Kakvi su to "muskarci"?

bas nisko, mislim da njemu do tebe nije stalo

bezim od takvih koji mnogo pricaju o svojim seks. iskustvima sa drugim devojkama

MM nece ni da zucne o tome, iako sam cak i navaljivala da mi nesto kaze...isprica sve ali ni reci o tome kakve su bile u seksu...pre me to i nerviralo heh

bas nisko, mislim da njemu do tebe nije stalo

bezim od takvih koji mnogo pricaju o svojim seks. iskustvima sa drugim devojkama

MM nece ni da zucne o tome, iako sam cak i navaljivala da mi nesto kaze...isprica sve ali ni reci o tome kakve su bile u seksu...pre me to i nerviralo heh
Pa ne priča ni on njoj nego svojim drugarima...

E, br'teee, znaš kako sam onu malo s'leđa, i da znaš da ima usta kao usisivač... a telo ima... br'teee, da se smrzneš...

Hihi, koliko sam takvih priča čuo. :D

Ovako kad je sa nama... sva se smeška... izigrava dobru curicu, a onda kad nam on ispriča šta joj radi... :twisted:

Neki pričaju manje, neki više... ali svi pričaju... barem na forumu... :D

Ebem za svoju dusu. Sto bi znacilo da ne pricam u javnost takve stvari, pogotovo ne na forumu. Cak mi je malo i jadno kad vidim da neki misle da ce dobiti neke poene i ispasti face ako to ispricaju u javnosti. A ima njih dosta koji pricaju. Mada da budem iskren kad smo imali 18 godina onda smo i mi drugovi to jedan drugom pricali, ali kasnije se sve svelo na "bili ili nismo" a neretko i samo pokret glavom ili neki mig i nista vise od toga. ;):lol: A kad malo bolje covek razmisli to prepricavanje jeste prilicno seljacka stvar.

A naucio sam da pazim sta kome smem da pricam kad sam skapirao da imam druga "alapacu" i posle toga on je izbacen iz informativnog sistema, samo na need to know bazi.

Neki ebu sela radi, neki sebe radi.

Poslednja izmena:
Pa ne priča ni on njoj nego svojim drugarima...

E, br'teee, znaš kako sam onu malo s'leđa, i da znaš da ima usta kao usisivač... a telo ima... br'teee, da se smrzneš...

Hihi, koliko sam takvih priča čuo. :D

Ovako kad je sa nama... sva se smeška... izigrava dobru curicu, a onda kad nam on ispriča šta joj radi... :twisted:

Neki pričaju manje, neki više... ali svi pričaju... barem na forumu... :D
Ako pricaju znaci li to da su "veci" ili "bolji" muskarci od onih drugih koji te stvari rade samo zbog sebe i osobe sa kojom su?

a shto mu nisi dala?
kazesh nije bio dovoljno uporan...
Pa da nije trebao mozda da te vije u senu?
jes,pa da ga optuzish za silovanje...
raschisti sa sobom devojko da li ti treba dechko ili drug i da li si dovoljno zrela za istog..i mentalno i fizichki.
On ochigledno nije chim mu bila samo vazna recka a vala ni ti chim nisi zelela sex sa njim ni posle 3 meseca.

a shto mu nisi dala?
kazesh nije bio dovoljno uporan...
Pa da nije trebao mozda da te vije u senu?
jes,pa da ga optuzish za silovanje...
raschisti sa sobom devojko da li ti treba dechko ili drug i da li si dovoljno zrela za istog..i mentalno i fizichki.
On ochigledno nije chim mu bila samo vazna recka a vala ni ti chim nisi zelela sex sa njim ni posle 3 meseca.
Ne mogu da verujem ... uopste nije bitno dali smo imali sex ili ne, dali sam ja to zelela ili ne, bila spremna ili ne, ... poenta je u tome dali muskarci treba da se hvale, odnosno kakvi su to muskarci koji se hvale eventualnim seksualnim "podvizima" bili oni istiniti ili ne...

Ne mogu da verujem ... uopste nije bitno dali smo imali sex ili ne, dali sam ja to zelela ili ne, bila spremna ili ne, ... poenta je u tome dali muskarci treba da se hvale, odnosno kakvi su to muskarci koji se hvale eventualnim seksualnim "podvizima" bili oni istiniti ili ne...

:) eh pa nije lepo sto je to uradio, to znas i sama....pazljivije biraj partnere ako te ovakve stvari dotichu ili oguglaj....puno muskaraca i zena lazu cim zinu i to ne bi trebalo da te chudi...uostalom, za dobrom kobilom se prasina dize...:mrgreen:

Back