al' bi ti lepo lego oženjen na leđa?
...doduse mnoge bi to iskoristile...kod kuce se peglaju, peru, jedu, boluju....one nemaju nista sa tim....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...doduse mnoge bi to iskoristile...kod kuce se peglaju, peru, jedu, boluju....one nemaju nista sa tim....
pa svaka ti je njegoseva![]()
Napisala sam sve to hipoteticki.Ja svog muza ne varam.
...nije pitanje dali ti varas njega, vec vara li on tebe....
Cak i da me vara(a ja za to ne znam)pa?Necu sigurno citav svoj zivot provesti u strahu da li ce me prevariti ili ne.
...ni ne treba da provedes u strahu i paranoji...sto ne znas to ni ne boli....osnovno pravilo kojeg treba da se pridrzava svaka od udatih zena...ako pocne
da kopka i da trazi, moze svasta da nadje..a onda ispadne da je sama kriva sto je kopkala....
Nikada o tome ne razmisljam na taj nacin.Vara me?Ok,sve dok moja porodica to ne oseca na bilo koji nacin.I,veruj mi ,znam o cemu pricam,jer imam brata po ocu mladjeg 20 godina(moj otac se nikada nije razveo od moje majke).
Zivot je jedan i ne treba niko da kopka i trazi jer ono sto mora,saznace se kad-tad.
Svako od nas ima jedan zivot i neka ga provede onako kako misli da treba.A,o tome,koliko je to ispravno ili ne,ne treba niko da sudi.
...auuuu....ne bi se ja slozila s' tobom, sve moze dok ne saznam....a onda je vec sve otislo dodjavola....
Da pa?
Ako i saznam da me vara,zar trebam da ga odgovaram od toga?Ma ne..Sve je otislo dodjavola onog trena kad je to uradio,ne kad ja saznam.
...ok, i to je tacno...ali zar mislis da to treba posmatrati kao da se nista ne desava.....???
...aaaaa....onda mi se cini da zivis u velioj zabludi, o muskarcima uopste....vecina i razmislja samo tim, sve ostalo su nijanse...
...i istina je da ista ta vecina stavlja zadovoljstvo ispred svega drugog....ona mala manjina koja koristi mozak, zna sta su mu
prioriteti....ili bar ume bolje da krije momente koje je sebi priustio zarad zadovoljstva....
pa ako bih tako razmisljala onda bi rekla da je pola svetske populacije stoka na kvadrat.....
...ok, i to je tacno...ali zar mislis da to treba posmatrati kao da se nista ne desava.....???
pa ako bih tako razmisljala onda bi rekla da je pola svetske populacije stoka na kvadrat.....
zavela sam ozenjenog nije bilo namerno,posle je poludeo a najgore od svega on je drug mog verenika...ostavijo je zenu a ja i dalje sam sa verenikom. ne treba da forsiras sto vise tezis da mu se dopadnes on odustaje. budi to sto jesi,koketiraj ili sta vec i ako tu ima neke hemije samo od sebe ce doci! ako ne onda odustajem posle izvesnog vremena ohladices se!![]()