gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
A sta mislis,zasto? Pa zato sto je Isus na tom stupu sa poprecnom gredom bio razapet, glupane.Kasnije se počela koristiti i za stup za pogubljenje koji je imao poprečnu gredu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta mislis,zasto? Pa zato sto je Isus na tom stupu sa poprecnom gredom bio razapet, glupane.Kasnije se počela koristiti i za stup za pogubljenje koji je imao poprečnu gredu.
A sta mislis,zasto? Pa zato sto je Isus na tom stupu sa poprecnom gredom bio razapet, glupane.
Priče 26,5. Укори безумника према безумљу његовом, да не мисли да је мудар.Efežanima 4:29,31 - Nikakva nevaljala riječ neka ne izlazi iz vaših usta...zlobna gorčina i gnjev i srdžba i vika i pogrdan govor...
А ко не помиње уопште СПЦ као такву, осим пребацивања паганских обичаја, али те зато богоугодно саветује да се одрекнеш Бадњака и да прихватиш учење Мирољуба Петровића, шта онда?!?
п.с. Ево антиципирам твој одговор да се савет не мора послушати, не мораш се сложити... То јесте тако. Међутим, сама СПЦ у својим брошурама стално нешто упозорава вернике да не улазе у расправе јер лако могу бити преварени
миц по миц![]()
Ateizam je dogma takodje, jer je iskljuciv, dok agnosticizam vec nije.![]()
Priče 26,5. Укори безумника према безумљу његовом, да не мисли да је мудар.
Da je hriscanstvo prava religija,tj da ima istine u njenom ucenju,ne bi postojala milion i jedna struja.A najsmesnije je sto se svi drze jedne knjige,a tumaci je kako ko hoce!
Mislis sa danasnjim paganstvom?![]()
pa koja je prava religija-ateizam, vi definitivno mislite isto, jednoumlje![]()
Biti Dorcolac i nije nekakav kvalitet, a sumnjam da imamo bilo kakve druge slicnosti. To sto sam kritikovao Monu ne znaci da ti i ja imamo ista zajednckog. Inace, Monu simpatisem, cesto je i podrzavam u njenoj borbi sa alama i vranama, medjutim, nekada zna i da zastrani, zagrize preveliki zalogaj.imamo mi ipak neke slicnosti pored one da smo objica dorcolci
To je lepo i tacno receno. Medjutim, ima tu jos jedna suptilna caka, neki su imali i lojanice i nekakve knjizica, ali nisu imali sibice ili upaljace da pripale lojanice. I to je jedan od ozbiljnijih razloga njihove nepismenosti. I, drugo, tacno je da nisu imali konja za jahanje, ali su imali koze, ovce i magarice, i to im je zadovoljavalo njihove intelektualne i ine potrebe.Moram da primetim da vernici nekad obično nisu imali bibliju, a vrlo često nisu imali konja kojeg bi jahali po kiši noću. Mnogi nisu imali ni lojanicu. A i da su imali sve to, ne bi se bavili čitanjem biblije jer su bili nepismeni.
Ako se ko pita kako to da su ipak verovali, mogao bi da prestane da se pita. Verovali su jer nisu imali načina da provere. Uglavnom zato što nisu imali lojanicu. I što su bili nepismeni.
Ti malo koristis pisanje i citanje izmedju redova, malo metafore, malo maste, ali nikako da progovoris direktno i konkretno.eh sad i ti..ja koristio malo metafore a ti sve bukvalno kao kolega jahanje nocu po kisi u pustinji.... a vidim ti si to proverio i zato ne verujes ?
Ne znam da li je Miroljub pravoslavac, samo znam da je najzad uhapšen...iskreno da ti kazem ne znam ni ko je taj covek ni cime se bavi, cuo sam za njega, a jel on pravoslavac?
Je li Isus bio los kada je fariseje nazvao budalama?Imaš i stih ispred, kojeg nešto zaobilaziš.
Priče Salamunove 26:4 - Ne odgovaraj bezumniku po ludosti njegovoj, da ne budeš i sam jednak njemu.
No, ako me već misliš ukoravati smatrajući me bezumnikom, ipak postoje primjerenije riječi od riječi ˝ glupane ˝.
Kološanima 4:6 - Neka vaša riječ uvijek bude ugodna, solju začinjena...
Je li Isus bio los kada je fariseje nazvao budalama?
Navedi citat gde je to zapisano?
Matej 23,17.
"Bezumnici i slepci. Jer šta je veće: zlato ili hram koji zlato osvećuje?"
Ovo bezumnik više dođe kao retard, a budala je nešto drugo.
Naterao si Crnog da pročita jedan stih iz jevanđelja.Matej 23,17.
(Ko bližnjega nazove budalom, znamo... kriv je jezeru ognjenom)![]()
Tvoja religija je prava...Da je hriscanstvo prava religija,tj da ima istine u njenom ucenju,ne bi postojala milion i jedna struja.A najsmesnije je sto se svi drze jedne knjige,a tumaci je kako ko hoce!
zato sto si ti glup pa nemozes da shvatis da verujuemo u vecni zivot
Tvoja religija je prava...
Misliš večni telesni život pojedinaca, na nebu?
kako telesni zivot na nebu??? Na nebu je nebeski zivot a na Zemlji telesni....
vecni