Eternitty
Zainteresovan član
- Poruka
- 203
ja naj wishe wolim kad je swe onako spontano.. toga ima swe manje..(ja ne wolim ono pitanje:,,oces da se smuwamo??,,) Ja glasam za SPONTANOST! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam duso...hoces da probas pa da proveris?
xexexe....salim se....pa ne znam bas....sto pitas?![]()

ja naj wishe wolim kad je swe onako spontano.. toga ima swe manje..(ja ne wolim ono pitanje:,,oces da se smuwamo??,,) Ja glasam za SPONTANOST!![]()
Onako! Mozda probam.. sta znas..mozda mi se posreci..
![]()
![]()

bolje ti dodje recenica:,,Oces da ti gurnem jezik swe do grla i olizem celu facu?,,..
E ja prawim pauzu kad owako pocnem post.. to nije dobro..![]()

NAPRAVI PAUZU (uzmi kit-ket) xexexe....QUOTE]
hahahhaha
Vas dvoje se prvo uskladite da li ste bliski po godinama, da se ne bi desilo ono što sam napisao u prvom postu o splavovima.

pokazes spil para i tvoja je![]()
...Mogu da zamislim kakva je ta koju privuče špil para ili flaša Jack Daniels-a na stolu.
Idealan dechko????
Hmmmm,da je extra tip,da ima dugu kooosu,i da se oblachi u crno(ali shiroka odecja)

pridji joj onako spontano,pocni neshto da joj pricas,pa ako widis da je zainteresowana i da slusa nastawi ako ne slusa ili nije zainteresowana onda je uopste ne zanimas

kratko ali jebitacno!!!
shibby
Takvih kol'ko oces , a sto je najjace te su najbolje .... mislim fizicki...Mogu da zamislim kakva je ta koju privuče špil para ili flaša Jack Daniels-a na stolu.
Takvih kol'ko oces , a sto je najjace te su najbolje .... mislim fizicki![]()
![]()
![]()
Takvih kol'ko oces , a sto je najjace te su najbolje .... mislim fizicki![]()
![]()
![]()
istina.....![]()
?