- Poruka
- 23.062
- poštovanje gospođo, možete li mi iseći 300 grama praške šu..
- ja nisam gospođa
- izvinite, nisam mislio...
- misliš, čim žena ima preko 40, da mora da bude udata, zato što kao i svi ženomrsci veruješ da svaka žena samo želi da se uda, da rađa decu, kuva, pere, pegla takvom nesposobnjakoviću kao što si ti
- ne mislim to...
- a šta misliš, leba ti, ajd reci mi šta ti misliš...ako uopšte misliš?
- mislim da li ću dobiti tih 300 grama šunke ili 300 ubodnih rana tim mesarskim nožem kojim mi mašete pred nosem
- ha-ha je l to sad kao duhovito? Ti si neki šaljivdžija ženomrzac... možda bi konačno neka žena i trebalo da izbode trista puta nekog kao što si ti, čisto da ne dođeš više u priliku da seješ svoju mržnju, a možda i ubiješ neku ženu. Svoju na primer, sigurno je držiš vezanu u podrumu kad ideš da ***** razne neemancipovane *****.
- nemam ženu
- opa, nemaš ženu a mene bi prisilio da rađam neku decu...
- ne, ja samo hoću 300 grama šunke
- da nisi ***** možda?
- jesam, gej sam.
- *****, znala sam, zato i mrziš žene
- ne mrzim žene...
- vi ****** ste i najgori, čim vas neko malo lupi preko nosa odma dolaze novine, televizije, mora vojska da vas čuva, a žene ko ****, svaki dan neki femicid, a takvi kao ti i onaj iz Žikine šarenice samo širite mržnju prema nama.
- ja sam samo...
- hteo šunku... znam, rekao si već pet puta.
- Jova danas ne radi?
- ne radi, bolestan je. Je l ti smeta da ti žena iseče šunku
- ne smeta mi da mi bilo ko iseče šunku, samo da je iseče više...
- Misliš da slobodna žena ne može da ima karijeru kao mesarka?
- ne mislim...
- evo ti 300 grama u komadu, pa je seci sam tim pederskim prstićima ***** jedno mizigenističko
- hvala Gospođice
- čemu sad to gospođice?
- pa niste gospođa...
- ma šta tebe boli dupe, da l sam ja udata, razvedena, slobodna, žena ima pravo da bude šta god hoće, a da je niko ne označava kao da je nečije vlasništvo. Razumeš?
- razumem.
..................
Odlican primer koji pokazuje koliko su egocentricne.
Sent from my SM-T815 using Tapatalk
- ja nisam gospođa
- izvinite, nisam mislio...
- misliš, čim žena ima preko 40, da mora da bude udata, zato što kao i svi ženomrsci veruješ da svaka žena samo želi da se uda, da rađa decu, kuva, pere, pegla takvom nesposobnjakoviću kao što si ti
- ne mislim to...
- a šta misliš, leba ti, ajd reci mi šta ti misliš...ako uopšte misliš?
- mislim da li ću dobiti tih 300 grama šunke ili 300 ubodnih rana tim mesarskim nožem kojim mi mašete pred nosem
- ha-ha je l to sad kao duhovito? Ti si neki šaljivdžija ženomrzac... možda bi konačno neka žena i trebalo da izbode trista puta nekog kao što si ti, čisto da ne dođeš više u priliku da seješ svoju mržnju, a možda i ubiješ neku ženu. Svoju na primer, sigurno je držiš vezanu u podrumu kad ideš da ***** razne neemancipovane *****.
- nemam ženu
- opa, nemaš ženu a mene bi prisilio da rađam neku decu...
- ne, ja samo hoću 300 grama šunke
- da nisi ***** možda?
- jesam, gej sam.
- *****, znala sam, zato i mrziš žene
- ne mrzim žene...
- vi ****** ste i najgori, čim vas neko malo lupi preko nosa odma dolaze novine, televizije, mora vojska da vas čuva, a žene ko ****, svaki dan neki femicid, a takvi kao ti i onaj iz Žikine šarenice samo širite mržnju prema nama.
- ja sam samo...
- hteo šunku... znam, rekao si već pet puta.
- Jova danas ne radi?
- ne radi, bolestan je. Je l ti smeta da ti žena iseče šunku
- ne smeta mi da mi bilo ko iseče šunku, samo da je iseče više...
- Misliš da slobodna žena ne može da ima karijeru kao mesarka?
- ne mislim...
- evo ti 300 grama u komadu, pa je seci sam tim pederskim prstićima ***** jedno mizigenističko
- hvala Gospođice
- čemu sad to gospođice?
- pa niste gospođa...
- ma šta tebe boli dupe, da l sam ja udata, razvedena, slobodna, žena ima pravo da bude šta god hoće, a da je niko ne označava kao da je nečije vlasništvo. Razumeš?
- razumem.
..................
Odlican primer koji pokazuje koliko su egocentricne.
Sent from my SM-T815 using Tapatalk