Kako smuvati devojku, objasnjavam

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a koja je poenta ovih foruma? Da jedan pametuje a svi ostali da aminuju?
Ne postoji univerzalna istina te će stoga uvek biti onih za i onih protiv.
Mogao si da prećutiš ako ti nije do rasprave.
ja ne kazem da treba svi da se slazu sa mnom, ali ja sam pre tebe napisao to sto sam napisao i ne mogu da znam da li se to tebi svidja ili ne tako da nisam ja taj koji odlucuje da li ce se zapoceti rasprava ali kako god
samo kazem daj iznesi misljenje pa cemo da diskutujemo, s tim stavom kao ahhaha vidi ga debil sad cu da ga zezam, moze da dodje samo do svadje a da ne znam ni oko cega se ne slazes

@Fakje Da li ti mozda prolazi kroz glavu da je, lupam, radodajka?

I da li je tvoj nik fak (eng) + je (srb) ???
Tako je iskreno u redu mi je da devojka preuzme tu inicijativu ako mi se zaista dopada. Imam dovoljno samopouzdanja da se ne osetim kao da mi je time muskost ugrozena. Govorim o samom procesu smuvavanja nakon sto je jasno da postoji obostrana privlacnost, ne privlace me lake zene ali ako se vidi da smo jedno za drugo onda moze ona da preuzme inicijativu. Jer ako mi se stvarno dopada njena licnost dacu joj sansu to mi se samo jednom desilo i nisam pogresio. Desavalo mi se sa devojkama koje mi se nisu zaista dopadale, a skoro sve zaista jesu bile radodajke

Nik je **** yeah

Nisam joj rekao da bih šemu, nego sam pomislio da bi možda mogli da odradimo to par puta.
Nije na prvom, možda drugom ili trećem koliko ih je ukupno i bilo.
I da, smanjilo mi je to sve malo cenu kod nje.

Izvini, ne bih da zvučim snishodljivo i osuđujuće i ovo predstojeće spočitavanje nije nešto što volim da radim drugim ljudima, naprotiv... ako nešto mrzim, mrzim da glumim holier than thou lika...ALI :mrgreen: ... na tvom mestu bih se nakon te scene malo pozabavio introspekcijom i umesto o padu njene porazmislio o padu sopstvene cene.

Mislim, ako ne postoji još nešto, iz ovoga što nam pričaš ja ne znam šta je devojka pogrešno uradila i kako išta od toga može da joj "smanji cenu". Upoznala te je na preporuku drugarice, što je potpuno suprotno od sumnjivog, svakodnevno x ljudi upozna nekoga na osnovu nečije preporuke. I sam lično preferiram taj način upoznavanja i mislim da je daleko superiorniji od upoznavanja na slepo onlajn ili uživo u klubu, kafani šta god, gde u principu nemaš nikakog pojma sa kakvim potencijlnim psihopatom se upoznaješ.

Polazeći od toga da ste u dobrim odnosima, da se dobro poznajete, da međusobno verujete jedan drugom i želite jedan drugom dobro, drugar je u stanju da u principu za tebe filtrira potencijalnog partnera... poznavajući tebe, tvoje osobine i tvoj ukus, ima neku generalnu predstavu o onome šta tražiš i svakako ne želi da te upozna sa nekim za koga misli da je gubljenje vremena. Tako je pretpostavljam i ona verovala svojoj drugarici, poznavajući je i misleći da je ne bi upoznala sa bilo kakvim, već sa nekim ko je vredan truda.

A to direktno "sviđaš mi se"... znam da si rekao da nemaš problem sa tim i da ti se sviđala i pored toga, ali ne znam zašto bi se to uopšte uzimalo kao neki nedostatak koji eto nije nešto preko čega ne bi moglo da se pređe i koji joj samo "obara cenu za 20%". To što ti je posle drugog ili trećeg sastanka direktno rekla da joj se sviđaš i da bi volela da bude sa tobom, može (osim očiglednog jezičkog tumačenja lol) da kaže samo da je iskrena, otvorena, preduzimljiva, inicijativna... a kada kažeš da joj je cena pala, čovek stiče utisak kao da želiš da kažeš da takav direktan pristup ženi ne priliči, jer tako gubi na dostojanstvu i moralnom kvalitetu. A ne gubi. Jedini koji je tu izgubio na tome si ti kad si joj rekao da si zauzet i da bi samo možda mogli da se kresnete par puta.

