Kancer

I dan danas stoji zdravorazumska tvrdnja "umerenost u svemu". Kada je ishrana u pitanju treba biti umerena i raznovrsna, svako preterivanje je štetno, kratko i jasno.

Istraživanja o vitaminu E su se vrlo neslavno završila, prekinuta su jer su ljudi iz grupe koja je suplementirala vitamin imala mnogo veću smrtnost od kontrolne grupe.

Što se vitamina C tiče:
Linus Pauling je bio genije, jedini čovek koji je samostalno dobio dve Nobelove nagrade iz različitih prirodnih nauka. Kada mu je žena umrla od raka lečenje raka mu je postalo opsesija i decenijama je propagirao korišćenje visokih doza vitamina C za lečenje svega, ali posebno raka. Smatrao je da ako se dnevno unosi od 40 do 100 grama vitamina C ne možete da obolite od nijedne bolesti. Umreo je od raka, kao i mnogi drugi koji su "pronašli lek".

...inace sve radim i zivim kao u prvoj recenici....pa sad sta bude bice....

...hvala na odgovoru...

Eto, bio sam znaci u pravu, iako "polunapamet". Nema, sarlatani su toliko prosti i glupi da im veoma brzo ustanovis "SABLON PREVARE". Ne moras biti ono, forenzicki psiholog, psihijatar, vestak sudski.

Provalis zasto je jedna glupost - glupost i kakav je marketing oko nje, i gotovo mozes instant provaliti i sve ostale stetocine kada je u pitanju prodavanje gluposti.
Ovo sam jos kao klinja provalio i za reklamiranje bodibilding suplemenata koji ne rade ono sto se tvrdi - na kutiju suplementa ako postave najveceg bodibildera na teskim steroidima, a prodaju suplement - dodatak ishrani, naravno da se obecava mnogo vise nego sto je u realnosti moguce. Tako je i sa ovim "lekovima".

Ah, a cim su ovde dodali atribut "ruski", e onda mora da leci, cim je rusko to breee eeej. Pa jos ako se spomene i Putin, pa vrsi prevenciju i ovih zdravih da ikada obole. Putin je to bre.
Kada diluju ovaj sarlatanski "lek" u Koreji verovatno uz njega nalepe i sliku onog njihovog Kim Jong-un-a i odmah lek leci 200% bolje i jace.

Kakve su to stetocine ccccc, nista im nije sveto, ni mala deca ni bolesni ljudi, samo pare da se namlate.
Dabogda svi pocrkali od rakova pa neka se lece tim svojim lekovima sto lece 100% i pomazu "vise od placebo efekta", dok je hemoterapija "bojni otrov da sto pre umrete a ne leci nista".
Čim napišu da leči sve, pametnom dosta da ukapira da je neka teška prevara.

...zar oni ne unistavaju celije karcinoma i drugih vrsta rakova??
...zaista nisam to cula...tih antioksidanAsa ima bas mnogo i u mnogo preparata inace....sto bi u tom slucaju znacilo da se skoro nista ne sme...
...ne raspravljam se, vec mi nije jasno...

...kako se u tom slucaju gleda na obicni C vitamin? ili recimo E?

I obican vitamin E ako se uzima malo vise nego sto treba moze izazvati kancer ili nesto slicno....

I obican vitamin E ako se uzima malo vise nego sto treba moze izazvati kancer ili nesto slicno....

...ja ne uzimam nista sem jednog vitamina C dnevno...

...ali ako bi isli tom logikom onda bi skoro svaka 3-ca osoba imala neki kancer jer ljudi masovno koriste svakakve suplemente, vitamine raznorazne u
ne kontrolisanim kolicinama....

Ne, ne, toliko opasno nije. Samo preterivanja štete i to kada se gleda statistika. U pitanju su jednocifreni procenti povećanja rizika, ništa toliko rizično. Ono što je sigurno je da tovljenje suplementima uopšte nije zdravo.

Čim napišu da leči sve, pametnom dosta da ukapira da je neka teška prevara.

Ja na nekom nemackom sajtu nadjoh neki clanak o tom leku i tamo stoji da je jako jeftin, dnevna doza oko 0,80 centi, ali se ne prodaje po apotekama
jer ministarstva za zdravlje taj lek nisu stavila na listu lekova tako da kada se nabavlja preko oglasa Bog te pita sta dobijas.
Kod nas vidim da se prodaje preko oglasa, ali je zato dnvena doza za caroban lek oko 6 evra.
Prosto ne mogu da zamislim da neki lekar preporucuje lek koji ministarsvo za zdravlje nije odobrilo i koji se kupuje od prevaranata.

Ne, ne, toliko opasno nije. Samo preterivanja štete i to kada se gleda statistika. U pitanju su jednocifreni procenti povećanja rizika, ništa toliko rizično. Ono što je sigurno je da tovljenje suplementima uopšte nije zdravo.

..pa da tako od prilike i ja razmisljam, nista preterano nije dobro, a sve u granicama normale mozda ne moze da pomogne, ali nece ni da steti....

