Samo gledas kako se ponasaju prema onima od kojih znaju da nemaju koristi
To moze biti bilo ko, od konobara, do prodavca itd
Ovo je najbolji odgovor na temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo gledas kako se ponasaju prema onima od kojih znaju da nemaju koristi
To moze biti bilo ko, od konobara, do prodavca itd
pa ponasa se normalno...kulturno
Gledaj malo bolje
pa ponasa se normalno...kulturno
Ovo je najbolji odgovor na temu.

biti manipulator ne znaci biti prost i bahat i necivilizovan. manipulator je mnogo perfidniji i istancaniji.
NIJE BRE.
neko ko je prost prema baba-serama i prodavcima novina je PRST SIROV NEVASPITAN DRIPAC, a moze da bude nula od manipulatora!!!![]()
biti manipulator ne znaci biti prost i bahat i necivilizovan. manipulator je mnogo perfidniji i istancaniji.
Kaze narod za takvog~Igraju mu oci kao na zejtinu !Kako najlakse prepoznati manipulatora/ku? Dajte neki primer...i da li ste nekada imali posla sa takvim ljudima?![]()
NIJE BRE.
neko ko je prost prema baba-serama i prodavcima novina je PRST SIROV NEVASPITAN DRIPAC, a moze da bude nula od manipulatora!!!![]()
ti bi 'teo.
ustvari..imaš sklonosti, nije da ne. sreća da si dobroćudan![]()
NIJE BRE.
eee...o takvom i pitam...kako ga prepoznati na vreme?![]()
NIJE BRE.
...Žabice ajmo ispočetka definiši reč manipulator/ka i navedi razloge zbog kojih sumljaš...
Manipulator mora da ima neki dobar socijalni položaj, ili bilo šta drugo čime bi mogao da ucenjuje. Tako će osoba, kojom namerava da manipuliše, popustiti, jer se oseća inferiornom u odnosu na manipulatora.
Prepoznaješ ga isključivo u situacijama kad tebe navede da više nemaš gde, nego da mu popustiš.
Cuj,radim sa ljudima malo i previse za moj ukus,manipulatori su bas takvi kako je stronci opisao.
Ne pricamo o nevaspitanim ljudima,vec o ljudima koji su sa nama previse fini,a za nekog ko im bas nista ne moze odraditi previse drski.

Recimo da sumnjam zato sto je isuvise slatkoreciv, obecava brda i doline...i da ne duzim, msm da je ovo dovoljno.
Cuj,radim sa ljudima malo i previse za moj ukus,manipulatori su bas takvi kako je stronci opisao.
Ne pricamo o nevaspitanim ljudima,vec o ljudima koji su sa nama previse fini,a za nekog ko im bas nista ne moze odraditi previse drski.
ja ti opet kazem da svaka dzudza bude drska prema cistacu ulica A NE MORA DA BUDE MANIPULATOR NIMALO![]()
To nema veze, mozda nije dugo torbao ili je pichkopacenik.
jao draga....
to su oni sto ce da te ubede da je belo crno jer njemu je u koristi da ti tako mislis, u datom trenutku i vezano za datu situaciju. sledeci put, kako se okolnosti menjaju, to belo vise nije crno vec zeleno, jer mu tada to tako odgovara...
mislim da se provera pocinje kroz jedan prirodan sukob misljenja, moze to da bude bilo sta, ali on mora da pocne taj razgovor. pocnes da izvodis argumente protiv.
i onda slusas njegov scenario za tvoje ubedjivanje u njegovo misljenje. tu treba da uhvatis taj skriveni motiv zbog kog mora da te ubedi...
jao tesko za objasniti...