DraGo70
Iskusan
- Poruka
- 6.561
drago vidi se iz aviona da si budzetski korisnik![]()
Onda moraš pod hitno (pored specijaliste za srce i živce zbog političke situacije) i kod očnog lekara, jer ti je vid opasno ugrožen.
Ne, prijatelju, nisam ja ničiji član niti simpatizer. Samo glasam za trenutno (najmanje lošu) političku opciju - pošto bolje nažalost nemamo.
obecan ti je neki komad vlasti ako "tvoji pobede" i sad ti lupas nogama od srece u dupe i ne znas sta ces od sebe.
Ništa mi nije obećano, ali se pitam koliko si ti iskren i šta je tebi obećano, pošto si otvarao dnevno po pet tema u stilu: "Pobedili radikali", "Radikali i DSS prave vladu" itd. od 12. maja pa do pre neki dan, a svi smo te smireno i kulturno smirivali u tvojoj euforiji i govorili ti da od toga nema ništa...
Čak si postovao slike sa nekim vatrometima i slične gluposti...
A ja sam (to još postoji na ovom forumu), bio krajnje opušten i čak sam ti predlagao da se kladimo u piće da neće biti po tvome...
E, onda si se naprosto napravio lud i zaboravio sve što si pisao i sada glumiš kako COOL-iraš, a u stvari se izjede živ...
ja licno nisam clan nijedne stranke ko god da je formirao vladu meni licno ne bi bilo ni iz dzepa ni u dzep. da mi je posao ili funkcija zavisila od toga ko pobedi onda bih se i verovatno osecao kao gubitnik, ovako puca mi ona stvar![]()
Vrati se na sve svoje postove od 12.maja naovamo pa čitaj šta si pisao, kako si slavio, kako si obećavao hapšenja ovih iz DS-a, G17+ i drugih...
Ali, da... ti si sada opušten, tebi je svejedno...
Hebe te jedino to što gomila forumaša vrlo dobro zna i pamti šta si izjavljivao i šta si pisao ovde...
a ti nastavi da se politicki prostituises i uzivas u pobedama zajedno sa palmom, dacicem i krkobabicem starijim....![]()
Ja baš ne znam ko se prostituisao i obećavao kako će ipak razmotriti SSP, kako ga čas hoće, pa čas neće osporiti, kako će raditi ovo ili ono...
Čak su u jednom momentu iskrenom i časnom Tomi bili dobri i Velja Ilić koji je njegove pajdaše Socijaliste rušio bagerom, čak su mu bili dobri i "Crvena Veštica" Mira Marković, i Dačić i svi ostali...
E, moj Markowac, forum je javno mesto i ljudi (ne oni kratkog pamćenja kao što su radikali) nego ostali - vrlo dobro pamte šta ste pisali i šta ste govorili...
Dakle, zaključak je jasan... kamenjarka (prostitutka) naziva hotelsku damu za pratnju - kurvom... kakve li ironije...

Poslednja izmena: