Kakvo je vaše mišljenje o platformi X i Fejsbuku?

Upravo mi se na X javio moj dobri prijatelj Dule Srbenda, čak je mandarine doneo.

Pogledajte prilog 1668819

🥰

Oh No Facepalm GIF

Kakvo je vaše mišljenje o platformi X?Da li bi normalni, racionalni ljudi morali da izbrišu svoj nalog? Budući da je to jedini način da pobjegnemo od Muskovih teorija i desnice?

Meta najavljuje da će provjera činjenica biti ukinuta u Americi, ništa se više neće provjeravati da li je istina, što u suštini znači da se lažne teorije mogu nesputano dijeliti
kakvo je vaše mišljenje o ovim činjenicama?
Mislim da se preteruje i tu sa teorijama zavere.
Nase podatke mogu pronaci jako lako i brzo oni koji se time bave i to im treba. Nije neophodan ni FB ni X.
Svuda gde idete ostavljate te podatke, posao, banka, .....

Kakvo je vaše mišljenje o platformi X?Da li bi normalni, racionalni ljudi morali da izbrišu svoj nalog? Budući da je to jedini način da pobjegnemo od Muskovih teorija i desnice?

Meta najavljuje da će provjera činjenica biti ukinuta u Americi, ništa se više neće provjeravati da li je istina, što u suštini znači da se lažne teorije mogu nesputano dijeliti

Koristim i Fejsbuk i mrežu X. Na mreži X retvitujem statuse i objavljujem svoja mišljenja.

Fejsbuk manje koristim od kada sam na ovom forumu. z:)

ja sam probao da sakupim pratioce na platformi X da bih mogao da radim marketing za knjigu na engleskom koju sam napisao...stigao sam do 220 a onda se ispostavilo da svega nekoliko pratioca nisu bili botovi...kad su se botovi povukli zbog moje neaktivnosti ili su pročistili platformu od botova ostao mi je jednocifren broj pratioca... kad gledam analitiku mojih postova vidim da ih platforma prikaže svega nekolicini ljudi...mislim da kad im platiš članarinu onda verovatno više šire tvoje postove....imam utisak da to važi i za linkedin i instagram...šanse da imaš ozbiljan broj pratilaca stekneš tek kad platiš članarinu...
Meni je analitika oko 10 000 nedeljno ali sam se skoro aktivirao na X opet, nisam ga bas dugo koristio i nemam puno pratilaca.

Nije problem šta Musk priča, može mu se, ima para. dosadno mu
Problem je što tebe hvata kriza jer nema novih liberalnih bajki o paralelnom životu

Back