- - - - - - - - - -

...lek, ako je lek, Imunofan moze da se kupi u Moskvi u svakoj apoteci, cena mu je nesto manje od 3-5e....

..ma meni je to sve delovalo kao jedna velika sprdacina na racun nas koji ovde pisemo i kako neke forumasice kazu "kukamo"...zato nisam htela ni da se
ukljucujem u bilo kakvu pricu u vezi toga...ljudi su skloni da se podsmevaju bolesnom svetu, ali to neka njima sluzi na obraz i cast...drugi komentar nemam...

Svaka čast osobi koja uživa u sprdnji sa ljudima obolelim od raka. To je nov nivo. Ipak, ne bih rekao da je ovaj bio od tih.

..ja sam vec svasta dozivela tako da me vise malo sta moze iznenaditi....ljudi su postali zli iz nekog razloga, ne znam da li je to bilo oduvek pa da nisam obracala
paznju ili sam sad osetljivija pa me vise trgne i osvesti....svejedno sta god da je ruzno je...

...moguce da je ta osoba bila neki nervni bolesnik, ali mi nije delovao tako, oni su obicno nepovezani, ovaj je sebe bar po meni drugacije predstavio, mozda kao nekog
hipohondra koji se prepipa pa sta god nadje na telu zaljuci da ima karcinom, od pustoga straha ne ide kod lekara...a u podsvesti zna da ce mu lekar reci da mu nije
nista...

..ja sam vec svasta dozivela tako da me vise malo sta moze iznenaditi....ljudi su postali zli iz nekog razloga, ne znam da li je to bilo oduvek pa da nisam obracala
paznju ili sam sad osetljivija pa me vise trgne i osvesti....svejedno sta god da je ruzno je...

...moguce da je ta osoba bila neki nervni bolesnik, ali mi nije delovao tako, oni su obicno nepovezani, ovaj je sebe bar po meni drugacije predstavio, mozda kao nekog
hipohondra koji se prepipa pa sta god nadje na telu zaljuci da ima karcinom, od pustoga straha ne ide kod lekara...a u podsvesti zna da ce mu lekar reci da mu nije
nista...
Ljudi su uvek takvi kakvi su, nekada su bili i mnogo suroviji, danas ipak malo vode racuna barem o svojim pisanim recima.
Ti si mozda senziblnija od kad imas tu uzasnu dijagnozu pa zato tek sada primecujes da je svet surov, ali je takav uvek i bio.

Ovaj covek nije nervni bolsnik, samo jedan benigan hipohondar, a svi smo mi tu i tamo i hipohondri.

- - - - - - - - - -

nista...
Ljudi su uvek takvi kakvi su, nekada su bili i mnogo suroviji, danas ipak malo vode racuna barem o svojim pisanim recima.
Ti si mozda senziblnija od kad imas tu uzasnu dijagnozu pa zato tek sada primecujes da je svet surov, ali je takav uvek i bio.

Ovaj covek nije nervni bolsnik, samo jedan benigan hipohondar, a svi smo mi tu i tamo i hipohondri.

- - - - - - - - - -

nista...

- - - - - - - - - -

...verovatno, ima i toga...bas me neke stvari znaju da iscase skroz, a nisam ih ni primecivala do skoro...
...da i ja mislim je najpre hipohondar, ali inace su muskarci sto se toga tice vece kukavice kad su lekari u pitanju...secam se kad sam bila trudna sa mladjom cerkom,
cekala sam red da dam krv na redovnu mesecnu analizu...bilo nas je jedno 7-8 trudnica...i dodje jedan muskarac, visok covek od 2m reklo bi se ovaj se ne moze niceg
plasiti...i kao ajde neka njega da mu "za cas izvade krv iz prsta"..pomerimo se mi da on sedne...a on je seo i preturio se sa stolice u nesvest direktno :lol: posle je
rekao da se "strasno" plasi igle...:mrgreen:

Vratili se sa joj jedne hemo. Jedva se provukla ovaj put da je ne vrate, zbog niskih leukocita. Sad pauza od dve nedelje pa opet. Preporucena izolacija zbog moguce infekcije, valjda nam se nece dogoditi da nam se najavi neko prehladjen ili virozan da dodje u posetu. Mada ljudi ni ne razmisljaju koliko drugom stete mogu napraviti sa tim ponasanjem
Pametni su japanci i kinezi sa onim njihovim maskama sto nose, cim krene sezona prehlada.

Gledam ono prijemno odeljwnje na Institutu stalno guzva, sve novi slucajevi, oba pola i svih godista, uplaseni, zbunjeni, unezvereni, strasno.

Vratili se sa joj jedne hemo. Jedva se provukla ovaj put da je ne vrate, zbog niskih leukocita. Sad pauza od dve nedelje pa opet. Preporucena izolacija zbog moguce infekcije, valjda nam se nece dogoditi da nam se najavi neko prehladjen ili virozan da dodje u posetu. Mada ljudi ni ne razmisljaju koliko drugom stete mogu napraviti sa tim ponasanjem
Pametni su japanci i kinezi sa onim njihovim maskama sto nose, cim krene sezona prehlada.

