Kakve ste sve fore čule?

Posle neke svadjice,dolazi on ujutru kod mene na posao,sav namršten,ulazi u
kancelariju,seda preko puta mene.
:evil:Ja hoću da rask....:eek:
U tom momentu stolica na kojoj se vrpoljio pukne i on se prospe po podu
koliko je dugačak a dugačak je prilično..
Ja počnem da se smejem,al znate ono kad nema zaustavljanja,kad
stomak zaboli od smeha,pa pukne i on u smeh...:hahaha:
Rekao je samo:D..shit,baš mi se neda...

Venčali smo se nedugo zatim..:cool:

QQ:hahaha:

"idem na Kop da pomognem caletu da postavi antenu na vikendici" (u sred februara meseca, sneg do grla...), dobro reko srecan put pazi da se ne povredis...javio se posle mesec dana- kad mu je II sema pukla, ja pitam i kako je bilo na Kopu, snezno? jao jeste bas smo se namucili?!?

Da citiram jednu druDaricu: "Nije što laže i maže, nego što misli da sam ja ovca koja će da poveruje!":roll:
:worth:
svaka joj cast!!
mene je frajer ispalio : kao nije prebolio bivsu sa kojom je btw raskinuo prije god dana, imao mnogo nekih semica u medjuvremenu,ona ima momka skoro god dana ali ajde de..
neka laze ali tako glupo ... ko da sam najveca glupaca pa da povjerujem u te gluposti::rtfm:

:klap: :lol:

Један ми је рекао да сам ја супер али му се не свиђа мој брат :roll: (као да је некада па проводио време са њим, видео га два пута на по пет минута). Друга али слична варијанта : ти си у реду али ми не одговараш политички и невиђено ме нервира XY из твоје странке :lol:

И још памтим ово : Знам да ти нећеш озбиљну везу па да ти олакшам :eek: :lol: (иначе ја никад рекла да нећу, али нема везе).

Ovaj prvi je extra lik- mora da je neki od vidjenijih politicara u gradu danas :mrgreen:

Tema: u mom nekadasnjem gradicu jedan lik kog znam preko neke familije je, zaista, jednog dana uzeo loptu za basket, otisao na trening i vise se nije vratio ni zeni ni deci..i to nije legenda- nego stvarno bilo tako..covek se zenio jos par puta ...

Poslednja izmena:
covek se mucio mesec dana:mrgreen:
i zaboravio, sta je rekao...
sto se nije javio- kako da se javi- napadao sneg nisu radili telefoni...
pa vidi, reko, ti se nisi javljao pa sam pomislila da mozda nisi vise zainteresovan i sad izlazim sa Vladom (brat nase druarice iz razdreda koji je ispao laf pa mi se pozajmio na mesec dana :))) ) nadam se da se ne ljutis....
i dan danas ne mozeda mi oprosti ;)

Ovaj prvi je extra lik- mora da je neki od vidjenijih politicara u gradu danas :mrgreen:

Tema: u mom nekadasnjem gradicu jedan lik kog znam preko neke familije je, zaista, jednog dana uzeo loptu za basket, otisao na trening i vise se nije vratio ni zeni ni deci..i to nije legenda- nego stvarno bilo tako..covek se zenio jos par puta ...

Знам и ја једног који је после 4 године заједничког живота, отишао ујутру у пекару да им купи доручак и никад се више није вратио.
Девојка је била у шоку годинама...једва се опоравила...чак мислим да ни дан данас није повратила поверење у мушки род.

Знам и ја једног који је после 4 године заједничког живота, отишао ујутру у пекару да им купи доручак и никад се више није вратио.
Девојка је била у шоку годинама...једва се опоравила...чак мислим да ни дан данас није повратила поверење у мушки род.

Јој страшно! Ја знам једну што је отишла на службени пут у Грчку и по повратку само прешла са све стварима код колеге са којим је путовала а мужу се јавила само да му јави где да пошаље дете ако хоће :eek: :roll:

Ево, ја нпр. не бих умела ни у најлућим сновима такву гадост да смислим.
Какав човек мора бити да би такву ствар урадио, а да се ни једног тренутка не запита како се осећа та друга особа?

Ево, ја нпр. не бих умела ни у најлућим сновима такву гадост да смислим.
Какав човек мора бити да би такву ствар урадио, а да се ни једног тренутка не запита како се осећа та друга особа?

Mozda se zapitala, ti ne znas sta se desavalo u njenoj glavi.

Управу си, не знам.
Али отићи од неког након 4 године заједничког живота без објашњења, није ми ''нормална'' и прихватљива ствар, без обзира на то шта се особи врзма по глави.
Осим ако није у питању нека психичка извитопереност, у том случају разумем.

Ah, bilo je i slučajeva da tip završi čitav fakultet (na kojem je dekan bio otac njegove devojke), upiše specijalizaciju u inostranstvu (opet zahvaljujući budućem tastu) a onda otperja i nikada se više ne vrati....
Mada, ja iskreno verujem da svaka devojka (žena) zna kada njen momak (muž) ima tendenciju da glumi Pticu Trkačicu...samo je pitanje da li to želi sama sebi da prizna...
A ta fora "odem da ti kupim kiflu i nestanem u nepoznatom pravcu"...mislim, stvaaarno.....Sigurno nije otišao i ostavio sve svoje stvari za sobom...i odeću i dokumenta i komp i knjige...Malo sutra. Nego mu se verovatno dotična zalepila ko krpelj i on izgubio volju da priča i objašnjava....
Gradom je dugo kružila priča o dečku koji je ostavio "divnu" devojku maltene pred svadbu i emigrirao u Ameriku.... A u stvari je buduća mlada, osetivši da on ne želi da se ženi, smislila priču da je trudna...i ucenila ga da ne ode. Ali pošto je tako nešto teško sakriti stvar je procurela, tip je saznao i ne želeći da je gleda više jednostavno se spakovao i otišao...bez reči....
Svaka priča ima dve verzije....najmanje...

jednog dana uzeo loptu za basket, otisao na trening i vise se nije vratio ni zeni ni deci..i to nije legenda- nego stvarno bilo tako..covek se zenio jos par puta ..

haha..svaki put je išao na basket.. ?? savršeno..pa to nije ništa, niti je preko noći, možda je puko na basketu, pa ga bilo blam da se vraća kući..ili je u ptanju opklada...
ja kad sam bio momak mlad..ako su već tražile objašnjenje..ja sam govorio: e, ae malo da iskuliramo..moram da učim.. ( :

Back