Kakve zene zelite a kakve zelite da ozenite?

Volite druzeljubive cure pored vas za zezanje? A kakve zelite da budu majke vasoj decici? Zasto ste licemeri i zasto ste dvojne licnosti?

neku lijepu, sa moralnim kvalitetima monahinje, znači pouzdanu i vjernu...ali to samo postoji u bajci, sve licemjer do licemjera,materijalista do materijaliste, i kyrva do kyrve danas..:aha:
tako da sam spustio kriterijume do prosjeka, mada i tu je stanje jako zabrinjavajuće...i teška lutrija za naći gore pomenuto...:lol:

Primećujem da muški svet na Balkanu živi u lavirintu sopstvenih zabluda i stereotipa
Nije ni čudo što vise po raznim forumima, i sajtovima za erotsko druženje sa sumnjivim damama prijemčivih performansi i provokativnog izgleda nakon što ožene nekog ko osim što ume da kuva i rađa u ostalim sferama se ponaša i izgleda kao panj.
U biti svakog muškarca je potreba da uz sebe ima napaljenu i seksualno nezajažljivu ženku.
Onda ženite takve, rabite ih do smrti i uživajte u njihovim sokovima. Zašto da vas kod kuće čekaju akrepi koji imaju dvadeset kila viška neravnomerno raspoređenih u guzici od silnog sedenja i neaktivnosti? Čega se plašite ako oženite zgodnu i lepu ženu?

- - - - - - - - - -

I ovaj opis kakvog muškarca žena traži ukazuje na to da bi se svaka bezrezervno zaljubila u mesara.
Jer oni svi listom imaju široka ramena da ne vidiš kad ti drpe 200 grama dok ti pakuju šniclu :lol:

Da muskarci pate od svetica - hurva kompleksa, ima istine, mada ne bih rekao da svi muskarci planiraju da se ozene sa nekom zapustenom koja ima 20kg viska, jer se eto boje lepih devojaka. Mada primetio sam da iako muskarci kidisu na sponzoruse, splavarke i taj ceo "fazon", sa recima "joj brate sta bi joj radio" ne znam ni jednog da je odabrao takvu za partnerku i vecinu muskaraca kojih znam su vezama sa prosecnim devojkama, koje su zgodne, ali nisu neke splavarke, sa atributima na izvol'te. Stavise sve su obicne devojke, ne bas panjevi, ali skroz obicne (pa mozda cak i dosadne).

Da muskarci vole napaljenu i seksualno nezajazljivu zenku, naravno, biologija je to, ali ne mora nuzno da znaci da promiskuitetna zenka koja pruza seksualne usluge posle 3-4-5 casa zestokog pica ce biti i odgovarajuca partnerka. Obicno ti koji imaju kompleks da jure te "ribetine" kod kuce i imaju zenu sa kojom nece da imaju seks jer "to je zena, majka dece, gde ona da mu pruza felacio" ali zato neka za 20 eur, puna mu kapa.

A i mislim da ima razlike izmedju ocekivanja i stvarnih mogucnosti. Nema muskarca koji ostane ravnodusan na seksi (mozda cak i malo (vise) provokativnu) devojku, bar sto se biologije tice. Vecina muskaraca nisu liga takvih devojaka i onda biraju one iz njihove lige. Problem jedino nastaje, ako onstanu neizivljeni sto se nisu "iziveli sa nekom" pa pate zbog toga.

The UCLA study's findings hint that ovulating women are leaning more towards mates who display sexy traits like a masculine body and facial features, as well as certain smells and dominant behavior. The desire for these masculine characteristics by women do not last all month, however, and are dominant only during her menstrual cycle.

While the study suggests that a majority of the women are attracted only to masculine men during their ovulation period, they do not necessarily see them as long-term mates. The change in attitude of a woman when she was ovulating was believed to be "small" to "medium." However, this change was "statistically significant" and was not perchance.

On fertile days of the cycle women prefer the George Clooney type of guys, the sexy ones," says Haselton. "Whereas on the less fertile days of the cycle women prefer the partner that will be there for them potentially and help them care for their offspring, someone more stable."

Vise na: http://www.techtimes.com/articles/3477/20140218/women-attracted-to-masculine-men-only-during-ovulation-study.htm

Ne mora da bude mesar Dragisa, koji ne zna padeze da nabroji, vec eto, muzevni muskarci, seks simboli, kao sto su recimo oni naveli Clooney-ja. Ne mora direktno Clooney, ali muskarac sa muskim crtama lica, dominantnim osobinama, pa mozda i zenskaros. On ima smeka, samouveren, zgodan, lep, obrazovan, magnet za zene, dominantan, koje zena da ne pozeli takvog? Mozda je zenskaros i ne moze da se skrasi, i nece da menja pelene sutradan i da vodi decu u vrtic, ali sigurno je da je daleko seksualno privlacniji nego Branko sa saltera, koji ima dobru dusu, stidljiv je, i simpatican na neki njegov nacin.

Branko nije onaj tip "joj da mi je ovaj sestro na vece, sta bi to bilo" :zper:, Branko je tip za setnje, drzanje za ruke, sladunjave i bljutave poklone i sl. Sto bi rekle ove mladje generacije Brako je "dusa jedna" a ne hebac za kojim se okrecu zene. Daleko da je Branko los, ali biologija je biologija.

