Kako smuvati devojku, objasnjavam

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema to svaki dan. Tako se desi :) Sad radim kao menadžer prodaje u jednoj firmi za pesticide i upoznajem dosta devojaka/koleginica al nisam slobodan. A da jesam ne bih morao ni da pitam. Devojke se lože na košulje, poslovne tipove i tako to :)

Ma normalna je bila ta, posle sam saznao, komšinica iz okoline. Išli u srednju zajedno, mada ni ja nje ni ona mene se ne seća. Možda je samo rešila da se uda :) Eno sad ima dečka i neće ni da mi se javi.
Vidis da nikad nisi sam i u svakom trenutku imas opciju b

Upravo zbog toga se ne treba hvatati generalizcija i svrstavati zene u kategorije. Svaka zena je prica za sebe i to tako treba da bude i nikako drugacije, krajnje dosadno bi bilo da su zene podeljene po kategorijama i grupama i da po defaultu uzimas ono sto hoces i kako koja kategorija zajteva.
Tako je,svi ljudi su drugaciji,no opet...Moze se svrstati u kategorije :) Barem ove dve,neko bez emocija ne moze da uziva u seksu i neke mogu da uzivaju u seksu bez emocija.
Ove prve ne mozes dobiti brzo/lako posto emocije iziskuju poznavanje nekoga koliko toliko.Pod emocijama ovog puta ne podrazumevam strast.
Opet rekoh,nista lose u tome.Imam i bliske drugarice koje iz ovog ili onog razloga drze kolekciju tukija u telefonu i uzivaju u neobaveznim seks varijantama bilo to ozenjeni,neozenjeni,ovakvi onakvi.

Elem...Mislim da tema nije bila kako dobiti,zbariti neku za seks,no mozda ja gresim :rumenko:
Kako zavesti, smuvati za vezu, za seks.
Treba se dotaci svih tema, zasto nekom iskusnom treba tri sata price da smuva neku devojku za seks a meni neiskusnom trebalo tri meseca da tu istu devojku smuvam za vezu, ja bio maksimalno ozbiljan dok on nije. Na taj nacin treba pristupiti i temu razraditi da bi i neko neiskusan uvideo mogucu sansu za obe opcije, a ne samo da je po defaultu predodredjen za ozbiljnu vezu i nista vise.

Tako je,svi ljudi su drugaciji,no opet...Moze se svrstati u kategorije :) Barem ove dve,neko bez emocija ne moze da uziva u seksu i neke mogu da uzivaju u seksu bez emocija.
Ove prve ne mozes dobiti brzo/lako posto emocije iziskuju poznavanje nekoga koliko toliko.Pod emocijama ovog puta ne podrazumevam strast.
A ja ti garantujem sa ured svojih 40 leta da je bitan trenutak i da je svaka zena prica za sebe.

Kako zavesti, smuvati za vezu, za seks.
Treba se dotaci svih tema, zasto nekom iskusnom treba tri sata price da smuva neku devojku za seks a meni neiskusnom trebalo tri meseca da tu istu devojku smuvam za vezu, ja bio maksimalno ozbiljan dok on nije. Na taj nacin treba pristupiti i temu razraditi da bi i neko neiskusan uvideo mogucu sansu za obe opcije, a ne samo da je po defaultu predodredjen za ozbiljnu vezu i nista vise.
I to je tacno,no takodje treba naglasiti da ima i devojaka/zena za koje ne postoji samo seks odvojen od veze/emocija (ne volim tu rec) ali neke vrste povezanosti i tu ti nece ni u kom slucaju proci direktan pristup voleo bih da ti razvalim p.icu.
Zato rekoh da zavisi na kakvu naidjes.

I to je tacno,no takodje treba naglasiti da ima i devojaka/zena za koje ne postoji samo seks odvojen od veze/emocija (ne volim tu rec) ali neke vrste povezanosti i tu ti nece ni u kom slucaju proci direktan pristup voleo bih da ti razvalim p.icu.
Zato rekoh da zavisi na kakvu naidjes.
Naravno da ima i to je sasvim ok, ali takvim i ne govoris da ces ih razvaliti, sa takvim se drugacije ophodis. Glupost je svaku zenu zaskakati na isti fazon, zato igra zavodjenja i jeste zanimljiva.

