bird again
Elita
- Poruka
- 18.962
Recenzijuto se automatski odbija, dobije otpremninu 50setak evra i ako zeli pismenu preporuku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recenzijuto se automatski odbija, dobije otpremninu 50setak evra i ako zeli pismenu preporuku
Tako se meni jednom desilo. Pola godine mi nije bilo jasno šta se dešava i odakle toliko nepoštovanje. Na kraju sam dobio sms poruku.
Ali, ok, nisam shvatao.
100%!Pa mislim nije na tebi da sve to vreme tumačiš šta se dešava. Takvo nepoštovanje prema nekome kada ne kažeš šta se dešava dovodi do velikog utroška emocionalne energije i generalno, kada vidiš da nešto nije u redu, a taj neko ti ništa ne kaže to jako umara čoveka i ne može da bude produktivan na poslu.. stalno ima rebus u glavi zašto, kako itd., smanjuje se samopouzdanje. Vrlo ružno i sebično.
Zato sa takvima kada počne tako nešto mora da se pokrene razgovor. Moguće da ni sami sebe ne poštuju ni svoje vreme, ne znaju šta hoće, tako da se mora ili tražiti objašnjenje ili im reći da nešto nije u redu i prosto otići. Da bi se zaštitio/la. Tu je bitno naše jasno shvatanje šta želimo. Dakle, ne želimo da budemo nesrećni i da se osećamo odbačeno ili loše. Veza služi da čovek dobije krila, a ne da rešava rebuse i muči se sam sa sobom.
ima ljudi koji mogu da funkcionišu paralelno, to im čak i zabavno.bar sam uvek poštena u tom smislu da nema šanse da tražim drugog dok sam u vezi, to prosto ne umem
nema šanse, ja ako pomišljam na drugog onda mi ovaj sa kojim sam u vezi nije privlačan više i ne postoji mogućnost za bilo kakav fizički kontaktima ljudi koji mogu da funkcionišu paralelno, to im čak i zabavno.
Međutim, to se može lepo reći. tipa, vidi, ja nisam sasvim zadovoljna u ovome što imamo, šta misliš da tražimo druge partnere? Ako želiš možemo se još viđati povremeno, da vidimo da li nam to prija, ako ne, ne moramo ni to.
Tako je i kod mene.nema šanse, ja ako pomišljam na drugog onda mi ovaj sa kojim sam u vezi nije privlačan više i ne postoji mogućnost za bilo kakav fizički kontakt
dobro. ja sam od oviha i dešavalo mi se to da budem i ta druga, a i ona prva koja trpi drugu i ni jedno ni drugo nije lep osećaj
tako da mislim da je naše ponašanje tokom raskida produkt naših predhodnih iskustava i nema tu univezalno dobrog ili lošeg, ono što je meni normalno neko smatra da je povređujuće za mog partnera, a ono što vi smatrate normalnim je nešto što bi mene povredilo
Jedna od najboljih opcija jer sa tom osobom podeliš svoja osećanja, nedoumice, probleme i onda tu za pretpostavke nema mesta i sve je jasno.Kod mene je to uglavnom bilo face to face, kažem da se ne nalazim više u vezi zbog toga i toga i da hoću da prekinemo sve, možda i da se vratimo na staro tj. da ostane neki prijateljski odnos (ako nam veza nije bila problematična)
ja sam mislila da sam od tih, međutim dokazala sam sebi da na tome još moram da poradim
Pada mi teško jer znam da će da ga zaboliRecimo da ste poduže vreme sa jednom osobom (dejtate/viđate se preko 2-3+ godine - niste u braku i nemate zajedničke obaveze) i u jednom momentu osetite da to više nije to, da vas osoba više ne privlači, možda ste upoznali i nekog novog.
Kako raskidate u tom momentu?
Da li vam teško pada da raskinete, u smislu da ne želite da povredite drugu stranu?
Shvate, kako da ne.Koliko treba drugoj strani da shvati i da li uopšte shvaćaju?
Kažem joj: “Dragice,biću iskren prema tebi.Ne osećam ništa više prema tebi,nestale su emocije.Prevario te nisam”.Recimo da ste poduže vreme sa jednom osobom (dejtate/viđate se preko 2-3+ godine - niste u braku i nemate zajedničke obaveze) i u jednom momentu osetite da to više nije to, da vas osoba više ne privlači, možda ste upoznali i nekog novog.
Da li vam teško pada da raskinete, u smislu da ne želite da povredite drugu stranu?
valjda ljudi primecuju kada nesto nije ok u vezi.. Vidis valjda da se partner drugacije ponasa,da je hladan,nezainteresovan,da mu je dosadno.. ili odmah sve super pa raskid?Pada mi teško jer znam da će da ga zaboli
ali bolje je jasno reći bez biranja reči.
Gotovo je, stigli smo do kraja.
Možda da možda ne, zavisi od para do para. Ima toliko dokonih da ne bi primetili ili skapirali čak ni kada im nacrtaš.valjda ljudi primecuju kada nesto nije ok u vezi.. Vidis valjda da se partner drugacije ponasa,da je hladan,nezainteresovan,da mu je dosadno.. ili odmah sve super pa raskid?
Ovo mi je realno ukoliko i drugu stranu nije briga pa eto vuku se,mrze ih da nadju nekog novog.Možda da možda ne, zavisi od para do para. Ima toliko dokonih da ne bi primetili ili skapirali čak ni kada im nacrtaš.
Ono osete nešto, ali od pitanje šta je i slično često odustanu i onda se svašta nešto zakomplikuje...
Skuvas kafu,sedite jedan preko puta drugog nikako blizu jer tad nije ti do zagraljaja i patetike napada ocajne osobe.i najskrenije opises svoja osecanja..kad god te pita zasto jel postoji druga osoba kazes..Ne,nisam takva osoba samo se ugasilo..Iskrenost i da je najcrnija istina je lepsa od milion slatkih lazi..Recimo da ste poduže vreme sa jednom osobom (dejtate/viđate se preko 2-3+ godine - niste u braku i nemate zajedničke obaveze) i u jednom momentu osetite da to više nije to, da vas osoba više ne privlači, možda ste upoznali i nekog novog.
Prevarim je tako da me provali pa ona mene ostavi.Recimo da ste poduže vreme sa jednom osobom (dejtate/viđate se preko 2-3+ godine - niste u braku i nemate zajedničke obaveze) i u jednom momentu osetite da to više nije to, da vas osoba više ne privlači, možda ste upoznali i nekog novog.
TeletabisiMožda da možda ne, zavisi od para do para. Ima toliko dokonih da ne bi primetili ili skapirali čak ni kada im nacrtaš.
Ono osete nešto, ali od pitanje šta je i slično često odustanu i onda se svašta nešto zakomplikuje...
I da, uvek postoji druga osoba!.kad god te pita zasto jel postoji druga osoba kazes..Ne,nisam takva osoba samo se ugasilo..
To pogrešno tumačenje je isključivo lična odgovornostŠta ako muška strana protumači to kao toplo-hladno umesto this is the end?
Mislim meni se desilo par puta da krene cura bez reči da se distancira od mene i to protumačim kao treba joj vremena nasamo (jer meni takođe treba vremena nasamo nekada) te je ne opterećujem pozivima/viđanjima i sl.
Ima nas kojima ako ne objasniš/ne nacrtaš skroz pogrešno možemo da protumačimo stvari![]()