Poslednja izmena:
"Da muskarci vole napaljenu i seksualno nezajazljivu zenku, naravno, biologija je to, ali ne mora nuzno da znaci da promiskuitetna zenka koja pruza seksualne usluge posle 3-4-5 casa zestokog pica ce biti i odgovarajuca partnerka. Obicno ti koji imaju kompleks da jure te "ribetine" kod kuce i imaju zenu sa kojom nece da imaju seks jer "to je zena, majka dece, gde ona da mu pruza felacio" ali zato neka za 20 eur, puna mu kapa.

A i mislim da ima razlike izmedju ocekivanja i stvarnih mogucnosti. Nema muskarca koji ostane ravnodusan na seksi (mozda cak i malo (vise) provokativnu) devojku, bar sto se biologije tice. Vecina muskaraca nisu liga takvih devojaka i onda biraju one iz njihove lige. Problem jedino nastaje, ako onstanu neizivljeni sto se nisu "iziveli sa nekom" pa pate zbog toga."

>>>>

mene ovo bas bode u oci, mislim jer stvarno ima jos ljudi koji misle da majka njegove dece ne treba da mu pruzi felacio ili one nece jer su ozbiljne dame?
ili volis to ili ne a treba i proraditi na tome da se opustite i napredujete po tom pitanju
pa i mene napali shakira al ne patim za njom, patim npr za nekom koja je meni draga i dostupna a nije uspelo.

Pa realno gledano te super zgodne zene imaju dosta izbora u zivotu. Zasto je zeniti, kada znas da moze lako da se razvede ako ne ispunis ocekivanja i nadje drugog. A ti si tu zaglavio da placas alimentaciju. Zenski sexipil ima veliku moc u drustvu i toga je svestan svaki muskarac. Sada da budes budala i da se mamis na fore, ti se bojis pa da dokazujes suprotno, zasto bi.
A u krajnjem slucaju uvek kazem da brak ne znaci muskarcima toliko koliko zenama. Ima izuzetaka, ne kazem. Obicno je to upravo ta neka tradicija i vaspitanje koji uticu.

Pa realno gledano te super zgodne zene imaju dosta izbora u zivotu. Zasto je zeniti, kada znas da moze lako da se razvede ako ne ispunis ocekivanja i nadje drugog. A ti si tu zaglavio da placas alimentaciju. Zenski sexipil ima veliku moc u drustvu i toga je svestan svaki muskarac. Sada da budes budala i da se mamis na fore, ti se bojis pa da dokazujes suprotno, zasto bi.
A u krajnjem slucaju uvek kazem da brak ne znaci muskarcima toliko koliko zenama. Ima izuzetaka, ne kazem. Obicno je to upravo ta neka tradicija i vaspitanje koji uticu.

zena ako ima nesto u glavi ne zavisi samo od lepote
ja stecem utisak da su ponekad gore po tom pitanju one prosecne a manipulatorke
cak te po meni vise varaju nego lepe zene, iz normalnog drustva ne pricam o starletama

cak te po meni vise varaju nego lepe zene, iz normalnog drustva ne pricam o starletama

Mislim da kao sexualno privlacna osoba i nemas mnogo izbora. Svaki dan od svoje 17-te godine da budes u centru paznje, ma koliko pametan, karakteran, kako vec ostavlja posledicu kao preterano samopouzdanje. Veza nije idealna, tek o braku da ne pricam. Svasta se tu ispoljava. Jednom kazes nekome da ga volis i da bi umro za tu osobu, sutra je/ga mrzis. To znaci da u kriticnim momentima, u krajnjem slucaju takva osoba ce mnogo lakse da preboli time sto ce da je zameni nekim od svakodnevnih udvaraca.

Vidi se da si mlad i neiskusan.
Da sam muško Ja bi za brak odabrao ženu koja hoće da radi sve u krevetu.
Zaboga s njom planiraš da provedeš život.
Zamisli to smaranje od braka ako izabereš neku koja voli konvencionalan i starinski seks ali je dobra prema ljudima životinjama insektima...:lol:

Naprotiv, tako kao ti sam razmišljao sa 20god, a sada sam poučen raznim iskustvima prilično promenio pogled na tu priču.
Žene volim isključivo dobre, zgodne i normalne. :) Boli me uvo za krevet, oženiću je, naučiću je. :lol:

Džabe ti što je neka dobra u krevetu i sve hoće i ume :per: kad sve to zas*ere ludom glavom i shebbanim shvatanjima života i međuljudskih odnosa. Ko će takvu trpeti 24/7 u kući, a ne možemo se non stop sexati, jbga bilo bi lepo ali ne ide. :lol:
Mislim, neka hvala, za par večeri može, a za nešto više neka slobodno traži drugog. ;)

Bio sam (relativno) poduže sa jednom takvom i mogu ti reći da sam zažalio što nije ostalo na prve dve nedelje viđanja, poneki dobar sex i doviđenja.
Upravo zbog toga mi je najviše od svega žao nje same, jer ono što ona želi i o čemu sanja je nerealno, jer posle nekoliko dana, nedelja, meseci, svi skapiraju, odbace je i onda je svesno samo iskorišćavaju dok mogu da trpe njene ispade i ludilo.

Mislim ne mogu da kažem da mi nije bilo lepo i da je neću pamtiti, ali sve to na kraju ima gorak ukus zbog shebbanog mozga, mislim super te zadovolji ali onda posle toga doživljavaš traume. :lol: Pa kakav je to način. :)

Nema to veze sa lepotom...ako hoce prevarice te, ako nece onda nece i to je to.
Nikad nisam varala i mislim da se skoro svako moze uzdrzati ukoliko zeli...i da nisam mogao da se iskontrolisem u stvari znaci nisam hteo kod 95 posto slucajeva.

Back