Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ti opet kazem da svaka dzudza bude drska prema cistacu ulica A NE MORA DA BUDE MANIPULATOR NIMALO![]()
zabice, nadam se da razumes da manipulatori imaju mnogo vise tananijih metoda nego sto je psovanje cistaca. to je toliko naivno tumacenje manipulatora da nemam reci![]()
zabice, nadam se da razumes da manipulatori imaju mnogo vise tananijih metoda nego sto je psovanje cistaca. to je toliko naivno tumacenje manipulatora da nemam reci![]()

Ama nebitna je cistacica ili konobar. Shvatas li ti sta mi hocemo da kazemo
Manipulacija je po svojoj prirodi obmana koja ti se prodaje sa nekim ciljem
Ovo sto je Silver rekao. Ljudi koji su previse kulturni, fini i odmereni sa onima koje zele da manipulisu i od kojih imaju dobitak, a previse drski, bezobrazni i grubi prema onima gde takav dobitak ne vide i gde ne ukljucuju mod manipulacije
Recimo da sumnjam zato sto je isuvise slatkoreciv, obecava brda i doline...i da ne duzim, msm da je ovo dovoljno.
Ama nebitna je cistacica ili konobar. Shvatas li ti sta mi hocemo da kazemo
Manipulacija je po svojoj prirodi obmana koja ti se prodaje sa nekim ciljem
Ovo sto je Silver rekao. Ljudi koji su previse kulturni, fini i odmereni sa onima koje zele da manipulisu i od kojih imaju dobitak, a previse drski, bezobrazni i grubi prema onima gde takav dobitak ne vide i gde ne ukljucuju mod manipulacije

A nije ti ista manipulacija sa osobom koja ti je kolega komsija ili osoba sa kojom si u vezi.
Pa vi *** nemate pojma ....
Svako moze u nekom momentu biti manipulator.Ako bi se manipulator ponasao ovako kako ste opisali,pa svi bi znali ko je i sta je.
znaci, hocete da kazete da namazani manipulator NIKAD NIJE LJUBAZAN prema cistacu ulica i da vi po tome ZAKLJUCUJETE DA JE MANIPULATOR?
dobro![]()

E, ali pazi. Manipulator je zaista fin prema ljudima u kojima uoči korist, jer na taj način najbolje može da se približi, i da ispita teren. Da zauzme teren, takoreći.
Znam iz života jednog jako dobrog manipulatora, i odgovara opisu. Nadobudan je, drzak, bezobrazan prema onima od kojih nema koristi, a divan je, da divniji ne može da bude prema osobama od kojih nešto želi da dobije.
...ljudi neki put lažu da bi te impresionirali,ne mora da znači da su loši ali nešto skrivanju...
...a reci ti meni iskreno šta ti tvoj instinkt kaže?...
kako takvog prepoznati?
Svako moze u nekom momentu biti manipulator.Ako bi se manipulator ponasao ovako kako ste opisali,pa svi bi znali ko je i sta je.

znaci, hocete da kazete da namazani manipulator NIKAD NIJE LJUBAZAN prema cistacu ulica i da vi po tome ZAKLJUCUJETE DA JE MANIPULATOR?
dobro![]()
detaljnom analizom sebe i njega, pa sve to uporediti sa frojdovim beleškama i ako ima dominantnu majku eto u kom grmu ***** zec!
detaljnom analizom sebe i njega, pa sve to uporediti sa frojdovim beleškama i ako ima dominantnu majku eto u kom grmu ***** zec!