Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Introverti su često i dobri lideri jer ne pričaju toliko o sebi, nego slušaju i više brinu o široj slici, firmi i zaposlenima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam poceo da kuckam po forumima zato sto uzivo ne mogu da sastavim prosto prosirenu recenicu, manji mi stres ovako i tako neke stvariPa ekstroverti ne umeju da sastave priču. Introverti su se ili načitali knjiga, ili naslušali muzike, nagledali filmova, razvili veštinu da sami naprave ZANIMLJIVU priču, a ne JA JA JA i površnost koja krasi tipičnog ekstroverta. Kati introvert oplete mrežu, nahebo si.
Ma ok su žene. Nego jednsotavno ovo je najbolji i najprijatniji način za muvanje. A na razne načine može da se smuva devojka.pa u pravu si to moras da radis zato sto su zene takve kakve su
da je normalna situacija bila bi druga prica
pa po meni uopste nije neprijatno to sto ti direktno kaze ili pokaze da hoce vezu s tobomMa ok su žene. Nego jednsotavno ovo je najbolji i najprijatniji način za muvanje. A na razne načine može da se smuva devojka.
Zamisli ti dođe ti neka lepa devojka i bude neprijatno direktna pri traženju veze sa tobom. Odmah bi urušila sebe u tvojim očima. Najbolje je kad se stvari koliko toliko same odvijaju ako je to moguće.
Opiši situaciju malo bolje?Meni se to desilo, devojka san snova izgleda. Al kad mi je tako rekla kao da je smanjila sebi cenu za 20 posto. Meni to ne smeta i bio sam pun sreće iako nisam mogao da budem sa njom.
Jeste da su žene malo drskije i malo grublje reaguju na tako direktne zahteve. Valjda![]()
Dobro, nije stotinu, ali bilo ih je više. I šta sad, i ti mu daješ šansu, ajde ajde, i neće, ne sviđa ti se.Peco, traži i malo pameti u glavici. Ali svakako treba da sagledaš svoje prednosti.ja sam poceo da kuckam po forumima zato sto uzivo ne mogu da sastavim prosto prosirenu recenicu, manji mi stres ovako i tako neke stvari
tako da kao ekstremni introvert mogu da ti kazem da nije to bas tako
Kako nisi mogao?Meni se to desilo, devojka san snova izgleda. Al kad mi je tako rekla kao da je smanjila sebi cenu za 20 posto. Meni to ne smeta i bio sam pun sreće iako nisam mogao da budem sa njom.
Jeste da su žene malo drskije i malo grublje reaguju na tako direktne zahteve. Valjda![]()
Meni nema nista atraktivno u odbijanjuBraćo, ja znam da je odbijanje atraktivno dok je prihvatanje odbojno. Ali tako se oko mene prži stotine debila koji gube svoje vreme i ja čekam da ih prođe, i sujetu da ishendlujem nekako, alo bre! Zahebi me s tim.Dobro, nije stotinu, ali bilo ih je više. I šta sad, i ti mu daješ šansu, ajde ajde, i neće, ne sviđa ti se.
Drugo, kakva je to fora sa cenama? Moja ljubav nema cenu. Ja nemam cenu. Ti nemaš cenu.
Dobro izvini Peco. Ja i za sebe kažem debil, ne mislim ništa loše.Meni nema nista atraktivno u odbijanju
I mnogo je glupo s tvoje strane sto ih nazivas debilima

Znaci glup sam, hvalaPeco, traži i malo pameti u glavici. Ali svakako treba da sagledaš svoje prednosti.
Ajde shvati vec jednom i ti i sve drugeI rekla sam hiljadu puta, ja ne volim da se stvari dešavaju meni, kad se neko reši, ja volim da ja pokrećem situacije i stvari koje ja želim i kad se rešim. Prekinite da pričate kako su žene pasivne.
Njima Disko ne meni, nisam te ja muvaoDobro izvini Peco. Ja i za sebe kažem debil, ne mislim ništa loše.
Uvreda je samo kad debilu kažeš da je debil!![]()
Uze mi reč iz usta. Kakva si onda ti ako se sviđaš stotini debila? Krajnje glupo da ljude kojima se sviđaš nazivaš debilima.Meni nema nista atraktivno u odbijanju
I mnogo je glupo s tvoje strane sto ih nazivas debilima
Izvini, PecoNjima Disko ne meni, nisam te ja muvao
To sam se i ja zapitala, veruj miKakva si onda ti ako se sviđaš stotini debila?
ja to napisem pa citam postrestum ono za svaki moment imam poneku zapisanu misaoMrzelo me da čitam, al' evo saću. U principu ti treba dobar story telling za sve. Tu su introverti u ne tako blagoj prednosti od ekstroverta.
Ja se toga uzasavamUze mi reč iz usta. Kakva si onda ti ako se sviđaš stotini debila? Krajnje glupo da ljude kojima se sviđaš nazivaš debilima.
Peconi, znam, svima nam se to desilo.Ja se toga uzasavam
Nekome se svidjas, mozda te voli, mozda bi proveo s tobom ceo zivot a ti ga nazivas debilom jer znas da je zbog svega navedenog spreman da uradi nesto za tebe sto ti ne bi mozda ni za koga
I onda kao lozi se na mene znaci mogu da mu radim sta hocu
Ne tera je niko da bude s njima al samo kulturno to kazes bez ponizavanja
Al' ja sam nezna prema osecanjima drugih ljudi i momci su ispostovani. Mirno spavaj. Salila sam se.Okej mozda si se ti sad salila ali mnoge kad osete da je neko slab na njih, umesto da budu u najmanju ruku normalne one to zloupotrebePeconi, znam, svima nam se to desilo.Al' ja sam nezna prema osecanjima drugih ljudi i momci su ispostovani. Mirno spavaj. Salila sam se.