Kako se od danas osećaju simpatizeri DSS, SRS i NS-a...

drago vidi se iz aviona da si budzetski korisnik :)

Onda moraš pod hitno (pored specijaliste za srce i živce zbog političke situacije) i kod očnog lekara, jer ti je vid opasno ugrožen.
Ne, prijatelju, nisam ja ničiji član niti simpatizer. Samo glasam za trenutno (najmanje lošu) političku opciju - pošto bolje nažalost nemamo.

obecan ti je neki komad vlasti ako "tvoji pobede" i sad ti lupas nogama od srece u dupe i ne znas sta ces od sebe.

Ništa mi nije obećano, ali se pitam koliko si ti iskren i šta je tebi obećano, pošto si otvarao dnevno po pet tema u stilu: "Pobedili radikali", "Radikali i DSS prave vladu" itd. od 12. maja pa do pre neki dan, a svi smo te smireno i kulturno smirivali u tvojoj euforiji i govorili ti da od toga nema ništa...
Čak si postovao slike sa nekim vatrometima i slične gluposti...
A ja sam (to još postoji na ovom forumu), bio krajnje opušten i čak sam ti predlagao da se kladimo u piće da neće biti po tvome...
E, onda si se naprosto napravio lud i zaboravio sve što si pisao i sada glumiš kako COOL-iraš, a u stvari se izjede živ...

ja licno nisam clan nijedne stranke ko god da je formirao vladu meni licno ne bi bilo ni iz dzepa ni u dzep. da mi je posao ili funkcija zavisila od toga ko pobedi onda bih se i verovatno osecao kao gubitnik, ovako puca mi ona stvar :)

Vrati se na sve svoje postove od 12.maja naovamo pa čitaj šta si pisao, kako si slavio, kako si obećavao hapšenja ovih iz DS-a, G17+ i drugih...
Ali, da... ti si sada opušten, tebi je svejedno...
Hebe te jedino to što gomila forumaša vrlo dobro zna i pamti šta si izjavljivao i šta si pisao ovde... :roll:

a ti nastavi da se politicki prostituises i uzivas u pobedama zajedno sa palmom, dacicem i krkobabicem starijim.... :)

Ja baš ne znam ko se prostituisao i obećavao kako će ipak razmotriti SSP, kako ga čas hoće, pa čas neće osporiti, kako će raditi ovo ili ono...
Čak su u jednom momentu iskrenom i časnom Tomi bili dobri i Velja Ilić koji je njegove pajdaše Socijaliste rušio bagerom, čak su mu bili dobri i "Crvena Veštica" Mira Marković, i Dačić i svi ostali...
E, moj Markowac, forum je javno mesto i ljudi (ne oni kratkog pamćenja kao što su radikali) nego ostali - vrlo dobro pamte šta ste pisali i šta ste govorili...

Dakle, zaključak je jasan... kamenjarka (prostitutka) naziva hotelsku damu za pratnju - kurvom... kakve li ironije... :dash:

Poslednja izmena:
Misliš na najdražeg Slobinog "opozicionara" koji je prodavao Slobi pobede za debele pare (Šešelja) ili na nekog drugog... :lol: :lol: :lol:

Драго, јес' то стварно ти, или си неком другом кориснику "позајмио" свој ник ??? Ово како пишеш у овој теми не личи ми на Драго70 ???:rtfm:

Драго, јес' то стварно ти, или си неком другом кориснику "позајмио" свој ник ??? Ово како пишеш у овој теми не личи ми на Драго70 ???:rtfm:

Да знаш Еремита да ни мени не личи ово на Драго70.

Онај Драго ког сам ја до сад читала увек је био објективан и у том смислу уздржан од претераног навијања за одређену политичку опцију, и није био осветнички настројен као овај овде.

Није могуће да је све ово постао због једног пића у које се кладио са Марковцем? :eek: ;)

:hahaha:
još boldovano:hahaha::hahaha:
koliki intelektualni kapacitet moraš biti da se oduševiš Džerijevim postom :hahaha:
najjači ste vi "moralni":hahaha::hahaha:

Ne sekiraj se ti za moj intelektualni kapacitet. Dzeri je ovim izrazio sustu sustinu. Uostalom, kao sto rece Remark, covek se izrazava primitivno ako ne laze.

A ti si izgleda moralan lik u stilu...
E kada ja ne mogu da izvedem svoje prostitutke na ulicu, onda sam od danas čedan lik koji će se boriti protiv prostitucije... :think:

Kakav Cedin lik!
Nego nismo znali da smo imali posla sa prostitucijom, inace bi ih oduvali odmah.

Jesam, to sam stvarno ja...
Doduše, ranije nisam bio toliko navijački raspoložen jer sam samo običan glasač DS-a, ali kada vidim gomilu gluposti i jada koji u svom očaju pišu ovi gubitnici, onda ponekad pređem granicu i to možda izgleda drugačije nego što inače radim.