Nisam joj rekao da se kresnemo oar puta. U startu je rekla da to otpada.
Dobro, mislim da shvatam da sam pogrešio što sam rekao da joj to direktno traženje obara cenu. Svejedno, bilo mi je lepo sa njom tih par puta i bio bih sa njom da sam bio slobodan.

I moram da napomenem da mi mnogo ide na živce to što ona sad neće sa mnom uopšte da priča ni da se javi. Šta se vređa koji đavo kad sam joj rekao da mi se sviđa a ne mogu da budem sa njom...

Mnogi muskarci grese kada pristupaju zenskom polu, muvanje u smislu u kom se obicno dozivljava zapravo ne postoji. Ovako. Kad stupate sa nekim u prijateljski odnos niko ne razmislja u toj meri o tome kakav utisak ostavlja, prosto prijatno vam je u drustvu te osobe i sto se ne biste druzili. To se desava na obostrano zadovoljstvo, postajete prijatelji.

E pa isto je sa zenama prosto vama se svidja njena licnost njoj se svidja vasa licnost, to je sve sto je potrebno. Dobar izgled je bonus ali ako se devojci svidite kao licnost, prijatno joj je u vasem drustvu, potreban je samo pravi pristup.

Koji je taj pristup? Pa to da budete prirodni, da uzivate u trenutku bez ikakvog cilja sem toga. Dakle, jedini cilj treba da bude da vam bude lepo u tom trenutku, dok komunicirate ili na drugi nacin interagujete sa devojkom. Ne smete da joj pridjete sa stavom ja zelim da je smuvam, onda zelite nesto od nje, zelite nesto vise od toga da ona bude ono sto jeste i da vi budete ono sto jeste i da vam bude prijatno obema. Ako joj pridjete sa stavom ja zelim da je smuvam, vi trazite nesto od nje, to vise nije prirodan odnos. To je odnos u kom vi nesto zelite, ona je u nadredjenoj poziciji, jer ima nesto sto trazite, vi ste je stavili u nadredjenu poziciju

Romanticno povezivanje tesko se desava kad niste u istoj poziciji, poziciji jednakosti. Zasto zapocinjati odnos time sto trazite nesto od nje, pa to nije lepo, ozbiljan sam. Nije korektno da nesto trazite od devojke koju ste tek upoznali. Ako zeli, ako joj se dopada vasa licnost, ako joj je prijatno u vasem drustvu, ona ce vam to dati sama. To je njena odluka. To sto vi trazite to od nje negativno utice na njenu odluku, stvarate tenziju negativne vrste iz razloga sto onda niste prirodni, to niste vi, to ste vi koji nesto trazi

Da elaboriram. Kad nesto aktivno trazite bitno vam je da to dobijete. Onda se refleksno postavljate neprirodno, kako biste to dobili, vasa zelja oblikuje vase ponasanje, razmisljate da li cu sa mojim ovakvim ponasanjem to da dobijem, to je neko izvestaceno ponasanje, cudno, cini da ne delujete autenticno. To se vidi, zene to vide. One zele da budete autenticni.

To ne znaci da ne treba da pokazete da vam se svidja, da to krijete. Pokazite pogledom, osmehom, komplimentom ako je iskren, bacite kompliment na njeno ponasanje. Jer njeno ponasanje, njena licnost, to mora da vam se dopada, inace moja metoda ne funkcionise. Zar nije cilj da budete sa lepom devojkom cija vam se licnost dopada da budete sa njom u vezi, sta ce vam neobavezne veze kad mozete da imate pravu vezu. Lepih devojaka ima mnogo, na svakom su koraku. Srpkinje su lepe. Naci cete neku lepu devojku cija vam se licnost dopada, sa kojom mozete da pricate, budete u njenom prisustvu i da uzivate u tome

