Kako se ponasate na casu?

i mi imamo nekog pajsera kod nas iz oto-a......al ga zezamo dok ne crkne,ali zato kad treba da odgovaram....nayebemo zeshce....
mislim,realno,shta nastavnike briga shta mi radimo,oni odrade svoj poso odu iz uchionice i kraj ko oce da uchi nek uchi ko nece .......ne mora

pre neki dan zvao nash razredni dechake da udju u shkolu, i otishla moja drugarica da ih zove i oni joj rekli ''pozdravi razrednog'' (a inache razredni je dosta strog) i moja drugarica mentolka kazhe razrednom ''nastavniche, pozdravili su vas dechaci!'' i on otisho kod njih i naterao ih da se naslone svi uza zid i pocheo da viche na njih i da se dere.... a ono celo shkolsko dvorishte gleda u nih.....

Ja mislim da svi to malo preuvelicavate. To, kao, mi znamo za pet a nastavnica nam da dva! Oni nisu bas toliko izlapeli, uvek imaju neki razlog, makar on bio zato sto ne voli vasu mamu i tatu. Ja jesam jos uvek u osnovnoj skoli, ali sam se vec nagledala takvih gluposti da mi je vise muka od nekih tamo prepiranja kao nastavnik me ne voli, nastavnik je budala. Treba biti lik da bi radio tako neki posao. Zamisli, ti tako 30 i kusur godina tupis zube pricajuci jedno te isto nekim tamo koji misle da su pametniji od tebe i koji misle da te zayebavaju, pa nisu ni oni toliko ludi da se prepiru sa nama, vec nas samo puste da mislimo da smo ih presli, i mi ostanemo u vecitoj iluziji da zayebavamo nastavnike. Znaju oni sve samo ignorisu

Back