Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Razumemo se! Paket ili ništa! Tako se zove moj životni logo![]()
Ne znam koja je lady ovo smislila ali ima aplauz za svoju vrcavu pamet![]()
ne znam, ljudi kazu da je ispod proseka bila al je svako na svetu zna, MM
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumemo se! Paket ili ništa! Tako se zove moj životni logo![]()
Ne znam koja je lady ovo smislila ali ima aplauz za svoju vrcavu pamet![]()
Casne. Verne.Hrabre. Vedre i pozrtvovane. Pametne. Lepe.
Ne mogu u repki. Opet ti pokušavaš da utuviš u glavu onima kojima je vazduh sve popunio i ne prima nove informacije..![]()
u zdravljeRazumemo se! Paket ili ništa! Tako se zove moj životni logo![]()
Volite druzeljubive cure pored vas za zezanje? A kakve zelite da budu majke vasoj decici? Zasto ste licemeri i zasto ste dvojne licnosti?

Primećujem da muški svet na Balkanu živi u lavirintu sopstvenih zabluda i stereotipa
Nije ni čudo što vise po raznim forumima, i sajtovima za erotsko druženje sa sumnjivim damama prijemčivih performansi i provokativnog izgleda nakon što ožene nekog ko osim što ume da kuva i rađa u ostalim sferama se ponaša i izgleda kao panj.
U biti svakog muškarca je potreba da uz sebe ima napaljenu i seksualno nezajažljivu ženku.
Onda ženite takve, rabite ih do smrti i uživajte u njihovim sokovima. Zašto da vas kod kuće čekaju akrepi koji imaju dvadeset kila viška neravnomerno raspoređenih u guzici od silnog sedenja i neaktivnosti? Čega se plašite ako oženite zgodnu i lepu ženu?
- - - - - - - - - -
I ovaj opis kakvog muškarca žena traži ukazuje na to da bi se svaka bezrezervno zaljubila u mesara.
Jer oni svi listom imaju široka ramena da ne vidiš kad ti drpe 200 grama dok ti pakuju šniclu![]()
The UCLA study's findings hint that ovulating women are leaning more towards mates who display sexy traits like a masculine body and facial features, as well as certain smells and dominant behavior. The desire for these masculine characteristics by women do not last all month, however, and are dominant only during her menstrual cycle.
While the study suggests that a majority of the women are attracted only to masculine men during their ovulation period, they do not necessarily see them as long-term mates. The change in attitude of a woman when she was ovulating was believed to be "small" to "medium." However, this change was "statistically significant" and was not perchance.
On fertile days of the cycle women prefer the George Clooney type of guys, the sexy ones," says Haselton. "Whereas on the less fertile days of the cycle women prefer the partner that will be there for them potentially and help them care for their offspring, someone more stable."
, Branko je tip za setnje, drzanje za ruke, sladunjave i bljutave poklone i sl. Sto bi rekle ove mladje generacije Brako je "dusa jedna" a ne hebac za kojim se okrecu zene. Daleko da je Branko los, ali biologija je biologija.

Pa realno gledano te super zgodne zene imaju dosta izbora u zivotu. Zasto je zeniti, kada znas da moze lako da se razvede ako ne ispunis ocekivanja i nadje drugog. A ti si tu zaglavio da placas alimentaciju. Zenski sexipil ima veliku moc u drustvu i toga je svestan svaki muskarac. Sada da budes budala i da se mamis na fore, ti se bojis pa da dokazujes suprotno, zasto bi.
A u krajnjem slucaju uvek kazem da brak ne znaci muskarcima toliko koliko zenama. Ima izuzetaka, ne kazem. Obicno je to upravo ta neka tradicija i vaspitanje koji uticu.
жеље су једно а стварност друго
Covek pita sta zelite.
што се мене тиче када би се вратио у назад, желео би неку буржујку и да ми буде посао само да је сексуално задовољавам, а она не мора да буде ништа од примера који је навео.![]()
U kom si ti fazonu jbt!

у реалном, јер оно што си ти набројао то ни у бајци не постоји![]()
Kakav ti je to zivot COVECE.
Pa i svinja zeli tako.

ne bih se nikada ženio, verujem u zaljubljenost i ludilo a ne u prazne reči
zena ako ima nesto u glavi ne zavisi samo od lepote
ja stecem utisak da su ponekad gore po tom pitanju one prosecne a manipulatorke
cak te po meni vise varaju nego lepe zene, iz normalnog drustva ne pricam o starletama

Vidi se da si mlad i neiskusan.
Da sam muško Ja bi za brak odabrao ženu koja hoće da radi sve u krevetu.
Zaboga s njom planiraš da provedeš život.
Zamisli to smaranje od braka ako izabereš neku koja voli konvencionalan i starinski seks ali je dobra prema ljudima životinjama insektima...![]()
Boli me uvo za krevet, oženiću je, naučiću je. 
kad sve to zas*ere ludom glavom i shebbanim shvatanjima života i međuljudskih odnosa. Ko će takvu trpeti 24/7 u kući, a ne možemo se non stop sexati, jbga bilo bi lepo ali ne ide. 
Pa kakav je to način. 
zena ako ima nesto u glavi ne zavisi samo od lepote
ja stecem utisak da su ponekad gore po tom pitanju one prosecne a manipulatorke
cak te po meni vise varaju nego lepe zene, iz normalnog drustva ne pricam o starletama
Nema to veze sa lepotom...ako hoce prevarice te, ako nece onda nece i to je to.
Nikad nisam varala i mislim da se skoro svako moze uzdrzati ukoliko zeli...i da nisam mogao da se iskontrolisem u stvari znaci nisam hteo kod 95 posto slucajeva.

Jesi li muško ili žensko?![]()