Kakve ste sve fore čule?

Један ми је рекао ''не уклапа нам се тајминг''. :D
Хтео је да се жени...а ја мученица имала само 22 године и питала се данима шта је писац хтео да ми каже....мени удаја није била ни на крај памети...лепо је он све то проценио.:mrgreen:

Један ми је рекао да иде са оцем у Крагујевац да помажу неком пријатељу да прави кућу :lol:...наравно, била је лаж у питању, али ми је баш била смешна...као он помаже да се прави кућа, тек изашао са економског факултета, а разуме се у грађевинарство.:lol: Наравно, убрзо смо се срели, и мислим да нема потребе да описујем црвенило његовог лица у том тренутку.:hahaha:

То би било то...са осталима сам имала тотално коректне завршетке.

jedan me je prevario,pa posle plakao na telefon "sto si otisla,kakva si ti,pobegla si od mene,sta se glupiras aj vracaj se" :roll:
drugi,zdapi reko da ide s mamom i tatom i tetkom i tecom na veceru a on otisao da se pomiri s bivsom,pa se sljustili motorom(jesam ateista al ima boga :mrgreen: ) i posle je morao sve da prizna,i rekao znas ti si super ali ...veza s tobom mi donosi mnoge komplikacije,a ja sam kukavica i vise volim da budem s njom i da zivim polovicno ali na sigurno nego s tobom da zivim ko car ali mozda samo dva meseca
bullshit,mislim ja to slusala:dash::roll::roll::roll:

Evo da ne bude da samo muškarce kudimo...

Nisam nešto bila sklona da preterano foliram ali, jednom tipu sam rekla da idem u inostranstvo na
duže vreme, sreća nismo se sreli dugo, dugo nakon toga :lol:
Drugom sam rekla da se loše ljubi, što mi mnogo smeta... više je istina nego fora ali eto :mrgreen:

a kakva si kraljica i ja sam koristila tu foru kao otputovala sam, 2 ili 3 puta nikad je bolja....a jetan biser me je zvao posle 2 meseca:eek:, kao jel si se vratila....:rumenko:
bilasam u fazonu "ne sacam se ko si ti"...bas sam krava, ali vise nisam znala kako da ga se resim:rumenko:

Један ми је рекао ''не уклапа нам се тајминг''. :D
Хтео је да се жени...а ја мученица имала само 22 године и питала се данима шта је писац хтео да ми каже....мени удаја није била ни на крај памети...лепо је он све то проценио.:mrgreen:

Један ми је рекао да иде са оцем у Крагујевац да помажу неком пријатељу да прави кућу :lol:...наравно, била је лаж у питању, али ми је баш била смешна...као он помаже да се прави кућа, тек изашао са економског факултета, а разуме се у грађевинарство.:lol: Наравно, убрзо смо се срели, и мислим да нема потребе да описујем црвенило његовог лица у том тренутку.:hahaha:

То би било то...са осталима сам имала тотално коректне завршетке.

:rotf::rotf: koji bedak, da te sretne...

ahaha sad se setih jednog koji mi je reko kao eto puno mi se svidjas i super si devojka i sve ono sto sam rekao je istina,ali eto kao pomirio sam se sa devojkom,eto bas sam ispao kreten :per:ja reko dobro puno srece u zivotu,zdravo cao :D pri cemu je izgleda hteo da sedi na dve stolice jer je pre toga tupio kako je zavrsio sa tom jedom za svagda i tako neke price.

od tad prvo gledam ruke (da li ima burmu zbog perverznjaka koji spopadaju dvaes godina mladje i prave se ludi :) ) a onda pitam da li ima devojku/zenu :mrgreen: ako krene da muca odma se pozdravljamo :D

mada nesto nisam imala puno ovakvih slucajeva uglavnom su nas prilike i razdaljine spontano prekidale :D

sudbina je tako htela :(((

Od svih neubedljivih gluposti koje su vam frajeri prosipali kada su vam davali pedalu...koja je najneubedljivija? I kakva vam je bila reakcija...tj protivudar?