A šta je tebe posebno začudilo u mom pisanju... :roll:

Да знаш Еремита да ни мени не личи ово на Драго70.

Онај Драго ког сам ја до сад читала увек је био објективан и у том смислу уздржан од претераног навијања за одређену политичку опцију, и није био осветнички настројен као овај овде.

Није могуће да је све ово постао због једног пића у које се кладио са Марковцем? :eek: ;)

Pošto si ti (za razliku od Markowca i opšte dobro...) oduvek bila objektiva i pošto su tvoja zapažanja uvek bila oštroumna, onda zaista zaslužuješ i korektan odgovor.

Jesam, priznajem, uvek bio suzdržaniji i nikada nisam posebno navijao ni za koga. Uvek sam tvrdio da glasam za DS ne kao člani i simpatizer nego kao građanin kome se oni čine kao najmanje loša kombinacija u datom trenutku...

Međutim, to si dobro primetila, jesam u ovim postovima bio malo "agresivniji" jer me je isprovocirala ovolika količina gluposti i nepoštenja nekolicine simpatizera SRS-DSS-NS.

Odjednom (kao da prethodnim mesec ipo dana nisu slavili ovde na forumu, otvarali svaki dan po desetak tema i najavljivali hapšenja...) postadoše moralni čistunci koji zameraju DS-u što je ušao u koaliciju sa SPS-om...
Eeee tolika količina licemerja me je isprovocirala pa sam zato i malo preterao.

I nije samo zbog jednog pića od Markowca, nego ne volim licemere i lažove... :)

A tebi veliki pozdrav zbog korektnosti i objektivnosti... :heart:

После толико увлачења у буљу Дачићу и заслужили сте Владу са њим, ипак би било неправедно да се после толико вашег понижења, попут прича о тугама за великим рахметли вођама СПС-а и ДС-а и сличног, не формирате Владу. Надам се само да ћете када будете поново пенили о 90-тим да осетите барем мало црвенила на лицу, мада гледајући на шта сте све спремни, не би ме чудило да се после распада ове Владе поново почнете да ****те о Милошевићу и снагама из 90-тих :D

Ako je ovo vrhunac tvoga zaključivanja i umnih sposobnosti, onda neka drugi forumaši koji me bolje poznaju sude o tebi, a ja ću se suzdržati... :roll:
Када би они који тебе и теби сличне боље познају стварно рекли шта мисле о вама, морали би да буду бановани, за неке карактерне особине се не може наћи еуфемизам :mrgreen:

Ako je ovo vrhunac tvoga zaključivanja i umnih sposobnosti, onda neka drugi forumaši koji me bolje poznaju sude o tebi, a ja ću se suzdržati... :roll:

Evo, pogledaj sta je Neofi ispod napisao o tebi, a o meni niko nista nije napisao, pa proceni...

Jerry, Remark, laž
odlično:hahaha:

Dabome, Dzeri, Remark, laz, nije potrebno mnogo suptilnosti da bi se to povezalo, mislim na ljude bez umnih ogranicenja,,,

Када би они који тебе и теби сличне боље познају стварно рекли шта мисле о вама, морали би да буду бановани, за неке карактерне особине се не може наћи еуфемизам :mrgreen:

Hvala, Neofite, ti si uvideo istinu.

Ja mislim ovako... ;)

izno01.gif

fondecran_iznogoud.jpg

nije no ovako:

Odjednom (kao da prethodnim mesec ipo dana nisu slavili ovde na forumu, otvarali svaki dan po desetak tema i najavljivali hapšenja...) postadoše moralni čistunci koji zameraju DS-u što je ušao u koaliciju sa SPS-om...
Eeee tolika količina licemerja me je isprovocirala pa sam zato i malo preterao.

Nesto sa tobom nije u redu.

Pa sta bi trebalo da se radi nego da se izvrgava ruglu takav DS koji danas ulazi u koaliciju sa SPS-om a pre samo koji mesec je u predizbornim kampanjama pustao spotove u kojima je plasio narod "povratkom u 90-e", inflacijom, redovima, izolacijom... Majke ti, a za cije je to vlasti bilo?

I kad smo kod licemerja, DS nudi SPS-u potpisivanje nekakav sporazuma o pomirenju - pa ako im je zaista bilo do pomirenja zasto to Tadic ne ponudi svih ovih godina do sada, zasto nudi tek sada kad mu je SPS neophodan za opstanak na vlasti?
Ne zna se ko je jadniji - taj DS ili vi njegovi glasaci koji sve to podrzavate i jos likujete zbog toga?! Bolest.

Pitam se samo zašto li sam od lika poput tebe uopšte i očekivao nešto iole smisleno i pametno...
Al' dobro, razumeću tvoju podsvesnu želju da kroz tvoje reči upućene drugom pročitam tvoje unutrašnje stanje i vapaj za pomoći... :mrgreen:

Back