U tom uzivanju u njenom prisustvu je kljuc. Ako vi uzivate u njenom prisustvu sto ne bi ona u vasem. To je obostrano, cim je vama prijatno znaci da je i njoj, poklapate se. Poklapate se, ona vam se svidja, citajte njene reakcije, vidite kad vam kaze da se i vi njoj svidjate. Tada pocinje pravo muvanje, sve do tada je prosto upoznavanje, ispitivanje terena kako biste videli da li se poklapate. Zavodjenje kao takvo nije svesna delatnost, desava se prirodno, ili se poklapate ili ne

Pravo muvanje iliti sprovodjenje devojke bezbolno kroz proces smuvavanja. Zene su slabiji pol, fizicki ali i mentalno u odredjenom smislu da su vise neodlucne. Zenski princip je pasivan, muski princip je aktivan. Nista lose o zenama, tako je to po prirodi stvari. Cast izuzecima, zene su mnogo pasivnije, manje odlucne. Zato je muskarac taj koji sprovodi zenu kroz proces smuvavanja. Kad vidite da joj se svidjate, poljubite je, napravite priliku da je poljubite, samo to uradite, ne zamisljajte filmske scene. Jednom kad se poljubite, to je to. To je ona zelela, da uzmete stvar u svoje ruke, da predstavljate aktivni princip

Kako znate da ona to zeli? Vidite kako reaguje na nedvosmislen, ali ukusan kompliment. Kako reaguje na vas pogled, dodir. To je sve prirodno, to se zna prirodno, jedino se ne zna kad vi udjete u tu pricu sa time da nesto trazite od nje, to je pogubno.

Nadam se da sam objasnio, tu sam za pitanja
Izneo si mnogo teza za raspravu, ali na pdf na kome je raspravljanje zabranjeno i gde je glavna tema sta se trenutno desava iliti ko je koga muvao i gde se ko nalazi i cime bavvi. Tacnije chat.
Pored toga dvolicnost kao osnovna svalerska osobina i muskaraca, a narocito zena.
Uostalom, ako pise sex to ne znaci da pises o psihologiji nego da nesto muvas ili da sexas.

Samo treba da težiš da provodiš što više vremena sa devojkom koja ti se sviđa, al da joj suptilnim znacima daješ do znanja da ti se sviđa. Da ne bi pomislila da hoćeš da budete drugari. E tu se stvar lomi. Ako počne da te izbegava lagano, nema ništa. Ako nastavi da se družite to je to. Najteže od svega je kako da izabereš momenat da je poljubiš. Za to ako neko ima pametniji savet neka se izjasni.

Znas koja je razlika izmedju frajera i dzibera? Frajer je uhvati za dupe zato sto mu je to seksi a dziber da ostali vide.

Isto je s poljubcem. Ako ti se ljubi, ti ljubi. Samo nemoj jezik odmah kao na filmu da joj proveravas creva. Mekan ovlaz poljubac. Ako se buni, onda nije to to. Hladi situaciju.

Uzgred ako ne znas koji je momenat, onda i nije momenat. Da bi doslo do momenta treba da bude vaenice pre toga. Drugim recima dodiruj je. Uhvati je za ruke, drzi joj laktove kada joj pricas nesto uzbudljivo, daj joj i prostora naravno. Uzivaj u toj igri. Ne budi sa rukama u dzepovima svo vreme, pricate o poslu i pecanju pa kao zvaka. Ne ide to.

Samo treba da težiš da provodiš što više vremena sa devojkom koja ti se sviđa, al da joj suptilnim znacima daješ do znanja da ti se sviđa. Da ne bi pomislila da hoćeš da budete drugari. E tu se stvar lomi. Ako počne da te izbegava lagano, nema ništa. Ako nastavi da se družite to je to. Najteže od svega je kako da izabereš momenat da je poljubiš. Za to ako neko ima pametniji savet neka se izjasni.
Čekaj, devojka će sam kad odluči ;)

Back