Hajde da se malo nasmejemo...:lol: kroz secanja..:lol:
Sad kad malo razmislim, ne mogu da se setim ničega :neutral:

Mada, bilo je situacija poput - a šta ti misliš da si neka faca, a? Kao da sam ja valjda hteo da te muvam ili šta slično :lol:

ahaha sad se setih jednog koji mi je reko kao eto puno mi se svidjas i super si devojka i sve ono sto sam rekao je istina,ali eto kao pomirio sam se sa devojkom,eto bas sam ispao kreten :per:ja reko dobro puno srece u zivotu,zdravo cao :D pri cemu je izgleda hteo da sedi na dve stolice jer je pre toga tupio kako je zavrsio sa tom jedom za svagda i tako neke price.

od tad prvo gledam ruke (da li ima burmu zbog perverznjaka koji spopadaju dvaes godina mladje i prave se ludi :) ) a onda pitam da li ima devojku/zenu :mrgreen: ako krene da muca odma se pozdravljamo :D

mada nesto nisam imala puno ovakvih slucajeva uglavnom su nas prilike i razdaljine spontano prekidale :D

Ne kaze se puno nego mnogo :neutral:
Aha, muvash ozenjene po barovima zamagljenim duvanskim isparenjima dok lenja kelnerica polako brishe iskrzane chashe....:per:

Moji favoriti:
"Bilo nam je lepo, ali sada je druženju došao kraj...."(reče tip devojci nakon 3 godine zabavljanja)...
Na moje pitanje bivšem dečku da li me je ikada voleo, usledio je sledeći odgovor: "Paaa...bila si mi draga..."
"Ali ja sam mislio da si ti devojka slobodnih shvatanja." (izgovoreno nakon što ga je devojka uhvatila sa drugom cicom na gomili).
Kada sam pokušala da malo razmrsim jedan vrlo zapetljan i nedefinisan odnos, dobila sam komentar: "Ali malecka, što se nerviraš. Sve je to život...". (vrlo filozofski, zar ne?)

ja mislila ovde se pisu fore za start a ne za raskide...
:(

ne secam se ni jedne...ma jel mene niko nije ostavio?

ostavio me jedan, ali mi nije objasnjavao da voli promiskuitet, to mi objasnio pre nego sto se veza zahuktala, pa sam se ja nadala da don juana mogu da skrasim...ali jalov je to posao

ali bila dobra fora sto sam se smuvala sa tipom koji me lagao da nema devojku, da bi me ona zvala posle 5 pet meseci da mi kaze da ga ostavim na miru i da mu ne govorim da me je zvala, a zajedno su 11 godina...na kraju mi sve priznao...eh, sve prave su ljubavi tuzne....

ja mislila ovde se pisu fore za start a ne za raskide...
:(

ne secam se ni jedne...ma jel mene niko nije ostavio?

ostavio me jedan, ali mi nije objasnjavao da voli promiskuitet, to mi objasnio pre nego sto se veza zahuktala, pa sam se ja nadala da don juana mogu da skrasim...ali jalov je to posao

ali bila dobra fora sto sam se smuvala sa tipom koji me lagao da nema devojku, da bi me ona zvala posle 5 pet meseci da mi kaze da ga ostavim na miru i da mu ne govorim da me je zvala, a zajedno su 11 godina...na kraju mi sve priznao...eh, sve prave su ljubavi tuzne....

Izvini ali moram da te pitam:
Kako možeš sa nekim da se zabavljaš 5 meseci a da ne znaš da ima drugu?
To je za mene fantastika!!!

Izvini ali moram da te pitam:
Kako možeš sa nekim da se zabavljaš 5 meseci a da ne znaš da ima drugu?
To je za mene fantastika!!!

Pa i za mene...mislim ne znam kako njemu uspelo...doduse kad smo se upoznali oni su bili u nekom prekidu...ma nemam pojma...cim sam to cula, ja sam odleprsala, nisam htela da se bakcem sa psihopatom...
nismo bili u nekoj velikoj ljubavi, bilo opusteno...
ali bre...ipak, culi se, vidjali se, dopisivali sms...videli nas ljudi zajedno...hm...da cudno...

mene barila jedna debela i rekao sam joj
da nemogu snjom zbog njenog brata
a nisam mogo jer je debela i nije bila moj tip
i ona se pozalila bratu
i on posle mene isto ubedjivao da se smuvam snjom
i nema nista protiv toga
i morao sam da kupim novi broj
i izlazim na druga mesta
da bi se otkacio od njih

Back