I ako žena, ne često, oseti seksualnu i čisto fizičku privlačnost, hemiju takoreći, prema nekom muškarcu, ne treba da ide s njim u krevet da ne bi bila radodajka.
Dok druga, zaljubljive prirode, oseti ljubav prema različitim likovima svakih par meseci, ona nije radodajka?
Pri upoznavanju žene i muškarca ne može doći do seksa nakon recimo nedelju dana, kasnije kad se razvije odnos može biti ljubavi ili ne mora... Nego treba upoznati nekog, pojesti s njim džak soli što se kaže (za to trebaju godine), zavoleti ga, pa tek onda seks? Da se ne bi bilo radodajka?
Ahahahaha bokte šta sve neću pročitati ovuda

I ako žena, ne često, oseti seksualnu i čisto fizičku privlačnost, hemiju takoreći, prema nekom muškarcu, ne treba da ide s njim u krevet da ne bi bila radodajka.
Dok druga, zaljubljive prirode, oseti ljubav prema različitim likovima svakih par meseci, ona nije radodajka?
Pri upoznavanju žene i muškarca ne može doći do seksa nakon recimo nedelju dana, kasnije kad se razvije odnos može biti ljubavi ili ne mora... Nego treba upoznati nekog, pojesti s njim džak soli što se kaže (za to trebaju godine), zavoleti ga, pa tek onda seks? Da se ne bi bilo radodajka?
Ahahahaha bokte šta sve neću pročitati ovuda
Moze sve i ne mora :) Kome ces ti davati i koliko puta iz kojih pobuda sa kojim pristupom je tvoja stvar :)
Niko nije rekao da je lose ili dobro,svako radi ono u cemu uziva :)
Niko se ne sputava da ne bi bio radodajka,prosto je to tako ili nije :)

Moze sve i ne mora :) Kome ces ti davati i koliko puta iz kojih pobuda sa kojim pristupom je tvoja stvar :)
Niko nije rekao da je lose ili dobro,svako radi ono u cemu uziva :)
Niko se ne sputava da ne bi bio radodajka,prosto je to tako ili nije :)
Vidi, Lorelajn, bespotrebno pokušavaš da me uvrediš nespretno I uvijeno. Ko je gde pomenuo MOJE seksualne sklonosti? Otkud ad hominem sad...
Pričamo o etiketiranju žena zbog njihovih izbora u životu. Pričamo o osudi neke koja stupi u seksualne odnose nakon kratkog vremena, jer oseti fizičku privlačnost i potrebu. Zašto za tu ženu koristiš tako uvredljiv izraz, radodajka?

Mislim, s kojim pravom tu ženu vređaš? Jel zato što ne razmišlja kao ti?
Odakle ti to da je vredjam? Lepo napisah gore da nisam nista uvredljivo mislila sa tim.
Sto neka koja nema stalnog partnera ne bi mogla i dnevno da menja par njih...Nemam ja nista protiv.
Sto se izraza tice,mozemo se igrati semantikom ili kako god ali ne menja cinjenicu da rado daje,bez ikakvog ruznog prizvuka.

Odakle ti to da je vredjam? Lepo napisah gore da nisam nista uvredljivo mislila sa tim.
Sto neka koja nema stalnog partnera ne bi mogla i dnevno da menja par njih...Nemam ja nista protiv.
Sto se izraza tice,mozemo se igrati semantikom ili kako god ali ne menja cinjenicu da rado daje,bez ikakvog ruznog prizvuka.
Uf uf Lorelajn c c c
To što ti nisi mislila ništa loše ne znači da izraz nije uvredljiv
Ženi se može desiti da jednom ili dvaput u životu ima seks sa muškarcem samo zbog seksa, bez ljubavi, odakle to lupetanje da rado daje. Kako je neko radodajka ako je izbirljiva po pitanju fizičkog izgleda, smisla za humor ili čega već, šta koga loži? Neće dati svakom, ne daje rado jelte, šta god značilo to 'dati'
Ja recimo mislim da su žene koje od muškarca očekuju ljubav i poštovanje pa tek onda seks vrlo konzervativne, zaostale i u najmanju ruku čudne.
Za ljubav i poštovanje nekad trebaju meseci i godine, da li misliš da je realno očekivati odlaganje seksa za toliko.
Ili rizikovati, ući u fizičke odnose i čekati da se ljubav kasnije razvije. Što se možda neće desiti. A da, onda je radodajka jbt

Meni se to desilo, devojka san snova izgleda. Al kad mi je tako rekla kao da je smanjila sebi cenu za 20 posto. Meni to ne smeta i bio sam pun sreće iako nisam mogao da budem sa njom.
Jeste da su žene malo drskije i malo grublje reaguju na tako direktne zahteve. Valjda :D

Ej bre @HAD~ nisi opisao situaciju, a drviš mi ovde nešto, pusti to, pričaj šta je bilo? Je l se nudila ili?

Pretprošle godine radio ja kao poslovođa na jednoj plantaži (24 god) Inženjer voćarstva. I tu dolazile svakakve devojke i jedna od njih me preporuči svojoj drugarici. Javlja mi se ta likuša sa pozivom da se vidimo. Ja tamo, a ono devojka visoka, lepa, zgodna, ja reko jbt sta je ovo. I mi se tu videli par puta i kaže mi ona “eto, sviđaš mi se. Ako se i ja tebi sviđam mogli bismo da budemo zajedno” A ja imao devojku i rekao sam joj da mi se sviđa, al da ne očekuje ništa ozbiljno. I ona mi tu kaže da samo veza dolazi u obzir bez ikakvih šema i tako se rastanemo. Baš mi bilo krivo, al šta sad.
Utisak koji je vlada kod mene je da mi je tu nešto sumnjivo kad takva riba na taj način traži dečka. Mislim, meni ne smeta, i da sam bio slobodan bio bih sa njom. Samo eto malo čudno :)

Čekaj da vidim jesam li dobro shvatio...

Dakle, devojka koju si upoznao po preporuci ti je rekla direktno na prvom sastanku da joj se sviđaš i pitala da se smuvate, a ti si joj odgovorio da si trenutno zauzet i da bi sa njom mogao samo kombinaciju, što ona izričito odbije, jer želi pravu vezu. Posle toga, tvoj utisak je da je ona sumnjiva što je pristala da te upozna po preporuci njene drugarice, jer ko to još radi, a pride ti je opala u očima za nekih 20% jer ti je direktno rekla da joj se sviđaš?

Prvi post je sigurno tačan. Al mislim da je sa ženama mnogo jednostavnija situacija i ona glasi: Ako joj se sviđaš, biće sa tobom na bilo koju foru da je muvaš. Ako joj se ne sviđaš džaba svi algoritmi i pravila muvanja ako ona stvarno neće.
Upravo. Mnogi su pogresno razumeli objasnjavanje iz prvog posta kao neka pravila muvanja, kad je manje-vise cela poenta tog objasnjenja da se u to ne ulazi sa razmisljanjem o pravilima i algoritmima. I prvi post je neka filozofija kako uci u stanje uma da muvanje ne posmatras kao muvanje, u smislu pravila i onog sto ti narocito treba da uradis da bi smuvao devojku, vec je to filozofija o tome kako da najprirodnije i jedno i drugo mozete da procenite da li ste jedno za drugo, da li vam je prijatno u zajednickom drustvu. Nema pravila, lepo vam je kad ste zajedno i to je cela prica

Shodno time, da se nadovezem na neke druge postove, nije tema o muvanju samo za seks, vec suprotno tome , ali vi slobodno sirite pricu i na to, ja nemam nista protiv

Upravo. Mnogi su pogresno razumeli objasnjavanje iz prvog posta kao neka pravila muvanja, kad je manje-vise cela poenta tog objasnjenja da se u to ne ulazi sa razmisljanjem o pravilima i algoritmima. I prvi post je neka filozofija kako uci u stanje uma da muvanje ne posmatras kao muvanje, u smislu pravila i onog sto ti narocito treba da uradis da bi smuvao devojku, vec je to filozofija o tome kako da najprirodnije i jedno i drugo mozete da procenite da li ste jedno za drugo, da li vam je prijatno u zajednickom drustvu. Nema pravila, lepo vam je kad ste zajedno i to je cela prica

Shodno time, da se nadovezem na neke druge postove, nije tema o muvanju samo za seks, vec suprotno tome , ali vi slobodno sirite pricu i na to, ja nemam nista protiv
Nisi mi odgovorio na pitanje. Zmolila bih te.

Back