sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.468
O TOME PRICAM!!!![]()
Da sad kad nemas sta pametno dodati ti se samo slozis ko svaki mulac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O TOME PRICAM!!!![]()
...ti to vešto koristiš...
ti si odlepila![]()
Figurativno receno~cim pocne da ti dize rep , odmah moras doope uza zid !Recimo da sumnjam zato sto je isuvise slatkoreciv, obecava brda i doline...i da ne duzim, msm da je ovo dovoljno.
tema je kako prepoznati manipulatora.
to da je neko drzak prema nizim slojevima nije dokaz da je manipulator.
jer manipulator moze da bude i ljubazan prema nizim slojevima prosto jer je VASPITAN. a opet manipulator za medalju.
Ma frojd je bio isfrustrirani mulac koji nije mogao torbat cesto i onda je zapisivao subjektivne misle iz svoje lude glave.
Manipulator nema neke odredjene osobine(ili vestine)koje koristi .U zavisnosti da li je u pitanju ljubavni,poslovni ili prijateljski odnos koristice ono sto mu najbrze moze osigurati ono sto zeli.Ne mozete generalizovati manipulatora kao osobu sa tim i tim osobinama.Pa fora i jeste u tome da ti manipulator ni za zivu glavu nece pokazati kako se ponasa kad ne manipulise
To mozes otkriti samo slucajno, cuti iz price drugih ljudi ili se naci negde gde te on ne detektuje
Na primer u njegovoj firmi dok se izdire i ponizava nekog sluzbenika, a ti to cujes u hodniku
Onog momenta kad udjes, vidis pred sobom potpuno drugog coveka, a ako posumnja da si nesto cuo, krenuce manipulacija o njegovom teskom polozaju i idiotima kojima je okruzen
Hebote,ko je rekao nikad?

Manipulator nema neke odredjene osobine(ili vestine)koje koristi .U zavisnosti da li je u pitanju ljubavni,poslovni ili prijateljski odnos koristice ono sto mu najbrze moze osigurati ono sto zeli.Ne mozete generalizovati manipulatora kao osobu sa tim i tim osobinama.
da pokusava da manipulise u vezi...
Manipulator nema neke odredjene osobine(ili vestine)koje koristi .U zavisnosti da li je u pitanju ljubavni,poslovni ili prijateljski odnos koristice ono sto mu najbrze moze osigurati ono sto zeli.Ne mozete generalizovati manipulatora kao osobu sa tim i tim osobinama.
Da, ali ne haje previše šta će da kaže i uradi pred osobama koje mu nisu bitne.
U jednoj situaciji, kad se sam nađe na hodniku sa čistačicom, može da joj kaže sve i svašta, i da ga baš briga šta joj je rekao. U drugoj situaciji, kad se čitačica nađe u društvu sa osobom kojom je on namerio da manipuliše, ukoliko je procenio da će mu najlakše ići da se pokaže kao fin, moraće da ispoštuje i čistačicu. Finoćom se najlakše iznuđuje nečija lakovernost. Finoćom se isključuje nečiji oprez.
Manipulator ne gazi preko drugih ljudi, već navede druge da oni pljunu sami na sebe, kako bi ovaj dobio šta je hteo.
ocigledno ne dovoljno vesto kad si ti provalio
...Žabice mi ti ovde navodimo neka svoja iskustva a ti dobro analiziraj sve i uzmi samo ono što misliš da bi tvom karakteru odgovaralo....
...e sad bih ti rekao da poslušaš srce ali odluči sama...

А је л' може неко да ми објасни зашто је лоше бити манипулатор? Мсм онај ко не зна да игра игру, увек ће рећи да је игра глупа...
Da, ali ne haje previše šta će da kaže i uradi pred osobama koje mu nisu bitne.
U jednoj situaciji, kad se sam nađe na hodniku sa čistačicom, može da joj kaže sve i svašta, i da ga baš briga šta joj je rekao. U drugoj situaciji, kad se čitačica nađe u društvu sa osobom kojom je on namerio da manipuliše, ukoliko je procenio da će mu najlakše ići da se pokaže kao fin, moraće da ispoštuje i čistačicu. Finoćom se najlakše iznuđuje nečija lakovernost. Finoćom se isključuje nečiji oprez.
Manipulator ne gazi preko drugih ljudi, već navede druge da oni pljunu sami na sebe, kako bi ovaj dobio šta je hteo.
pa gle...ja ipak mislim da cu poslusati razum, jer mi on i ukazuje na to da imam vezu sa manipulatorom...a srce ko srce...prebolece vec![]()

O pobogu pa to sto se izdire na nekog nesrecnog sluzbenika,a tebi(npr) se smeska ne znaci da je manipulator,vec neki isfrustrirani kreten.Ko zna koliko puta si bio zrtva manipulacije u sopstvenom domu a da i ne znas.Ja pricam ono sto sam video i doziveo u praksi
i naravno prigodna muzicka numeramoramo da im crtamo
...ne ne to su samo moje indicije,ja sam samo posmatrao sa strane...
prema cistacicama i sl drski su i SNOBOVI, a oni nisu nuzno manipulatori, vec "visa vrsta" ako uopste razumete...