Kardio,znojenje itd.

Probacu ovo sa grozdjem... ;)
ih brate,pa ja kad bi skinula 20kg nista od mene ne bi ostalo :lol:
Sad sam 168cm/66kg...uglavnom misicne mase (dobro ako ne racunamo grudi i guzu ;) )...samo da skinem nekoliko,najvise 10kg,ma i to mi je previse,5-6 ako skinem bicu extra,taman ce mi se lepo ocrtati ovi trbusnjaci....

Nemoj da se uvredis, ali to je stvarno velika masa za zensko, pogotovo visine malo ispod prosecne. Po meni maksimalna tezina za tebe je 55kg, a i to jos ako si prirodno misicava.
Naravno izgledaces bolje cim skines cetiri, pet kg. Samo polako. To je dugorocni cilj.

Nemoj da se uvredis, ali to je stvarno velika masa za zensko, pogotovo visine malo ispod prosecne. Po meni maksimalna tezina za tebe je 55kg, a i to jos ako si prirodno misicava.
Naravno izgledaces bolje cim skines cetiri, pet kg. Samo polako. To je dugorocni cilj.

Ne ljutim se naravno,ali ja sam jos u pubertetu i ne mogu tek tako da smrsam toliko...a i ne izgledam ja debelo...super mi je stomak...A i rastem valjda jos....

valjda je ključna reč u tvojoj rečenici... :lol:
Šala... Skini 10 da ne brigaš... :D Lako ćeš nabaciti dve-tri kroz vežbe... :D

pokusacu ;) taman mi je sad leto idealno,zdrava ishrana+trcanje+bazen=trbusnjaci :D jao kako zelim da imam te afmozne plocice na stomaku pa to nije normalno...sad mi se vide samo one dve crte i gornji trbusnjaci,jos samo ovaj donji deo stomaka lepo da definisem,to ce valjda biti kad smrsam...

e jel bi hteo neko da mi objasni kao se radi iskorak?:mrgreen:

jel hoćeš stomak ili dupe? Iskoračiš, vratiš se :lol: ... Možeš da koristiš neke tegove... :D
Ako ti je donji deo stomaka prob njega definišeš drugačijim vežbama od onih kojima radiš gornji i srednji deo...
ala ovo postaje off... :D

jel hoćeš stomak ili dupe? Iskoračiš, vratiš se :lol: ... Možeš da koristiš neke tegove... :D
Ako ti je donji deo stomaka prob njega definišeš drugačijim vežbama od onih kojima radiš gornji i srednji deo...
ala ovo postaje off... :D

Pa dupe mi je dobro,taj donji deo stomaka bih da ucvrstim,pa kazu da se tim iskorakom i donji trbusnjaci angazuju...

Ja imam 15 god. wisoka sam 171 a teska 52!!!! Pre sam bila 45 kg. teshka, i bila sam stwarno ok, e ond sam pocela da jedem ko luda!!!! (moja mama kaze ,, pubertet")Ni sama nisam werowala da cu ja ikada drzati dijetu... A najgore je to shto sam se ugojila samo u butinama, i neshto weoma malo u stomaku... Kakwe wezbe da radim? Mozete da mi poshaljete neku adresu gde imaju snimci... Trcanje mi je dosadilo... 3 bajsa su mi ukrali... Imam sada kera, pa malo trckaram sa njim i dugo se shetam... Ali bih wolela da kuci odwalim mjuzu i radim neke wezbice... A kada krene letnja sezona bazena icicu swaki dan, ali ipak je bolje da radim i neke wezbice, jer imam mladjeg brata koji tamani sltkishe i ja malo pored njega... Jednostawno ne mogu da odolim...
Sada i nemam puno wremena zbog prijemnog...

Kilaza se skida za stolom;)ako nastavis sa slatkisima dzaba ti trud..bez bajsa u kucnoj varijanti ce potrajati bogami..evo par vezbi..ne znam da li imas novca za steper ili neku drugu spravicu.
p4138759_main_dt.jpg

Kakve su bre ovo gluposti od sprava. Daj ostavite se toga, u shumu i na treniranje! Ako ne shuma, onda neki park, kej, ada, bilo gde u prirodu!

A ukoliko je i to previshe daleko, onda najblizhi shkolski teren! To bar svako ima na 100 metara od kuce...

E ovako, prvi klip je nishta drugo do osakaceni iskorak, ako vec radish vezhbu radi je celu!

