Kako smuvati devojku, objasnjavam

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zamisli ti dođe ti neka lepa devojka i bude neprijatno direktna pri traženju veze sa tobom.
Dobro,i?Sta tu ima lose?Ili se ti osetis manje muskarcina u tom slucaju?Pa iskoci skrvena nesigurnost u sebe....
Meni je to sasvim ok,pogotovo kad su ljudi odrasli,sta ima da se igramo kao tinejdzeri.
To sam se i ja zapitala, veruj mi
Obicno svako dobije ono sta trazi...
Da,da ima podle namere cim je direktna.
A kad nije direktna,onda me zavlaci.
Dodji sebi
E to.Ispade da nije dobro kad je direktna,nije dobro kad nije,ne valja kad je otvorena,dosadna je kad je zatvorena...
Mozda da proba sa decacima,mozda bi mu se vise svidelo?Posto mu zene ni na jedan nacin ne valjaju....
Prvi post je sigurno tačan. Al mislim da je sa ženama mnogo jednostavnija situacija i ona glasi: Ako joj se sviđaš, biće sa tobom na bilo koju foru da je muvaš. Ako joj se ne sviđaš džaba svi algoritmi i pravila muvanja ako ona stvarno neće.
Glupost.
Mozes da joj se svidis na blic,ali ako si dosadan,smarac ili strokav,prost...sve si sanse zakopao i zabetonirao.
A desava se da se ljudi ne podnose,ap sticajem okolnosti vide nesto dobro ili vide da su gresili.
Zivot je cudo,treba da probas da ga zivis bez teoretisanja i kalkulacija.Mozda ti se i svidi...

Samo treba da težiš da provodiš što više vremena sa devojkom koja ti se sviđa, al da joj suptilnim znacima daješ do znanja da ti se sviđa. Da ne bi pomislila da hoćeš da budete drugari. E tu se stvar lomi. Ako počne da te izbegava lagano, nema ništa. Ako nastavi da se družite to je to. Najteže od svega je kako da izabereš momenat da je poljubiš. Za to ako neko ima pametniji savet neka se izjasni.
Što pre, to bolje. Da ne "utupi " tu sad mnogo(za poljubac, mislim)

A šta mislite o startovanju preko neke od društvenih mreža? Tipa udelote joj kompliment i ona ako hoće nastaviće komunikaciju. Ako neće zahvaliće se i to je to.
na instagramu ce ti od njih 100, ostaviti seen njih 5 a odgovoriti jedna i to ako budes imao srece
ako probas sa tinderom i slicnim aplikacijama tu ces da naletis na vise laznih nego pravih naloga
treca opcija ne znam sta bi bila fejsbuk koji je sve manje popularan tu isto mrka kapa

na instagramu ce ti od njih 100, ostaviti seen njih 5 a odgovoriti jedna i to ako budes imao srece
ako probas sa tinderom i slicnim aplikacijama tu ces da naletis na vise laznih nego pravih naloga
treca opcija ne znam sta bi bila fejsbuk koji je sve manje popularan tu isto mrka kapa
Ma ne to, nego nekih dvoje koji se poznaju al se ne dopisuju redovno. Ili se ne čuju.
A meni kad god neka napiše iako je nepoznata ja odgovaram. Zašto da ne odgovorim? Sve su to ljudi. Ako je budala blokiraš, ako je normalan biraš šta ćeš.
Eto meni je ta nesuđena devojka pisala kao potpunom strancu i odgovorio sam. Da sam bio slobodan, a da joj nisam odgovorio jer je ne poznajem izgubio bi dobru priliku za vezu.

Ma ne to, nego nekih dvoje koji se poznaju al se ne dopisuju redovno. Ili se ne čuju.
A meni kad god neka napiše iako je nepoznata ja odgovaram. Zašto da ne odgovorim? Sve su to ljudi. Ako je budala blokiraš, ako je normalan biraš šta ćeš.
Eto meni je ta nesuđena devojka pisala kao potpunom strancu i odgovorio sam. Da sam bio slobodan, a da joj nisam odgovorio jer je ne poznajem izgubio bi dobru priliku za vezu.
Nisi me bas razumeo
Ti si musko, a ja pricam o zenama

