Kako smuvati devojku, objasnjavam

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ej bre @HAD~ nisi opisao situaciju, a drviš mi ovde nešto, pusti to, pričaj šta je bilo? Je l se nudila ili?
Pretprošle godine radio ja kao poslovođa na jednoj plantaži (24 god) Inženjer voćarstva. I tu dolazile svakakve devojke i jedna od njih me preporuči svojoj drugarici. Javlja mi se ta likuša sa pozivom da se vidimo. Ja tamo, a ono devojka visoka, lepa, zgodna, ja reko jbt sta je ovo. I mi se tu videli par puta i kaže mi ona “eto, sviđaš mi se. Ako se i ja tebi sviđam mogli bismo da budemo zajedno” A ja imao devojku i rekao sam joj da mi se sviđa, al da ne očekuje ništa ozbiljno. I ona mi tu kaže da samo veza dolazi u obzir bez ikakvih šema i tako se rastanemo. Baš mi bilo krivo, al šta sad.
Utisak koji je vlada kod mene je da mi je tu nešto sumnjivo kad takva riba na taj način traži dečka. Mislim, meni ne smeta, i da sam bio slobodan bio bih sa njom. Samo eto malo čudno :)

Pretprošle godine radio ja kao poslovođa na jednoj plantaži (24 god) Inženjer voćarstva. I tu dolazile svakakve devojke i jedna od njih me preporuči svojoj drugarici. Javlja mi se ta likuša sa pozivom da se vidimo. Ja tamo, a ono devojka visoka, lepa, zgodna, ja reko jbt sta je ovo. I mi se tu videli par puta i kaže mi ona “eto, sviđaš mi se. Ako se i ja tebi sviđam mogli bismo da budemo zajedno” A ja imao devojku i rekao sam joj da mi se sviđa, al da ne očekuje ništa ozbiljno. I ona mi tu kaže da samo veza dolazi u obzir bez ikakvih šema i tako se rastanemo. Baš mi bilo krivo, al šta sad.
Utisak koji je vlada kod mene je da mi je tu nešto sumnjivo kad takva riba na taj način traži dečka. Mislim, meni ne smeta, i da sam bio slobodan bio bih sa njom. Samo eto malo čudno :)
Koji si ti alfa bokte, jednu imas druga ti se nabacuje a obican narod nema ni jednu
Nesto tu jeste sumnjivo al postoje i neke sanse da je normalna i da je skapirala da moze sama da proba a ne da ceka

Koji si ti alfa bokte, jednu imas druga ti se nabacuje a obican narod nema ni jednu
Nesto tu jeste sumnjivo al postoje i neke sanse da je normalna i da je skapirala da moze sama da proba a ne da ceka

Nema to svaki dan. Tako se desi :) Sad radim kao menadžer prodaje u jednoj firmi za pesticide i upoznajem dosta devojaka/koleginica al nisam slobodan. A da jesam ne bih morao ni da pitam. Devojke se lože na košulje, poslovne tipove i tako to :)

Ma normalna je bila ta, posle sam saznao, komšinica iz okoline. Išli u srednju zajedno, mada ni ja nje ni ona mene se ne seća. Možda je samo rešila da se uda :) Eno sad ima dečka i neće ni da mi se javi.

Ja se slazem 90% :ortaci3:
"Pa to da budete prirodni, da uzivate u trenutku bez ikakvog cilja sem toga. Dakle, jedini cilj treba da bude da vam bude lepo u tom trenutku, dok komunicirate ili na drugi nacin interagujete sa devojkom. Ne smete da joj pridjete sa stavom ja zelim da je smuvam, onda zelite nesto od nje, zelite nesto vise od toga da ona bude ono sto jeste i da vi budete ono sto jeste i da vam bude prijatno obema. Ako joj pridjete sa stavom ja zelim da je smuvam, vi trazite nesto od nje, to vise nije prirodan odnos. "
" Kad nesto aktivno trazite bitno vam je da to dobijete. Onda se refleksno postavljate neprirodno, kako biste to dobili, vasa zelja oblikuje vase ponasanje, razmisljate da li cu sa mojim ovakvim ponasanjem to da dobijem, to je neko izvestaceno ponasanje, cudno, cini da ne delujete autenticno. "
Najvise zena sam povalio na direktan fazon, u principu odvalio bih se od seksa sa tobom ili j.ebavao bih te celi dan kada bi te dohvatio, i uopste nije bilo bitno da li sam im to u oci govorio ili sam im to negde pisao, one koje nisu htele seks sa mnom ignorisale su takav pristup one koje su zelele prihvatile su igru. Zene koliko god zele da budu posebne nekom i da im on to pokaze toliko isto vole i cene direktnost bez uvijanja i umotavanja. Tako da se ne slazem bas sa navedenim gore, a posebno ne sa uvodnim postom ove teme, dok sve to odradis prodje te vek sa dve zavedene zene, i na kraju gde si bio sta si radio, nista.

Poslednja izmena:
?!
Joj

Nema to svaki dan. Tako se desi :) Sad radim kao menadžer prodaje u jednoj firmi za pesticide i upoznajem dosta devojaka/koleginica al nisam slobodan. A da jesam ne bih morao ni da pitam. Devojke se lože na košulje, poslovne tipove i tako to :)

Ma normalna je bila ta, posle sam saznao, komšinica iz okoline. Išli u srednju zajedno, mada ni ja nje ni ona mene se ne seća. Možda je samo rešila da se uda :) Eno sad ima dečka i neće ni da mi se javi.
Da,da ima podle namere cim je direktna.
A kad nije direktna,onda me zavlaci.
Dodji sebi

Njoj pala cena što ti je rekla direktno da joj se svidjaš a nije htela da se kresne s nogu, onako neobavezno? A ti imaš devojku a izlaziš sa drugim i morališeš? Imaš ti još da učiš...

