Kako ste danas??

• Začetnik teme Začetnik teme Neda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сви смо почели са "Белешкама једне Ане" а онда су дошли "Фолиранти".
Ja sam prvo procirala "Folirante".
I to na "preporuku" Zlatka Arslanagica,iz "Crvene jabuke",ciju sam muziku tad obozavala.
On je u nekom intervjuu rekao da mu je to omiljeni roman.Posle sam procitala sve,ili skoro sve od Mome,mislim.
Sjecam se da sam dusu isplakala,posle citanja "Foliranata".
To mi je i danas dan jedan od tuznijih romana.

Капора сви волимо, а ја највише волим ове цртице. Увек са лакоћом и питко каже оно што сви мислимо.
Духовит, а горак.
Иначе, израз Помало сам чула први пут у Котору, врв је црногорски, тако лењо и успорено звучи... мислим да су га у Београду само прихватили.

Momo je svima nama bio put ka ljubavi za knjigu.
Мени је љубав према књизи усадила мајка. Толико сам волела та лења поподнева, ја тек научила да читам, купила ми Златни ковчежић бајки па легнемо на кревет и обе читамо, свака своју књигу :heart:
После сам прождирала све редом, једино оне љубавне баш нисам могла.

Мени је љубав према књизи усадила мајка. Толико сам волела та лења поподнева, ја тек научила да читам, купила ми Златни ковчежић бајки па легнемо на кревет и обе читамо, свака своју књигу :heart:
После сам прождирала све редом, једино оне љубавне баш нисам могла.
Тата ми је продавао књиге.Уз њега,временом смо и брат и ја научили посао.
У почетку сам читао стрипове и неко лагано штиво,временом сам заволео књигу-генерално.
Јако леп период живота.
Када приђу људи,комуницираш,саветујеш,никада не лажеш.
Када нема гужве читаш,читаш....
И данас више волим "живу" књигу.

Imala sam jedno vreme običaj na to pitanje da odgovorim "sve bolje i bolje"
Ali kad sam mahinalno tako odgovorila neurohirurgu na pregledu ni on ni ja par sekundi nismo znali kako da nastavimo razgovor 😀. Ja ,jer sam došla pod teškim bolovima a on jer me je primio preko veze na insistiranje koleginice koja mu je predočila da sam baš jako loše. Tako da nije baš uvek pametno govoriti "dobro".
Tako je moja svekrva, nakon operacije kancera, na doktorkino pitanje Kako ste? odgovorila sa Dobro sam, hvala.
Gospodjo, nisam Vam ja drugarica da mi tako odgovarate, pitam Vas kako se osecate.

Back