KAKO SMUVATI DEVOJKU?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Techno , psy ...

Pridješ ribi na RAVE-u, malo djuskaš oko nje, piješ VODU (IZUZETNO BITNO!!!)... Pošto te ne primećuje, slučajno prospeš malo vode po njoj. Neće joj smetati, ionako je znojava, a prijaće joj osvešenje... (kapiraš zasto?) Ona kao napokon skine cvike, i tada joj prvi put vidič oči...
Naravno, u najvećem broju slučajeva oči će biti ko u AJKULE (kapiraš zašto?)...
Ako nisu, pitaš je koliko ima sati. Budi uveren da te je već u startu odyebala, te se ne trudi previše... Ona ti kaže vreme je da pali, sutra ima kontrolni i tu se priča završava...

Ako pak JESU, ODMA', ALI ODMA' JE ZGRABI ZA SISU!!! Ovo je faza procene karaktera, seksualne sklonosti i astralnog horizonta po kome ona trenutno juri list tamnoljubičaste kesice majoneza.

Ako te ošamari, izduvao si, ume da se kontroliše, lezbo je ili ima dečka ili se vratila u našu dimenziju...

Ako ti se nasmeši, verovatno je utripovala da joj je tamnoljubičasta kesica majoneza pobegla u neku daleku galaksiju i da si ti u stvari tegla senfa, koju je, sasvim nepravedno, izopštila iz njenog hipersenzibilnog perceptivnog domena rada uma... Medjutim, ubrzo će da provali da je pored nje prošao vilenjak sa bocom Absint-a, te ce krenuti za njim i verovatno zavrsiti u muskom WC-u, bacajući "Rowentu".

Ali ako prevrne očima, NA KONJU SI!!! STO POSTO je utripovala da si VIBRATOR koji je posetio ovu planetu kako bi BAŠ NJU spasao frigidnosti. Ovde bolju prodju imaju DEBELI primerci muškog roda. Ni jedna devojka ne želi toplomer, vec alpsku kobasicu!!! Odma' vataj za P****!!! (PUPAK, DEBILU!!!)
GARANT PROLAZI!!! KADA SE UJUTRU PROBUDIŠ PORED NJE, IMAĆEŠ OSEĆAJ KO DA SI BIO NA ŽELEZNICKOJ STANICI. (kapiraš zašto?)

Kapiram da je ovo šovinistički od mene, odvratno i podlo, i da će se svako žensko koje ovo pročita ZGROZITI, ali samo hoću da istaknem PRAVU PORUKU: DROGA JE ŽIVO SRANJE!!!

Idealan dechko????
Hmmmm,da je extra tip,da ima dugu kooosu,i da se oblachi u crno(ali shiroka odecja););)

Jel' taj tvoj idealni neki pop, ono mantija??? ;) Salim se mada mnoge moje drugarice su smuvali buduci popovi, mozda tu i ima necega...

Pa kako smuvati devojku, uglavnom devojke danas odrade vecinu posla, a ti samo treba da prihvatis poljubac. A ako nije takva situacija pucaj pravo i priznaj da ti se svidja, pa je pitas sta ona misli, pa je onako zbunjenu poljubis nezno i to ti je to, posle mozes da je ljubis kako ti je volja dok ne dobijes samar, al' to je vec druga prica jer si je vec smuvao...:cmok:

Takvih kol'ko oces , a sto je najjace te su najbolje .... mislim fizicki :D :D :D

Kao ova na primer... :p :P :P ?

anitabgcv6.jpg

Moj adut je,ipak,šarm... :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back