Kurt2
Ističe se
- Poruka
- 2.410
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srechan ti rodjendan pilence, sa zakashnjenjem....
Nabavio si BMW, sad josh samo da postanesh sirovina i eto tebi polovnjacha kol'ko ti srce ishte...
pa covjek je Dr zaboga?
(i to vrlo strucan, profesionalan i gledan)
sto ne bi i on imao temu?

Pipi jel ti uvek morash da idesh iz krajnosti u krajnost?
PA slazem se, ali to ipak ostavljam vama zenskama da otvorite....![]()

Uh, ja sam naucio svasta od Jaganjca![]()
Ma...
va napred ima dupe.Pipi jel ti uvek morash da idesh iz krajnosti u krajnost?
Shta sam sad pogreshila, do vraga?
Chestitala rodjendan i najlepshe zzelje? Kakva krajnost?![]()

Aj da se opet osvrnemo na 45 pravila pravog muskarca.
http://forum.krstarica.com/threads/205027

Zasto tipovi koji ribe tretiraju kao sto kaze Jaganjac uvek furaju neke dobro ribe. (Da ne ulazimo u to da imau kesha...) A mi koji se ponasamo normlano (normlano je da si nezan prema devojci, pazljiv.... itd.) moramo da setamo neke prosecne, i onda su jos nezadovoljne.![]()
Shta sam sad pogreshila, do vraga?
Chestitala rodjendan i najlepshe zzelje? Kakva krajnost?![]()
Cim vidim da si ti otvorio temu,odmah mi $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$,pred ocima!!
Zasto tipovi koji ribe tretiraju kao sto kaze Jaganjac uvek furaju neke dobro ribe. (Da ne ulazimo u to da imau kesha...) A mi koji se ponasamo normlano (normlano je da si nezan prema devojci, pazljiv.... itd.) moramo da setamo neke prosecne, i onda su jos nezadovoljne.![]()
dok osobe zenskog pola budes svrstavao u polovnjace, sponzoruse, udavace, i tako dalje i tako blize, nezadovlje a i lose samo i mozes da setas![]()

dok osobe zenskog pola budes svrstavao u polovnjace, sponzoruse, udavace, i tako dalje i tako blize, nezadovlje a i lose samo i mozes da setas![]()

Objasni šta su to dobre ribe, a šta prosečne. Glupo je da otvaram temu.
PA cim se ne ponasam kao Jaganjac sigurno nisam neki. kada bih se tako ponasao bio bi mnogo bolji, u svako slucaju uspesniji, sto ti dodje na isto.![]()

Mislis?
Skupi 200 e pa proveri... 8)

Ahahaha!! Joj...