gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Na to kako si ja odgovaram sa - moze!
Kako ide? Moze.
Kako ide? Moze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Momo je imao pricu za svaku priliku.
Pa i mesto odgovara. Dobar je Kapor pitak ko meka rakija.Momo je imao pricu za svaku priliku.
Tako je slikovito opisano da mogu da zamislim kako ovaj sto objasnjava kako je,drzi ovog drugog za revere i ne da mu maci.![]()
Момо је слушао људе око себе и записивао. Јако недостаје.Momo je imao pricu za svaku priliku.
Tako je slikovito opisano da mogu da zamislim kako ovaj sto objasnjava kako je,drzi ovog drugog za revere i ne da mu maci.![]()
Da.U svim njegovim pricama provejava neka toplina,duhovitost,dar zapazanja...Момо је слушао људе око себе и записивао. Јако недостаје.
Сви смо почели са "Белешкама једне Ане" а онда су дошли "Фолиранти".Момо је моја прва љубав на неки начин. После прве његове књиге престала сам се осећати као девојчица.
Јеси. Ја сам то време добро искористила.Нема више ни таквих кафана, ни тих разговора, ни чашице у позитивном, чак пожељном смислу.
Дефинитивно сам рођена у погрешно време. Закаснила сам.
Ja sam prvo procirala "Folirante".Сви смо почели са "Белешкама једне Ане" а онда су дошли "Фолиранти".
Мени је љубав према књизи усадила мајка. Толико сам волела та лења поподнева, ја тек научила да читам, купила ми Златни ковчежић бајки па легнемо на кревет и обе читамо, свака своју књигуMomo je svima nama bio put ka ljubavi za knjigu.
Добро, пре њега сам прочитала море књига тако да та тврдња за мене баш и не стоји.Momo je svima nama bio put ka ljubavi za knjigu.
Тата ми је продавао књиге.Уз њега,временом смо и брат и ја научили посао.Мени је љубав према књизи усадила мајка. Толико сам волела та лења поподнева, ја тек научила да читам, купила ми Златни ковчежић бајки па легнемо на кревет и обе читамо, свака своју књигу
После сам прождирала све редом, једино оне љубавне баш нисам могла.
Tako je moja svekrva, nakon operacije kancera, na doktorkino pitanje Kako ste? odgovorila sa Dobro sam, hvala.Imala sam jedno vreme običaj na to pitanje da odgovorim "sve bolje i bolje"
Ali kad sam mahinalno tako odgovorila neurohirurgu na pregledu ni on ni ja par sekundi nismo znali kako da nastavimo razgovor. Ja ,jer sam došla pod teškim bolovima a on jer me je primio preko veze na insistiranje koleginice koja mu je predočila da sam baš jako loše. Tako da nije baš uvek pametno govoriti "dobro".