Najvise zena sam povalio na direktan fazon, u principu odvalio bih se od seksa sa tobom ili j.ebavao bih te celi dan kada bi te dohvatio, i uopste nije bilo bitno da li sam im to u oci govorio ili sam im to negde pisao, one koje nisu htele seks sa mnom ignorisale su takav pristup one koje su zelele prihvatile su igru. Zene koliko god zele da budu posebne nekom i da im on to pokaze toliko isto vole i cene direktnost bez uvijanja i umotavanja. Tako da se ne slazem bas sa navedenim gore, a posebno ne sa uvodnim postom ove teme, dok sve to odradis prodje te vek sa dve zavedene zene, i na kraju gde si bio sta si radio, nista.
Mozes da se ne slazes koliko hoces,nisam rekla da se sve zene slazu sa tim nego ja.
Kod mene ne bi proslo,nikada,niti jednom razvalio bih te od k.urca i tome slicno :)

Mozes da se ne slazes koliko hoces,nisam rekla da se sve zene slazu sa tim nego ja.
Kod mene ne bi proslo,nikada,niti jednom razvalio bih te od k.urca i tome slicno :)
Nisam ni rekao da takav pristup prolazi po defaultu, napisao sam kako sam ja to radio do sada.
Neiskusni momci kada procitaju onaj uvodni post pa onda tvoj koji sam citirao prethodno, i krenu na taj nacin da pokusaju smuvati devojku, od njih 5 jedan ce mozda uspeti. Dvojica ce biti frendzonovani i dobijace zbog toga ljubaznost od druge strane i mislice da im dobro ide, na kraju ce lupiti glavom o zid i nece uraditi nista, dok ce razocarati te devojke jer su ih one gledale kao prijatelje, druga dvojica nece uspeti zato sto im u neiskustvu fali akcije i u celom tom procesu smuvavanja nece znati odabrati trenutak kada da budu konkretni od silnog tog prenemaganja ili ce poraniti ili ce okasniti. I zaista ne znam kako nekog neiskusnog savetovati da bude prirodan, pa neiskusan ne zna gde se nalazi kada ugovori dejt sa devojkom, tako da od te prirodnosti nema nista. Prirodan moze biti neko ko je iskusan i ko zna kako sa zenama, takvim ne trebaju saveti kako da smuva neku zenu, takav ce doci do seksa pre nego sto ovaj iz ove price o savetima dodje do poljupca.

Njoj pala cena što ti je rekla direktno da joj se svidjaš a nije htela da se kresne s nogu, onako neobavezno? A ti imaš devojku a izlaziš sa drugim i morališeš? Imaš ti još da učiš...
Ništa ja ne morališem. Samo drugačije je kad se pravo nuvaš sa nekom i kad ti dođe i kaže evo tvoja sam. Ovu prvu kao malo više ceniš u startu. Ne znam ni sam... :)

Al se radodajke j.ebu iako nekoga ne poznaju,ne zavole ,ne postuju :)
Neke se daju zato sto je cool,neke zato sto tako zele dobiti ljubav,neke zbog para,neke samo tako kao protiv uslugu (platio mi veceru),neke zato sto vole s.eks kao sport al su sve radodajke :)
Evo usraću se sad u gaće od ovog posta.
Nema neobaveznog seksa ako nema ljubavi i poštovanja? Inače si radodajka?
Jel moguće da neko kao preduslov za seks traži ljubav?
Pfahahahaha

Al se radodajke j.ebu iako nekoga ne poznaju,ne zavole ,ne postuju :)
Neke se daju zato sto je cool,neke zato sto tako zele dobiti ljubav,neke zbog para,neke samo tako kao protiv uslugu (platio mi veceru),neke zato sto vole s.eks kao sport al su sve radodajke :)
Zasto imati seks samo iz ljubavi i postovanja prema nekome?
Zasto smatrati zenu radodajkom samo zato sto ima seks iz strasti sa nekim?
To sto si ti nabrojala pod radodajke po mom misljenju te zene ne zasluzuju da ih se tako naziva, samo zato sto su htele i zelele seks sa nekim sa kim nisu razvile odnos do te mere da bi on prerastao u ozbiljan odnos.

Mozes li mi objasniti uopste sta za tebe pojam radodajka zaista predstavlja?

Nisam mislila nista lose pod tim,prosto rado daju,nema tu nicega losega.Ko uziva u tome tako...
Prosto nekima je seks vezan za emocije a nekima je i odvojeno zadovoljstvo. Ni jedno nije ni lose ni dobro samo po sebi,svako radi sta zeli i kako zeli.
Ima mnogo zapostavljenih zena u braku pa drugde traze to zadovoljstvo,ima neke koje nikada ne nadju odgovarajuceg partnera pa prosto menjaju partnere,ima svega i sve je to za ljude.

Nisam mislila nista lose pod tim,prosto rado daju,nema tu nicega losega.Ko uziva u tome tako...
Prosto nekima je seks vezan za emocije a nekima i odvojeno zadovoljstvo. Ni jedno nije ni lose ni dobro samo po sebi,svako radi sta zeli i kako zeli.
Ima mnogo zapostavljenih zena u braku pa drugde traze to zadovoljstvo,ima neke koje nikada ne nadju odgovarajuceg partnera pa prosto menjaju partnere,ima svega i sve je to za ljude.

Upravo zbog toga se ne treba hvatati generalizcija i svrstavati zene u kategorije. Svaka zena je prica za sebe i to tako treba da bude i nikako drugacije, krajnje dosadno bi bilo da su zene podeljene po kategorijama i grupama i da po defaultu uzimas ono sto hoces i kako koja kategorija zajteva.

Back