Kakvo je vaše mišljenje o platformi X i Fejsbuku?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.007
Kakvo je vaše mišljenje o platformi X?Da li bi normalni, racionalni ljudi morali da izbrišu svoj nalog? Budući da je to jedini način da pobjegnemo od Muskovih teorija i desnice?

Meta najavljuje da će provjera činjenica biti ukinuta u Americi, ništa se više neće provjeravati da li je istina, što u suštini znači da se lažne teorije mogu nesputano dijeliti
kakvo je vaše mišljenje o ovim činjenicama?

ja sam probao da sakupim pratioce na platformi X da bih mogao da radim marketing za knjigu na engleskom koju sam napisao...stigao sam do 220 a onda se ispostavilo da svega nekoliko pratioca nisu bili botovi...kad su se botovi povukli zbog moje neaktivnosti ili su pročistili platformu od botova ostao mi je jednocifren broj pratioca... kad gledam analitiku mojih postova vidim da ih platforma prikaže svega nekolicini ljudi...mislim da kad im platiš članarinu onda verovatno više šire tvoje postove....imam utisak da to važi i za linkedin i instagram...šanse da imaš ozbiljan broj pratilaca stekneš tek kad platiš članarinu...

ja sam probao da sakupim pratioce na platformi X da bih mogao da radim marketing za knjigu na engleskom koju sam napisao...stigao sam do 220 a onda se ispostavilo da svega nekoliko pratioca nisu bili botovi...kad su se botovi povukli zbog moje neaktivnosti ili su pročistili platformu od botova ostao mi je jednocifren broj pratioca... kad gledam analitiku mojih postova vidim da ih platforma prikaže svega nekolicini ljudi...mislim da kad im platiš članarinu onda verovatno više šire tvoje postove....imam utisak da to važi i za linkedin i instagram...šanse da imaš ozbiljan broj pratilaca stekneš tek kad platiš članarinu...
Зависи шта пишеш, како пишеш, да ли у вл свету имаш неки познат статус ван Твитера тј. Икса. Ја имам преко 500 пратилаца, а скоро ништа већ дуго не пишем о политици.

Писање са ограниченим бројем карактера је стилски многима неприхватљиво па зато и постоји та несразмера паметних и тотално дебилних постова као ботовских комента.

Зависи шта пишеш, како пишеш, да ли у вл свету имаш неки познат статус ван Твитера тј. Икса. Ја имам преко 500 пратилаца, а скоро ништа већ дуго не пишем о политици.

Писање са ограниченим бројем карактера је стилски многима неприхватљиво па зато и постоји та несразмера паметних и тотално дебилних постова као ботовских комента.
ja sad uglavnom retvitujem šta mi se svidi i ubacim poneki post u vezi knjige...ne očekujem više da ću sakupiti neki pristojan broj pratilaca nego ga koristim kao beležnicu šta sam pametno pročitao od drugih na tviteru....

Redovno koristim samo Instagram, pa nisam od pomoći ;)

Koristila sam fejs nekada davno kada s epojavio, pa sam ga celog obrisala. A i X imam nalog i oko 200 pratilaca, ali jedva pišem, nekada sam pisala, ali mi se smučilo da čitam stalno jedno te isto ;)
Znači, ne mislim ništa posebno, ne bavim se time. to je tema za korisnike istih.

Kakvo je vaše mišljenje o platformi X?Da li bi normalni, racionalni ljudi morali da izbrišu svoj nalog? Budući da je to jedini način da pobjegnemo od Muskovih teorija i desnice?

Meta najavljuje da će provjera činjenica biti ukinuta u Americi, ništa se više neće provjeravati da li je istina, što u suštini znači da se lažne teorije mogu nesputano dijeliti
Sve najgore

Upravo mi se na X javio moj dobri prijatelj Dule Srbenda, čak je mandarine doneo.

IMG_20250108_191218.jpg

🥰

Na Iksu nisam nikada imao nalog, sa fb se trajno izbrisao, instagram takodje nikada nisam imao.

Fejsbuk mi je dobar samo zbog timeline, podsjeti mi gdje sam bio prije 10 godina, ostalo ne koristim kao ni X ,instagram,tik tok.

Na fejs se nisam uligovala preko 10 god.
Nalog na twiteru sam otvorila da bih mogla da pratim vesti iz sporta i da gledam objave jer dosta toga ne može ako nemaš nalog.
Isto i instagram.
Uopšte me ne zanimaju provere, i sl jer nisam aktivna da bi imali bilo šta da proveravaju. Ali nisam instalirala aplikacije nego se ulogujem kad oću da gledam j izlogujem kad se nagledam. :lol:

Ne pratim x, jer me smara, svako ima svoje misljenje i nervira me kratka forma, pa je teska koncetracija senzacionalizma trigerovanja i sl gluposti u tih par recenica.
Sto se fejzbuka tice, ja ono ne koristim, imam nalog tamo otvoren zbog nekih ljudi, ali mi ne treba jer se pretvorio u socijalizaciju s ljudima koje vec znam, a za njih mi ne treba fb, lepse je uzivo. Za ljude koje ne znam, postalo je werid da nekoga startujes na fb-u.

Back