Bili smo skupa cetiri godine, poslije prekida smo se vijdali i culi, oboje smo htjeli da se pomirimo(ona to nije pokzivala) .......medjutim ona je igrala igru, tacnije glumila je da ne zeli da se pomirimo, i svo vrijeme govorila da nadjem drugu djevojku, kada bi mi neka prisla malo blize onda je iskazivala ljubomoru...... i sve tako, dok konacno niej uspjela da me izludi a ponasanjem( pricom da nema nade, da idem drugu traziti......) i ja sam napravio glupost, nasao sam drugu i ta veza je trajala mjesec dana. Prevario je nisam, jer sam bio vec par mejseci slobodan, nikad ne bi drugu trazio da mi ona niej punil glavu glupostima i svoj postupcima( stavlja je prijateljicu na prvo mjesto, vise slusala nju nego sebe.......). tad kad sam ja drugu nasao njuje opalio bjes ljubomore i kajanja, i onda je svasta izustila " da je ne volim, da je nikad nisam volio, da je nisam zelio cekati, da ne znam staje ljubav, ........) kada sam okoncao tu vezu od mjesec dana, par puta sam se javio, ali bezuspjesno, nakon osam mjeseci sam usao u vezu od godinu dana i ona je pukla, ali svo vrijeme miej ta bivsa (cetiri godine) bila u glavi proslo je pet mjeseci od te zadnje veze od godinu dana. Sad razmisljam ponovo da se javim toj prvoj od cetiri godine, aline znam kako, da li postoji uposten nada, da li imate slicnog iskustva??