Gledam ono prijemno odeljwnje na Institutu stalno guzva, sve novi slucajevi, oba pola i svih godista, uplaseni, zbunjeni, unezvereni, strasno.
Vidi Drakson, to je zapravo najveca opasnost kod tesko bolesnih ljudi. Nema tu pravila, ali to sv i ti tvoja zena savrseno dobro znate.
Ona moze infekciju da dobije cak i ako je sama u sobi u bolnici ili kod kuce.

Svaka čast osobi koja uživa u sprdnji sa ljudima obolelim od raka. To je nov nivo. Ipak, ne bih rekao da je ovaj bio od tih.

Pa i nije novi nivo, odn nije veci od nivoa sarlatana....On se bar sprda, pa znas da od njega i ne preti neka opasnost, osim sto se oboleli malo grozno i postidjeno oseca.

Mnogo su gori ovi sto na fejsbuku stavljaju srculence, obracaju se sa draga, dragi, stavljaju ti smajlice, sve lepo, fino, kulturno a onda ti prodaju zmijsko ulje za 50e, a "samo" 15 tretmana treba odraditi i rak je gotov. :mrgreen:

Pa onda da "procistis i detoksikujes telo od lekova i bolovanja" - 2-3 supersecka, sokovnici, blenderi = sve ukupno jos 1000e.

Pa onda extraktni retkih biljaka = 200e. Pa razni cajevi umesto kafe (jer sva kafa mora sad u rektum da ide, al pozadinskim putem :mrgreen: ) - 500e.

Pa razni magneti, uzemljivaci, restarti vibracija i cakri, da se izjednaci tvoja frekvencija sa frekvencijom univerzuma = 700e.

E vidis, meni je to najvisi nivo odvratnosti i bezobrazluka koji postoji. Oni su gori od ovih sto im se smeju i prosto su zli i ludi, ovi te osure, pljunu u sebi jer si ovca za sisanje, i jos ti na kraju stave :heart: .

:dash::rtfm:

..a vi ljubazno objasnite da ona nije za posete i cao....ko vas voli razumece, ko ne nije ni vazno...dobro je da je uspela to da primi, nadam se da nece imati onih neprijatnih nus pojava puno, i
da ce se fino oporaviti do sledece terapije....

..da tamo kad se ode i kad se vidi koliko je novih pacijenata covek ostane bez reci, kod nas je to postala epidemija...tuga jedna....

...ja cekam sutra da odradim taj magnet pa cu mnogo vise znati nego danas....boli gadno, ali ok popijem tabletu pa prodje neko vreme...

..a vi ljubazno objasnite da ona nije za posete i cao....ko vas voli razumece, ko ne nije ni vazno...dobro je da je uspela to da primi, nadam se da nece imati onih neprijatnih nus pojava puno, i
da ce se fino oporaviti do sledece terapije....

..da tamo kad se ode i kad se vidi koliko je novih pacijenata covek ostane bez reci, kod nas je to postala epidemija...tuga jedna....

...ja cekam sutra da odradim taj magnet pa cu mnogo vise znati nego danas....boli gadno, ali ok popijem tabletu pa prodje neko vreme...
Aj ne kenjaj, ti si zdrava, tebi te bakterije ne prete;)

Pa i nije novi nivo, odn nije veci od nivoa sarlatana....On se bar sprda, pa znas da od njega i ne preti neka opasnost, osim sto se oboleli malo grozno i postidjeno oseca.

Mnogo su gori ovi sto na fejsbuku stavljaju srculence, obracaju se sa draga, dragi, stavljaju ti smajlice, sve lepo, fino, kulturno a onda ti prodaju zmijsko ulje za 50e, a "samo" 15 tretmana treba odraditi i rak je gotov. :mrgreen:
...

To si u pravu, u pitanju je najniži sloj ljuskog taloga.

Juce je Afro napisala da su joj neke pacijentkinje pa opet pricale da su njima lekari savetovali da uzimaju Putinov lek Imunofan.

Ja sam bila indirektan svedok kada je poznat i priznat, a i cenjen lekar, profesor, mom drugu koji je umirao , savetovao nekakvu rusku medicinu
( ali su nekakvi cajevi bili po sredi ne ovaj lek), a posto ga je operisao i dijagnoza je bila takva da mu nikako nije bilo spasa, onda je to za moje
pojmove etike mnogo gore sharlatanstvo od ovih ociglednih sharlatana sa neta.

Juce je Afro napisala da su joj neke pacijentkinje pa opet pricale da su njima lekari savetovali da uzimaju Putinov lek Imunofan.

Ja sam bila indirektan svedok kada je poznat i priznat, a i cenjen lekar, profesor, mom drugu koji je umirao , savetovao nekakvu rusku medicinu
( ali su nekakvi cajevi bili po sredi ne ovaj lek), a posto ga je operisao i dijagnoza je bila takva da mu nikako nije bilo spasa, onda je to za moje
pojmove etike mnogo gore sharlatanstvo od ovih ociglednih sharlatana sa neta.

Upravo sam na stranici objavio post o tome: [url]https://www.facebook.com/vakcine/posts/1736973766567591[/URL]

Back