Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Da,jesi iz Bosne?Brate kako biraš više teže djevojku nađeš,kako biraš manje lakše.Nigdje veze hahah.Lakše ćeš naći curu ako ti je jedini kriterij da je lijepa i da je žensko hahha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,jesi iz Bosne?Brate kako biraš više teže djevojku nađeš,kako biraš manje lakše.Nigdje veze hahah.Lakše ćeš naći curu ako ti je jedini kriterij da je lijepa i da je žensko hahha
A jesam,onaj naš klixov forum dosadan.Nemoj ti mene ozbiljno shvatati ja volim za*ebavati.Da,jesi iz Bosne?
I ja,iz Sarajeva sam.A jesam,onaj naš klixov forum dosadan.
Ovdje je zabavno.A jesam,onaj naš klixov forum dosadan.
Ja sam iz SG-a gdje si ti?I ja,iz Sarajeva sam.
Ja sam na Grbavici,koji dio starog grada?Ja sam iz SG-a gdje si ti?
MahmutovacJa sam na Grbavici,koji dio starog grada?
Bila sam,s drugaricom nekad.Radil kombi?Mahmutovac
Ja sam više prema Hridu,radi radi haha,nije više gras sada je centrotrans.Bila sam,s drugaricom nekad.Radil kombi?
Znam,centrotrans,vozala sam se.Neka,sad taksistima dobro doslo.Ja sam više prema Hridu,radi radi haha,nije više gras sada je centrotrans.
Koje si godište?Znam,centrotrans,vozala sam se.Neka,sad taksistima dobro doslo.
88Koje si godište?
2000 haha,ti si generacija sa derneka?
Prodali neki kažu za pola miliona.Ja sam ga pred kraj koristio tamo neke 2008-9,to ti je kada se družiš sa starijim hahaProdali,sta li?
Bilo je lijepo.Jeli jos taxisti stoje pred amko komercom?Prodali neki kažu za pola miliona.Ja sam ga pred kraj koristio tamo neke 2008-9,to ti je kada se družiš sa starijim haha
divlji da,kod njih vazda fiksno 4 km.Ma tvoja generacija je najjači period imala ovo danas sve go budala.Sreća pa sam doživio malo ere prije instagrama.Bilo je lijepo.Jeli jos taxisti stoje pred amko komercom?
Jeste.Lijepo je bilo.Sta ce,moraju nekako zaraditi.divlji da,kod njih vazda fiksno 4 km.Ma tvoja generacija je najjači period imala ovo danas sve go budala.Sreća pa sam doživio malo ere prije instagrama.
Zar se ne kaže Saraj'va?I ja,iz Sarajeva sam.
Tako se kaze,a pise se Sarajeva.Zar se ne kaže Saraj'va?
ma više volim njima dati.A je*i ga ovo jala,buba,zadruga era.Djevojke se takmiče koja će se više skinuti a momci ko će biti veći debil. hahaJeste.Lijepo je bilo.Sta ce,moraju nekako zaraditi.
Aha..znači E da se piše ali se ne izgovara. PribeleženoTako se kaze,a pise se Sarajeva.

Bolje,niko ne voli sarajevo taxi.Zavisi kakva je djevojka.ma više volim njima dati.A je*i ga ovo jala,buba,zadruga era.Djevojke se takmiče koja će se više skinuti a momci ko će biti veći debil. haha