Kakvo je vaše mišljenje o platformi X i Fejsbuku?

a ne brinem ja
crveni pirinač sa Q10 razbija holesterol
nabavio sam i Omega 3 pažljivo sam čitao koliki je korisni sastav. jedini kod kog je visoka cena opravdana
baš ta Omega 3 se razgrabila pa mi rekli u kojoj apoteci imaju još 2 pakovanja
na moju sreću baš u mojoj ulici, pita apotekarka dal ću oba?
ja kažem - nije problem da uzmem oba al nek uzme još neko a za 30 dana ako ne nabavite ne znam ko će?

A sve su to Žuti zasrali da ti kažem u poverenju.
Samo su zidali i zidali i zidali a na staru kanalizaciju samo nakaĉili pola metra cevi od novogradnje, da se ne potroše.
I sad Beograd ima mini fontana koliko hoćeš.
A elita iz novogradnje izadje pa "ju, ju, smrdi"
Sojkov, opet da te pitam, ko je gradio te fontane, kao i puteve, kao i sve ? Ovih dana .

A sve su to Žuti zasrali da ti kažem u poverenju.
Samo su zidali i zidali i zidali a na staru kanalizaciju samo nakaĉili pola metra cevi od novogradnje, da se ne potroše.
I sad Beograd ima mini fontana koliko hoćeš.
A elita iz novogradnje izadje pa "ju, ju, smrdi"
Sećam se jedne emisije na Studio B krajem 90ih, kao sa nekim opštinarom SPO ide ekipa do Zvezdarske šume gde su raskrčili drveće
i zidaju bespravno neku novogradnju i pitaju radnike kako to bez dozvole i izlazli lik i kaže dolazim u ponedljek do opšite donosim tebi 5000 maraka,

i ovaj lik iz SPO odmah kaže idemo dalje ovde nema ništa da se vidi......

Kakva carolija!
Nastaju same od sebe :lol:
Koren problema je onda u toj zapusenoj zgradi, koja je takodje lose napravljena.
Pitanje: Ko je tu novu zgradu napravio?
Ma ko je oĉekivao da će "bacači veš mašina u Ibar" da nastave sa praxom i po Beogradu? Śta god im "viśak" oni krke u WC šolju.
Posle kriva vlast śto ne širi cevi, kako da ne...

Sećam se jedne emisije na Studio B krajem 90ih, kao sa nekim opštinarom SPO ide ekipa do Zvezdarske šume gde su raskrčili drveće
i zidaju bespravno neku novogradnju i pitaju radnike kako to bez dozvole i izlazli lik i kaže dolazim u ponedljek do opšite donosim tebi 5000 maraka,

i ovaj lik iz SPO odmah kaže idemo dalje ovde nema ništa da se vidi......
Ma znam ja da imate odliĉno pamćenje za sve od 1990-2000 i od 2012-2025.
Za period od 2000-2012 niĉeg da se setite, totalna amnezija.
Možda je Alchajmer?

@doppler

Inaĉe, izgradjivanje kuća po zvezdarskoj šumi prekinuto one sekunde kad je prvom idiotu poĉela da se spuśta nizbrdo...

Bile su masovne fore po lokalnim nam banderama "menjam kuću u zvezdarskoj šumi 400m² za kuću iste veliĉine na Senjaku, malo prešla"

Komunisti pa nisu smeli, iako je super vidikovac iz šume, tu da zidaju ma nikome nije padalo na pamet da izda ikom dozvolu al eto došla ergela plati pa radi śta hoćeš.

@doppler

Inaĉe, izgradjivanje kuća po zvezdarskoj šumi prekinuto one sekunde kad je prvom idiotu poĉela da se spuśta nizbrdo...

Bile su masovne fore po lokalnim nam banderama "menjam kuću u zvezdarskoj šumi 400m² za kuću iste veliĉine na Senjaku, malo prešla"

Komunisti pa nisu smeli, iako je super vidikovac iz šume, tu da zidaju ma nikome nije padalo na pamet da izda ikom dozvolu al eto došla ergela plati pa radi śta hoćeš.
Dobro da su se nasli hrabriji ...

Back