A pa dobro 60 sa 50 bree.... Ja mislio nizak, ono 105 sa 70

Zamalo da ti napisem - sta se zalis.
A znaci imas i Hasimoto....Eee, steta...
Imas li temperaturu ako je hronicno upaljena? Ima li promena na licu kada osoba ima to stanje (valjda izbacene oci il to bese za hipertireozu....)
Ima li nesto da mogu da se uniste ta antitela da je ne napadaju, npr neki imunosupresiv, kao sto se piju za druge autoimune bolesti?
...pa to ti pricam, meni je samo 2x u zivotu bio pritisak kao svom ostalom normalnom svetu 120/70, kad sam isla na porodjaje...i nikad vise...inace kad se
iznerviram ili jako nasikiram, moj pritisak pada, vecini ljudi raste....naopaka sam ocigledno totalno
...da steta, tako me zapala podela...da se delila neka lova ne bi me bilo u kombinaciji...a dobro navikla sam vec da zivim sa tim..bar kad je stitna u pitanju..pijem
Eutirox vec zadnjih 5 godina i Tsh se unormalio....a za antitela ova moja endokrinolog sa KCS nikad nije nista pominjala ni da postoji ni da treba uzimati..malo je
cudna....pisala sam jednom, kako sam joj se pozalila da od usporenog metabolizma ja ko kvasac rastem koliko god malo jela..a ona će...jeeeeellllll u logoru nije
bilo debelih...i tako meni je za borbru sa tim nus pojavama usled loseg metabolizma fizicka aktivnost bila spas...e sad to nije bas moguce u toj meri pa sam opet
negde kao na pocetku kad sam konstatovala promene na stitnoj...tu oko 8-10 kg viska...ali ne brine me to...vise me brine sto ta tezina opterecuje ovu nogu koju
ceka opet operacija...
..ne nemam ja te izbecene oci, eno foka na dvvd od danas...to imaju ti sa hiper, a oni blago njima mogu i da jedu sto smisle i pozele i koliko zele...
- - - - - - - - - -
...nego kad si vec tu imam jedno pitanje....
..da li si citao i imas li kakvu informaciju vezano za lek Imunofan? vidim da ga puno bolesnih koristi, puno ga hvale..kod nas je jos uvek skup, ali se moze
nabaviti iz Rusije po pristupacijoj ceni...pa me zanima misljenje...
..inace imam u planu da pitam doktore na IROS-u jer mi je prijateljica koja je tamo opreisana i lecena, dobila savet od doktroke da ga nabavi ako moze i da
ga koristi....meni niko nista od toga nije savetovao..ali je u tom slucaju sigurno da oni o tome nesto vec znaju...zasto ne govore pacijentima sem onima koje
poznaju malo blize nije mi jasno...