- Poruka
- 50.609
Šta bi, smuvaste li šta?
Svratila samo da vidim kako ide, ne bojte se neću da vam smetam u maštarijama.

Svratila samo da vidim kako ide, ne bojte se neću da vam smetam u maštarijama.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slagao sam da bi te fascinirao i privukao ti paznju.Zar ne reče da si *ebao pre neki dan?
Sry, nisam u bdsm fazonu.Eto sad znas... Eurus.
Odličan aparat za kafu i gtfo, što se mene tiče.Muškarac koji može da skuva ukusnu hranu za devojku koju servira je izuzetno seksi. A velika stvar je u tome što vam nije potreban Gordon Remzi. Potrebno vam je samo nekoliko veština i alata da zasijate u ovoj oblasti.
Nema veze. Necemo imati seks. Samo sam osetio potrebu da kazem.Sry, nisam u bdsm fazonu.
nemoj molim te postaje neprijatnoZar ne reče da si *ebao pre neki dan?
Sviđa mi se to. Liči na jednu od mojih fantazija.Nema veze. Necemo imati seks.
nemoj molim te postaje neprijatno
sta ima da mi bude nejasnoŠta ti nije bilo jasno u mojoj poruci? Slobodno me pitaj.
Moze,prodatoMuškarac koji može da skuva ukusnu hranu za devojku koju servira je izuzetno seksi. A velika stvar je u tome što vam nije potreban Gordon Remzi. Potrebno vam je samo nekoliko veština i alata da zasijate u ovoj oblasti.
Šta ti nije bilo jasno u mojoj poruci? Slobodno me pitaj.
nemoj molim te postaje neprijatno
Zapanjen i zbunjen postoji razlikaTi meni reci pošto sam video da si stavio zapanjenog smajlija.
E ovo su pravi frajeri
No sh*t, Sherlock.Ako želite da saznate da li je devojka udata pre nego što joj priđete, to je bar lako samo pogledajte da li ona nosi verenički prsten.