Pa znas kako, burazeru, cemu onda zalbe? S jedne strane drndamo Crnogorce zato sto su zemlju (i jos jednom - zemlju) prodavali Rusima i jos malo nece imati nista svoje, a kada nasi ljudi to urade, onda nema veze - to je ipak i dalje nase
Elem, da skratim pricu, kako i zasto su ljudi prodavali zemlju Siptarima u drugoj polovini 20. veka, necu da ulazim o tome moze nasiroko, ali svi koji su to ucinili prodavali su time i teritoriju, a ni ti ne sporis da ih je bilo (jer svako moze da raspolaze svojom imovinom, je l`), a ja cu dodati - ohoho ih je bilo i svi to dobro znamo. Oni sto kukaju i napadaju one koji to glasno i jasno kazu, sasvim sigurno peru savest zbog negdasnje prodaje svoje ili svojih oceva i dedova. Prema tome, ne mozes onda da kukas sada, pa sta ako su im prodali, to ce biti nase vekovno

Primecujes li sizofreniju u takvim tvrdnjama?
Jos cu samo reci da u jednom selu u srpskom delu imam prijatelja koji poseduje imovinu vrednu izmedju 1,5 i dva miliona evra (tacnije, njegov cale on i jos dva brata), to mi je sam rekao i ne pada mu na pamet da to proda Siptarima, ni njemu ni ostalima, ni onda, ni sada, pa eto, pametnom dovoljno.