- Poruka
- 43.724
Upravo mi se na X javio moj dobri prijatelj Dule Srbenda, čak je mandarine doneo.
Pogledajte prilog 1668819
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo mi se na X javio moj dobri prijatelj Dule Srbenda, čak je mandarine doneo.
![]()
Fejs je toksina lazna licemerna utopija a X/Twitter je toksicna mracna istina sa ispunjena negativom bez cenzure.
Mislim da se preteruje i tu sa teorijama zavere.Kakvo je vaše mišljenje o platformi X?Da li bi normalni, racionalni ljudi morali da izbrišu svoj nalog? Budući da je to jedini način da pobjegnemo od Muskovih teorija i desnice?
Meta najavljuje da će provjera činjenica biti ukinuta u Americi, ništa se više neće provjeravati da li je istina, što u suštini znači da se lažne teorije mogu nesputano dijeliti
kakvo je vaše mišljenje o ovim činjenicama?
Kakvo je vaše mišljenje o platformi X?Da li bi normalni, racionalni ljudi morali da izbrišu svoj nalog? Budući da je to jedini način da pobjegnemo od Muskovih teorija i desnice?
Meta najavljuje da će provjera činjenica biti ukinuta u Americi, ništa se više neće provjeravati da li je istina, što u suštini znači da se lažne teorije mogu nesputano dijeliti

Meni je analitika oko 10 000 nedeljno ali sam se skoro aktivirao na X opet, nisam ga bas dugo koristio i nemam puno pratilaca.ja sam probao da sakupim pratioce na platformi X da bih mogao da radim marketing za knjigu na engleskom koju sam napisao...stigao sam do 220 a onda se ispostavilo da svega nekoliko pratioca nisu bili botovi...kad su se botovi povukli zbog moje neaktivnosti ili su pročistili platformu od botova ostao mi je jednocifren broj pratioca... kad gledam analitiku mojih postova vidim da ih platforma prikaže svega nekolicini ljudi...mislim da kad im platiš članarinu onda verovatno više šire tvoje postove....imam utisak da to važi i za linkedin i instagram...šanse da imaš ozbiljan broj pratilaca stekneš tek kad platiš članarinu...
On je izgleda trajno banovan?Upravo mi se na X javio moj dobri prijatelj Dule Srbenda, čak je mandarine doneo.
![]()
Botovi će uskoro diskutovati između sebe i širiti narativ koji im njihovi kreatori daju.
Facebook and Instagram to Unleash AI-Generated ‘Users’ No One Asked For
Nije problem šta Musk priča, može mu se, ima para. dosadno muKakvo je vaše mišljenje o platformi X?Da li bi normalni, racionalni ljudi morali da izbrišu svoj nalog? Budući da je to jedini način da pobjegnemo od Muskovih teorija i desnice?
Koristim i Fejsbuk i mrežu X. Na mreži X retvitujem statuse i objavljujem svoja mišljenja.
Fejsbuk manje koristim od kada sam na ovom forumu.![]()
ako se plasis da ce neciji tvit da te "pretvori u desnicara". mozda stvarno trebas da se manes interneta?Kakvo je vaše mišljenje o platformi X?Da li bi normalni, racionalni ljudi morali da izbrišu svoj nalog? Budući da je to jedini način da pobjegnemo od Muskovih teorija i desnice?

Budimo iskreni tebi je i ovo previše, jel znaš za ubrzavanje foruma sa istovremenim pritiskanjm ALT F4 ?Ne koristim.
A valja saslušati svačiju besedu čisto da preduzmeš mere na vreme...ako se plasis da ce neciji tvit da te "pretvori u desnicara". mozda stvarno trebas da se manes interneta?![]()
Ne koristim tastaturu.Budimo iskreni tebi je i ovo previše, jel znaš za ubrzavanje foruma sa istovremenim pritiskanjm ALT F4 ?![]()
Koliko sam shvatio jeste, ali nije mi baš jasno zbog čega, nije baš da je bio konfliktna osoba.On je izgleda trajno banovan?
Svadja medju korisnicima se ne računaKoliko sam shvatio jeste, ali nije mi baš jasno zbog čega, nije baš da je bio konfliktna osoba.
A zbog cega ?Svadja medju korisnicima se ne računa
Meni ovo 12-ti nick

pa jel sam napisao: "svadje medju korisnicima nisu problem"?A zbog cega ?![]()
Nije tebi lakopa jel sam napisao: "svadje medju korisnicima nisu problem"?
znači ostaju "ovi drugi"
nečemo da ih imenujemo, samo ćemo da ih pogledamo...
i sad će dulesrbenda da vidi koliko je smaranje pokrenuti novi nick
u moje vreme si mogao i kao GOST da napišeš koju

tri jajeta na oko da pozavidi šef kuhinje kako su lepo ispalaNije tebi lako
Jesi li redovno obavio u 7:15 ?

Da ne brinemotri jajeta na oko da pozavidi šef kuhinje kako su lepo ispala
ajvar, crni luk, kiselo mleko![]()
mi iz kuhinje 
?pa kad mi nestalo slanine da propržim onda rekoh ajd na oko ondaNije ti rano za luk?