Drugi klip. One vezhbe sa dizanjem kolena. Nemoj da se drzhish za stolicu (razvijaj malo ravnotezhu) I nemoj da radish po 45 stepeni. Stani ledjima okrenut zidu bez da ga dodirujesh I prvo idi koleno ispred sebe ali dodaj I zatezanje lista tako shto cesh pri podizanju kolena saviti stopalo tako da prsti “gledaju” dole, kad si to odradio/la onda radi sa strane ali tako da ti noga bude paralelna sa zidom iza tebe odnosno pod uglom od 90 stepeni. Isto I kad radish sa ispruzhenom nogom potrudi se da noga kad je ispruzhish bude paralelna sa podom. Takodje sada stopalo savijesh tako da prsti noge “gledaju” prema telu. Vezhbe su za zagrevanje I razgivanje. Radi prvo deset ponavljana srednjom brzino a kad odradish obe noge opet ali sada brzo. Zatim druga vezhba! Pogledaj kichmu samo! Onu nogu koju ne podizhesh spusti tako da si kolenom na zemlji. Ispravi kachm, gledaj pravo I tako dizhi nogu. Takodje prsti od tela.
Ostale me mrzi da komentarishem. Jedino cu pomenuti da me je ono skakutanje zaista nasmejalo slatko!!!

Treci klip. Jako zanimljivo. Spojili su vec kombinovanu vezhbu za biceps I ramena sa iskorakom I istezanjem O_o… Ovo stvarno ne znam kolko je dobro ili nije tako da necu nishta reci… Ja nemam zhelju ni da pokusham da je uradim…

Eto, to je moje mishljenje, ako neko ima neshto da doda ili ispravi, slobodno... :)

Ma bre ghost ja to ne radim..da olaksamo detetu..rece da joj postavimo neki link. to sam pronasao pa nek sama nastavi traziti dalje..i da zeli raditi u kucnoj varijanti..sprave koje sam postavio su inace proverene..za taj deo tela ;)

salo se skida pažljivim jelom? šta se podrazumeva pod tim? Nema junk food-a (pizza, index, coca-cola), već zdravom hranom (voće, povrće, domaća kuhinja na ulju...) Naravno, svoj udeo uzima i određena količina fizičke aktivnosti, ali je važniji unos hrane... ;)

Pa jel sad treba svakom pojedinacno da objasnjavam..pogledao sam po 3 sekunde svaki snimak..postavite devojci nesto a ne komentarisite sta vam se dopada a sta ne..ocigledno da neko radi tako..narocito sto vecina radi kao na smesnom snimku 2.

Pa jel sad treba svakom pojedinacno da objasnjavam..pogledao sam po 3 sekunde svaki snimak..postavite devojci nesto a ne komentarisite sta vam se dopada a sta ne..ocigledno da neko radi tako..narocito sto vecina radi kao na smesnom snimku 2.

Ne, ništa k tebi upućeno... Izvini ako je takav utisak ostavljen... Samo sam hteo da joj kažem moje mišljenje tih snimaka... Sorry još jednom...

Ja imam 15 god. wisoka sam 171 a teska 52!!!! Pre sam bila 45 kg. teshka, i bila sam stwarno ok, e ond sam pocela da jedem ko luda!!!! (moja mama kaze ,, pubertet")Ni sama nisam werowala da cu ja ikada drzati dijetu... A najgore je to shto sam se ugojila samo u butinama, i neshto weoma malo u stomaku... Kakwe wezbe da radim? Mozete da mi poshaljete neku adresu gde imaju snimci... Trcanje mi je dosadilo... 3 bajsa su mi ukrali... Imam sada kera, pa malo trckaram sa njim i dugo se shetam... Ali bih wolela da kuci odwalim mjuzu i radim neke wezbice... A kada krene letnja sezona bazena icicu swaki dan, ali ipak je bolje da radim i neke wezbice, jer imam mladjeg brata koji tamani sltkishe i ja malo pored njega... Jednostawno ne mogu da odolim...
Sada i nemam puno wremena zbog prijemnog...

Ma samo radi vezbe za noge i stomak i bice to super :) Super ti je kilaza,ako cemo verovati medicini trebala bi da imas nekoliko kg vise...mada opet zavisi kolika je tu srazmera masti i misica....
U svakom slucaju batali te slatkise ;) od njih nista dobro ne mozes da postignes sigurno

Sprave koje je Djordje prikazao su odlicne, steper je fenomenalna stvar, i za one koji bi da rade u kucnoj varijanti ta sprava je jako dobra..............

Ne razumijem kako djevojka koja je visoka 171cm i ima 52kg moze biti debela?
Za tu visinu 45 kg, koje si navela, nikako ne mogu biti zdravi........to je premalo!

Joj pa to nebi bio problem, da mi se normalno rasporedilo... Nego je otishlo samo u butine, i neshto weoma malo u stomak shto se i newidi preko majce... Meni se mama udala sa 45kg!!!! Skoro da to i nije problem da imam WEOMA powecan apetit... Stalno neshto grickam... A moja mama, ko i swaka druga, mi neda dijetu i tera me da jedem kolache kada spremi da se nebaci... A kuhinja mi je stalno puna necheg slatkog zbog klinca koji nishta ne jede(owog na slici...)... Meni su swi u porodici mrshawi... (sem tate, al on je chowek u godinama, pa ima malo stomachic...)
Da li je to mozda, mislim na powecan apetit, zbog puberteta?

Poslednja izmena:

Back