Kako?

zabice, nadam se da razumes da manipulatori imaju mnogo vise tananijih metoda nego sto je psovanje cistaca. to je toliko naivno tumacenje manipulatora da nemam reci:rotf:

ja ti opet kazem da svaka dzudza bude drska prema cistacu ulica A NE MORA DA BUDE MANIPULATOR NIMALO:rtfm:

Ama nebitna je cistacica ili konobar. Shvatas li ti sta mi hocemo da kazemo
Manipulacija je po svojoj prirodi obmana koja ti se prodaje sa nekim ciljem
Ovo sto je Silver rekao. Ljudi koji su previse kulturni, fini i odmereni sa onima koje zele da manipulisu i od kojih imaju dobitak, a previse drski, bezobrazni i grubi prema onima gde takav dobitak ne vide i gde ne ukljucuju mod manipulacije

Ovo sto je Silver rekao. Ljudi koji su previse kulturni, fini i odmereni sa onima koje zele da manipulisu i od kojih imaju dobitak, a previse drski, bezobrazni i grubi prema onima gde takav dobitak ne vide i gde ne ukljucuju mod manipulacije

A nije ti ista manipulacija sa osobom koja ti je kolega komsija ili osoba sa kojom si u vezi.

zabice, nadam se da razumes da manipulatori imaju mnogo vise tananijih metoda nego sto je psovanje cistaca. to je toliko naivno tumacenje manipulatora da nemam reci:rotf:

E, ali pazi. Manipulator je zaista fin prema ljudima u kojima uoči korist, jer na taj način najbolje može da se približi, i da ispita teren. Da zauzme teren, takoreći.

Znam iz života jednog jako dobrog manipulatora, i odgovara opisu. Nadobudan je, drzak, bezobrazan prema onima od kojih nema koristi, a divan je, da divniji ne može da bude prema osobama od kojih nešto želi da dobije.

znaci, hocete da kazete da namazani manipulator NIKAD NIJE LJUBAZAN prema cistacu ulica i da vi po tome ZAKLJUCUJETE DA JE MANIPULATOR? :lol::lol:

dobro:lol:

Сваки човек је манипулатор, само је питање у којој мери, тј сви имамо циљ, а то је да добијемо шта желимо, неко то ради просто, него завија у фолије, али углавном сви имамо исти циљ... Људима кад кажеш манипулатор, сви га замишљају као змију, као лошег човека, као не знам ни ја шта, али то не мора аутоматски да буде тако... Мсм човек само зна бољи пут да дође до онога што жели, и у томе не видим ништа лоше, само је паметнији од осталих и то је то...

E, ali pazi. Manipulator je zaista fin prema ljudima u kojima uoči korist, jer na taj način najbolje može da se približi, i da ispita teren. Da zauzme teren, takoreći.

Znam iz života jednog jako dobrog manipulatora, i odgovara opisu. Nadobudan je, drzak, bezobrazan prema onima od kojih nema koristi, a divan je, da divniji ne može da bude prema osobama od kojih nešto želi da dobije.

tema je kako prepoznati manipulatora.
to da je neko drzak prema nizim slojevima nije dokaz da je manipulator.
jer manipulator moze da bude i ljubazan prema nizim slojevima prosto jer je VASPITAN. a opet manipulator za medalju.

Ma ljudi dok je sex redovit manipulacije nema.
Jer musarac kao manilpulira zenom, a ona od njega ocekuje nesto vise (obicno imetak) i on pobedi, nju svi zale a za zaliti nije, jer je fora samo u tome sto ona nije uspela izmanipulirati njega.:hahaha:

Pa vi *** nemate pojma ....:kafa:
Svako moze u nekom momentu biti manipulator.Ako bi se manipulator ponasao ovako kako ste opisali,pa svi bi znali ko je i sta je.

Pa fora i jeste u tome da ti manipulator ni za zivu glavu nece pokazati kako se ponasa kad ne manipulise
To mozes otkriti samo slucajno, cuti iz price drugih ljudi ili se naci negde gde te on ne detektuje
Na primer u njegovoj firmi dok se izdire i ponizava nekog sluzbenika, a ti to cujes u hodniku
Onog momenta kad udjes, vidis pred sobom potpuno drugog coveka, a ako posumnja da si nesto cuo, krenuce manipulacija o njegovom teskom polozaju i idiotima kojima je okruzen

Back