loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.202
Па народњачке песме. Шта рећи?objasni?
i ta je raskinula sa mnom, ne ja sa njom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па народњачке песме. Шта рећи?objasni?
i ta je raskinula sa mnom, ne ja sa njom
ovo je verovatno trebalo da bude duhovo, pa eto hahaПа народњачке песме. Шта рећи?
Шта сад она са тобом, ако причамо како раскидамо. Рекао си ти са њом..Друго је када нас неко остави. Хајде ти лепо испричај целу причу на некој новој теми типа Патио сам јер ме остави...Па народњачке песме. Шта рећи?
Шта сад она са тобом, ако причамо како раскидамо. Рекао си ти са њом..Друго је када нас неко остави. Хајде ти лепо испричај целу причу на некој новој теми типа Патио сам јер ме остави...
realno, salio sam se za komentar, otkud znam kako zapravo raskidam, posvadjamo se i pukne uglavnom.
Al nije da se hvalim skoro sve su htele da se vrate
vidis da se slazemo
Хаха, ово је утешно срце, за све погубљене.vidis da se slazemo
oces da kazes da sam pogubljen? E moja ti budi ti u pola pogubljena kao ja, daleko ces u zivotu doguratiХаха, ово је утешно срце, за све погубљене.
Nesam to rekla..A i da jesi, pa štaoces da kazes da sam pogubljen? E moja ti budi ti u pola pogubljena kao ja, daleko ces u zivotu dogurati
pa to, nikom nista i ds jesamNesam to rekla..A i da jesi, pa šta
cekaj, da li di nasla ćorr sa dioptrijom?Nesam to rekla..A i da jesi, pa šta
Kako nisam. Svanulo mi je. Ali šta da ti kažem, imaš one koji vežbaju pored bazena, vrv bi i skočili da skakanje nije zabranjeno. Otkud znam, bolje je bez naočara. Živiš na svom oblakucekaj, da li di nasla ćorr sa dioptrijom?
Sa vampirom raskida, izgledajedem beli luk 6x dnevno...
joj velikih li mukaKako nisam. Svanulo mi je. Ali šta da ti kažem, imaš one koji vežbaju pored bazena, vrv bi i skočili da skakanje nije zabranjeno. Otkud znam, bolje je bez naočara. Živiš na svom oblaku![]()