Kakve zene zelite a kakve zelite da ozenite?

Zensko.
Ali smatram da muskarci i zene imaju podjednaku potrebu za sexom....mada mozda i gresim, nikad musko nisam bila.
Pa da, sličnu otprilike, mislim, individualno je valjda, jer za sebe smatram da imam jak libido, ali sam imao jednu koja je bila jača u tome, ostale su imale ređe potrebu za sexom od mene, ali ne mogu da kažem da su imale malu želju. I prosto sve mi je to normalno, navikao sam i da mene ta opasnica spopada kao što sam ja spopadao većinu devojaka i bilo mi je to tako slatko i interesantno.

mene ovo bas bode u oci, mislim jer stvarno ima jos ljudi koji misle da majka njegove dece ne treba da mu pruzi felacio ili one nece jer su ozbiljne dame?
ili volis to ili ne a treba i proraditi na tome da se opustite i napredujete po tom pitanju
pa i mene napali shakira al ne patim za njom, patim npr za nekom koja je meni draga i dostupna a nije uspelo.

Ja cujem tako od tih mladjih do 30 godina, verovatno i oni od 30+ imaju slican "problem" tipa u vezi su a kukaju "joj da mi je jedna, da se izivim na njoj, anal ovo ono, da je sljapnem po dupetu da pukne, cupam za kosu, pricam bezobrastine".
Obicno tako fantaziaju na neke koje su u fazonu starleta, a ovamo fine i postene domacice za vezu da upoznaju sa familijom i sl.

Mislim, sta je problem reci, pali me to i to, hocu da probamo, mozda i ona voli te radnje a i bolje tako nego da pati za hebacinom sa nekom splavarkom.
Mozda se malo muski plase seksualno slobodnih zena, tipa ona daje oral na parkingu ili tako neke egzbicije, zna da provocira recima, pokretima, oblacenjem, jer se plase da sutradan ne ozene neku radodajku.

Ja cujem tako od tih mladjih do 30 godina, verovatno i oni od 30+ imaju slican "problem" tipa u vezi su a kukaju "joj da mi je jedna, da se izivim na njoj, anal ovo ono, da je sljapnem po dupetu da pukne, cupam za kosu, pricam bezobrastine".
Obicno tako fantaziaju na neke koje su u fazonu starleta, a ovamo fine i postene domacice za vezu da upoznaju sa familijom i sl.

Mislim, sta je problem reci, pali me to i to, hocu da probamo, mozda i ona voli te radnje a i bolje tako nego da pati za hebacinom sa nekom splavarkom.
Mozda se malo muski plase seksualno slobodnih zena, tipa ona daje oral na parkingu ili tako neke egzbicije, zna da provocira recima, pokretima, oblacenjem, jer se plase da sutradan ne ozene neku radodajku.

I sta kad se izivi? ode kod ove koju voli i tako vode ljubav i zive srecno do kraja zivota :lol:

Takve sam mahom i imao
Samo sto zena voli to ne znaci da nije za kucu ili da je radodajka

Ne shvatam to ovakvu cu za brak, ovakvu za kres.
Valjda je za brak ona sa kojom ima obostrane ljubavi, privlacnosati, poverenja...
I uopste ne znaci ako devojka voli anal, sljap, cupanje... da ce pre prevariti nego ona sto ne voli ili kao ne voli.
ma kakva prevara ko je to potego uopste,prosto nisu zene za sve stvorene koja je dobra za kres obavezno nije za kujnu

Jedno brzo pitanje za sve žene koje su pljunule muškarce, nazivale ih licemerima, ovakvima i onakvima... Da li bi vi rodile decu svakom sa kim ste imale seks?

Pošto suština i nije ta sa kim u brak ili ne, brak je parče papira, zna se šta je prava poenta...

E, sad... Ako je vaš odgovor da, onda treba da razmotrite lečenje, ako je odgovor ne, onda stanite u red za nama "licemerima". :)

Back