bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
a mozda je tebi sad kad je sve proslo.. moras me razumeti, meni je sad novo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gledajte samo da se ne prepunite sa forama,a ispraznite sa momcima![]()

ja bi da obrnem...to sa forama....![]()
smejah se pre nedelju dana jednoj fori... kazhe, ne mogu vishe jer nisi normalan, a i ja postajem isto takva.... i doda... opasno je sto je to pocelo da mi se svidja....
zene... sta bi mi bez njih i njihovih lucidnosti.....

Ja mislim da ovo nije grad za tebe i da treba da se odselis.
Ne, stvarno, grozno je ovde, vidi ove ljude, nije to za tebe.
Ja? Sta ja? Ma ja ne znam sta hocu ali ti sigurno znas da neces da zivis ovde.
Je.bote, tip bas hteo da me se resi onako geografski.![]()

..kakav hardkor
Najsipmatičniji je moj suprug. Kada sam mu saopštila da ga ostavljam, rekao je: "pa i ja se tu pitam. ne dolaziš u obzir. umorna si i ne znaš šta pričaš. bolji od mene ne postoji!"
.... posle sam se udala za njega

Имала сам сличну варијанту са једним бившим дугогодишњим...ја сам њега оставила, били смо заједно 4 године...и зове он мене сутра око 17 сати и слично '' а како си ти то замислила да мене оставиш? то није добра одлука'' ја: ''јесте, то је добра одлука'' он:''шта, доживела си катарзу, е па неће моћи''...и тако се нас двоје сити исвађасмо да ли ја могу њега да оставим или не.Najsipmatičniji je moj suprug. Kada sam mu saopštila da ga ostavljam, rekao je: "pa i ja se tu pitam. ne dolaziš u obzir. umorna si i ne znaš šta pričaš. bolji od mene ne postoji!"
.... posle sam se udala za njega

Данас смо добри пријатељи...ко зна....![]()

Kaži šta si radio![]()

Hoćeš ti na kraju svog ovog maltretiranja ipak da se kresneš sa mnom?![]()
![]()
![]()

pa niša, jrekao sam isto što i tm.......sam ne da sam najbolji, nego da ne mogu SADA i nek mi predloži NAREDE godine, pošto sam sad u frci sa nekim poslom i nekim obavezama....naravno, samo je razrogačila oči a boodale....i nije me ostafila... još.......
Ja mislim da ovo nije grad za tebe i da treba da se odselis.
Ne, stvarno, grozno je ovde, vidi ove ljude, nije to za tebe.
Ja? Sta ja? Ma ja ne znam sta hocu ali ti sigurno znas da neces da zivis ovde.
Je.bote, tip bas hteo da me se resi onako geografski.![]()

U srednjoj skoli, kaze mi decko: "Trenutno mi je zivot suvise komplikovan... Ostanimo samo prijatelji, vazi?"
Naravno da ne vazi...![]()

Hoćeš ti na kraju svog ovog maltretiranja ipak da se kresneš sa mnom?![]()
![]()
![]()