Kakve ste sve fore čule?

nova sam ali...odushevljena sam temom.
Kada je moj tadashnji dechko koji je bio u vojsci a ja ga chekala,reshio da raskine...u zadnjim pismima mi je pisao kako je u nekoj fazi bljak,kako mu je sve dosadilo...
Ja sachekam da dodje na vikend i brzhe-bolje ga sachekam i kazhem mu da nezhelim vishe da budem sa njim dosadio mi je(a on je bio sa drugom)puko je ali....zasluzhio je to

ja bi da obrnem...to sa forama.... :lol:

smejah se pre nedelju dana jednoj fori... kazhe, ne mogu vishe jer nisi normalan, a i ja postajem isto takva.... i doda... opasno je sto je to pocelo da mi se svidja.... :lol:

zene... sta bi mi bez njih i njihovih lucidnosti.....

Jedan mi je rekao "ti si super, samo ima jedan problem - znas, moja bivsa devojka, moja prva ljubav je bila na psihijatrijskom lecenju, sad je izasla iz bolnice i treba joj podrska":eek:

sad me sramota, ali kasnije sam ja jednom drugom rekla da sam na lecenju i da mi je psihijatar zabranio emotivne veze :rumenko:

srednja skola. ona bila bolesna i ja zapalim iz skole i bam na vrata.
i ocekujem neko odusevljenje ali nisam ni slutio sta mi se sprema.
daje mi ona neku razglednicu sa dvoje kako se grle na palzi a sa druge strane stihovi Desanke Maksimovic (tuzni naravno) i nalepnica sa makazama. ja je pitam "a zasto ti zelis da raskines sa mnom"?
odgovor je bio - "previse si dobar" ? :eek:
vreme leci sve rane :D

moj biser je bio "keva i cale mi se svadjaju, ja sam u haosu, necu da te uvlacim u tu pricu" .... koji sam idiJot bio :D

Najsipmatičniji je moj suprug. Kada sam mu saopštila da ga ostavljam, rekao je: "pa i ja se tu pitam. ne dolaziš u obzir. umorna si i ne znaš šta pričaš. bolji od mene ne postoji!"

.... posle sam se udala za njega
Имала сам сличну варијанту са једним бившим дугогодишњим...ја сам њега оставила, били смо заједно 4 године...и зове он мене сутра око 17 сати и слично '' а како си ти то замислила да мене оставиш? то није добра одлука'' ја: ''јесте, то је добра одлука'' он:''шта, доживела си катарзу, е па неће моћи''...и тако се нас двоје сити исвађасмо да ли ја могу њега да оставим или не.:lol:

Данас смо добри пријатељи...ко зна....:mrgreen:

pa niša, jrekao sam isto što i tm.......sam ne da sam najbolji, nego da ne mogu SADA i nek mi predloži NAREDE godine, pošto sam sad u frci sa nekim poslom i nekim obavezama....naravno, samo je razrogačila oči a boodale....i nije me ostafila... još.......

Moonjo, bRe, čime su vas hranili kad ste bili mali? :roll:

Kako taj vaš mozak radi?
Ovaj moj me nije ni prosio. Ovako priča drugima: kakva romantika, uhvatiš za nogu pa pred oltar. Eto, da znaš koji ti je sledeći korak, ako se već nisi i sam dosetio.

sarmicama od zelja..... pa lepo, kad nije kako treba, a zna se kad nije..nema tu velike priče, razloga, rastanu se ljudi...i za sve ostalo pa i brak, i to je formalnost, kao i način kako ćemo da se rastanemo, važi da se što manje komplikuje.....toljaga je eufemizam za svaku vrstu gnjav-smor metode..pa i braka i svega...ne znam, men strašno smaraju teatralne scene u vezi..braku..svemu...volim kad se nekad svađamo..al ko šo beki kaže...to je dobro za sex..

Ja mislim da ovo nije grad za tebe i da treba da se odselis.
Ne, stvarno, grozno je ovde, vidi ove ljude, nije to za tebe.
Ja? Sta ja? Ma ja ne znam sta hocu ali ti sigurno znas da neces da zivis ovde.

Je.bote, tip bas hteo da me se resi onako geografski. :lol:

A mene je jedan tip ostavio sa recima - ne ostavljam ja tebe, ja samo napustam ovaj grad. I ode covek na drugi kontinent, ali nije me ostavio :lol:

Back