Ko se boji odbijanja, evo rešenja!

Uvek pitajte sa:
Ne bih te pitao/la ali kada bih te pitao/la sta bi mi rek/la/ao :)

Eto kretavan nacin da nikad ne popijete ispalu, uvek može da se prebaci na šalu, i da izbegnete neprijatnosti.
Ko se plasi odbijanja nikakav savet mu ne pomaze.
Mora to da resi sam sa sobom u 4 oka
ili da potrazi struccnu pomoc i savet a ne forumske kerefeke.
A sto se tice ispale
ona je sastavni deo zivota i ne treba od toga praviti slona
kad je u pitanju obicna muva.

Uvek pitajte sa:
Ne bih te pitao/la ali kada bih te pitao/la sta bi mi rek/la/ao :)

Eto kretavan nacin da nikad ne popijete ispalu, uvek može da se prebaci na šalu, i da izbegnete neprijatnosti.
kao adolescent muvao po diskotekama i cackao nos...i kad dobijem pedalu,a dobijao sam, pitam jel mi to vi dajete kopru? a ona onako izvije glavicu i sa kezom kaze daaa... onda izvadim prst iz nosa gledam malko skamenjen slinac i kazem, pa dobro, jel mogu sad u nju da stavim jaja....:lol:

slinac je bio oruzje na gotovs ako me opsuje ili krenem nogom u jaja da joj ga ko sinjski alkar prackom nacentriram tacno posred oketa...nek ocoravi rospija :lol,.

izadji iz komfort zone ;)
Пошто имам социјалну и изгледа генералну фобију, цео живот сам већ изван комфор зоне, шта сам тиме добио и шта бих тиме могао да добијем? Излазак из комфор зоне ме је учио да будем непријатељ са свим људима, да ником не верујем, да будем екстремно опрезан. То је погрешан пут. Шта ће мене да опусти?

Пошто имам социјалну и изгледа генералну фобију, цео живот сам већ изван комфор зоне, шта сам тиме добио и шта бих тиме могао да добијем? Излазак из комфор зоне ме је учио да будем непријатељ са свим људима, да ником не верујем, да будем екстремно опрезан. То је погрешан пут. Шта ће мене да опусти?
ima lekova milion

to je sve u tvojoj glavi, da je tako niko se ne bi zenio ni udavao
Нисам приметио да ме иједна девојка мува или даје неке сигнале.. Нема тога, ником се не свиђам, нека ми нека то покаже па ћу онда да верујем..

Нисам приметио да ме иједна девојка мува или даје неке сигнале.. Нема тога, ником се не свиђам, нека ми нека то покаже па ћу онда да верујем..
Zavoli sebe
Počni danas
Reci sebi jednom dnevno da vrediš ljubavi i pažnje devojaka

Back