nece gubiti vreme da bi te blokirale, to samo ako im pises 10 poruka dnevno a ovako ce te ostaviti da se lozis i da joj lajkujes slike
vrlo prosto moze im se, svaki dan mogu da nadju nekoga ako hoce ne treba im instagram kao muskarcima
Pa šta ti misliš, da je ženama lakše da nađu dečka nego muškarcima devojku? Ako tako misliš grdno se varaš. Ti koji njima pišu stvarno su u 90% slučajeva kreteni i prostaci i tu se nijedna neće ovajditi. A dobri se ne nabacuju baš tako često. Tako da je jednako teško obema stranama da nađu dobrog partnera.
Da njima pišu dobri, odogovarale bi one itekako. Nego stvarno su to u većini slučajeva pacijenti pa zato i ne odgovaraju.

Pa šta ti misliš, da je ženama lakše da nađu dečka nego muškarcima devojku? Ako tako misliš grdno se varaš. Ti koji njima pišu stvarno su u 90% slučajeva kreteni i prostaci i tu se nijedna neće ovajditi. A dobri se ne nabacuju baš tako često. Tako da je jednako teško obema stranama da nađu dobrog partnera.
mogu da dam glavu da je ta teorija apsolutno tacna da zene lakse nalaze partnera nego muskarci, jedan od razloga je sto im se mnogo muskaraca nabacuje i jos vise njih bi hteli nesto a ne probaju

mogu da dam glavu da je ta teorija apsolutno tacna da zene lakse nalaze partnera nego muskarci, jedan od razloga je sto im se mnogo muskaraca nabacuje i jos vise njih bi hteli nesto a ne probaju
To ako si dobra riba. A mislite da se ovim prosečnim nabacuju toliko?
A ako si dobar frajer možda ti se ne nabacuju al jasna je stvar da možeš da biraš.
Tako da tu velike razlike nema. Možda su malo u prednosti ali ne bih se kladio.

Kad si dovoljno prirodan i otvoren ne treba ti nikakva taktika. Upali ili ne, a taktike se ionako grozim.
Ali zamisli -taktika jbt.
Uvek kad neko tako prica imam utisak da je sa druge strane bubuljicavi tinejdzer koji se plasi da kaze dobar dan devojci...
Budes to sto jesi,pa ako prodje-prodje,ako ne...Boze moj,zivot je takav.
Ne mogu da shvate da ako se prikazes onakav kakav nisi,devojka kad skonta koga ima pored sebe ili pred sobom,razocara se i otera u tri lepe.Ili samo ceka trenutak da to uradi.I posle kazu-zene skotovi...Pa i ja ne bih bio bolji da mi neko prodaje mooda za bubrege.

Ali zamisli -taktika jbt.
Uvek kad neko tako prica imam utisak da je sa druge strane bubuljicavi tinejdzer koji se plasi da kaze dobar dan devojci...
Budes to sto jesi,pa ako prodje-prodje,ako ne...Boze moj,zivot je takav.
Ne mogu da shvate da ako se prikazes onakav kakav nisi,devojka kad skonta koga ima pored sebe ili pred sobom,razocara se i otera u tri lepe.Ili samo ceka trenutak da to uradi.I posle kazu-zene skotovi...Pa i ja ne bih bio bolji da mi neko prodaje mooda za bubrege.
Ovo kakvo je vreme doslo, ne znas ni sta sa pravom da ocekujes od jedne devojke danas. Pravo udvaranje koje traje jednako i nakon ulaska u vezu nije zagarantovano. I gde su se izgubile te cari udvaranja, da mi je znati, premnogo je onih koji bi sve nesto na brzaka da se odradi. A da ne govorimo koliko je romanticnih veza uspelo da opstane. Tuga :)

Ovo kakvo je vreme doslo, ne znas ni sta sa pravom da ocekujes od jedne devojke danas. Pravo udvaranje koje traje jednako i nakon ulaska u vezu nije zagarantovano. I gde su se izgubile te cari udvaranja, da mi je znati, premnogo je onih koji bi sve nesto na brzaka da se odradi. A da ne govorimo koliko je romanticnih veza uspelo da opstane. Tuga :)
Cari udvaranja? Da si sa druge strane to bi ti bile muke a ne cari

Back