Kako zavesti ozenjenog muskarca?

Zdravo svima! Ostacu anonimna iz licnih razloga. Treba mi savet kako da zavedem ozenjenog muskarca. Videli smo se samo jednom i tad me je odbio. Sad se jako retko javlja. Dao mi je nadu. Ocajna sam, pomozite. Hvala.

ako ti je zivot MIO onda nikako!

jedna zena koju licno poznajem je doznala kako se zove suparnica koja je takodje zivela u braku i ima dva sincica

ona je ni pet ni shest pronasla i njen fon nummber u novom sadu i nazvala je zenu

zvoni telefon (ring ring) dizhe se slushalica

svalerka: molim

zena: da li je to stan porodice xyz?

svalerka: jeste, a koga trebate?

zena: da li ste vi ospodja xyz?

svalerka: da na aparatu

zena: slushaj ti dronfuljuo jedna ima celi novi sad da izlepim plakatima sa tvojom slikom pa da tvoj muz zna sa kakvom koorvicom zivi!!

razgovor je tekao josh koji minut pa je zena spustila slushalicu

shvalerka je pisala sms poruku plakala molila itd.

pa je ova odustala od plakatiranja NS-a! al je bilo bash gusto

zena je svog cojeka znajuci gde ga je zapostavila uzela pod noge i davala mu shakom i kapom ishli su na izlete u prirodu takodje na davanje u malko drugim atmosferama i eno ih sad ko dva goluba

ako ti je zivot MIO onda nikako!

jedna zena koju licno poznajem je doznala kako se zove suparnica koja je takodje zivela u braku i ima dva sincica

ona je ni pet ni shest pronasla i njen fon nummber u novom sadu i nazvala je zenu

zvoni telefon (ring ring) dizhe se slushalica

svalerka: molim

zena: da li je to stan porodice xyz?

svalerka: jeste, a koga trebate?

zena: da li ste vi ospodja xyz?

svalerka: da na aparatu

zena: slushaj ti dronfuljuo jedna ima celi novi sad da izlepim plakatima sa tvojom slikom pa da tvoj muz zna sa kakvom koorvicom zivi!!

razgovor je tekao josh koji minut pa je zena spustila slushalicu

shvalerka je pisala sms poruku plakala molila itd.

pa je ova odustala od plakatiranja NS-a! al je bilo bash gusto

zena je svog cojeka znajuci gde ga je zapostavila uzela pod noge i davala mu shakom i kapom ishli su na izlete u prirodu takodje na davanje u malko drugim atmosferama i eno ih sad ko dva goluba
Muškarci su male bebe za ovo:lol:

zavela sam ozenjenog nije bilo namerno,posle je poludeo a najgore od svega on je drug mog verenika...ostavijo je zenu a ja i dalje sam sa verenikom. ne treba da forsiras sto vise tezis da mu se dopadnes on odustaje. budi to sto jesi,koketiraj ili sta vec i ako tu ima neke hemije samo od sebe ce doci! ako ne onda odustajem posle izvesnog vremena ohladices se!:per:

woooooooow kako siti nama bistra, iskusna i ribetinaaa.....bas ti sve zavidimo na sposobnostima.....wooooooooooow

Back