- Poruka
- 6.115
da vidimo da li ima filmskih priča 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
#nijesedesiloda vidimo da li ima filmskih priča![]()
ja tad nisam znao sta je net20 godina preko neta
ja ni rodjen ni u planu bio nisam tad xD1986, posle velike pijanke u kafani, samo smo ja i ona ostali na nogama
bila je to ljubav na prvi pogled
Rekao si joj da je debela i opet te prihvatila , ti si moj idol,.. pa stanuje u blizini.
Ja sam imao omiljenu kafanu (blizu kuće) gde sam se hranio i meračio dok sam gradio kućicu.. Ona je prolazila, ne mareći za mene... Mislila da je to moja kafana,.. bio sam iventar u njoj (sa sve Lap-topom na Netu).
Jednom sam prolazio pored njene kuće,.. ona je sadila Žalosni dud na ulici,.. ja joj rekoh - Nemojte vi, ja ću bolje,.. Pogledala me je sa prezirom,.. I žalila se ocu da je neki fizikalac na ulici i pravi se da je baštovan,.. (ja sam tad orezivao ruže kod njene komšinice ).
kaže njoj tatko: Nije on fizikalac - on je profesor,..
tako se zainteresovala,..
Sreli smo se uz jezero, šetali kučiće,.. Moja pametna Donka se redovno kupa u jezeru,..
Pita ona - Pa jel ovde dozvojeno kupanje?
- ne znam, znam da nije zabranjeno,.. a vi gospođice imate fantastičnu figuru - smršali ste
To već teku pripreme za more ?
I tako je krenulo![]()
bili smo mladi nista nismo planiralija ni rodjen ni u planu bio nisam tad xD
Vidio je da eksira malo pivo bez ruku, samo ga uhvati zubima i pomislio ovo je zena mog zivota.da vidimo da li ima filmskih priča![]()
u kafani...kod Moljcajedinoj kafani u kojoj sam u zivotu bila
![]()
E priča uopšte nije filmskada vidimo da li ima filmskih priča![]()