Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Da znasAha..znači E da se piše ali se ne izgovara. Pribeleženo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znasAha..znači E da se piše ali se ne izgovara. Pribeleženo![]()
Ma vjeruj ove normalne se sakrile negdje treba ti kompas da ih nađeš.Šta se desilo fkt,gdje su se sakrile?Ovo samo što vidim svaka druga isto mačke pred tjeranje mislim ružno je tako reći ali fakat se tako ponašaju.HahahhaBolje,niko ne voli sarajevo taxi.Zavisi kakva je djevojka.
PubertetMa vjeruj ove normalne se sakrile negdje treba ti kompas da ih nađeš.Šta se desilo fkt,gdje su se sakrile?Ovo samo što vidim svaka druga isto mačke pred tjeranje mislim ružno je tako reći ali fakat se tako ponašaju.Hahahha
Jos koju godinu mogu.Ma vjeruj ove normalne se sakrile negdje treba ti kompas da ih nađeš.Šta se desilo fkt,gdje su se sakrile?Ovo samo što vidim svaka druga isto mačke pred tjeranje mislim ružno je tako reći ali fakat se tako ponašaju.Hahahha
A zato nas toliko ganjaju hahaha,imaju potrebu za nama muškim ahhaha.Ne ganjamo mi više toliko koliko one nas haha.Što mene kakva ne zaganja haha,nije dugo.Pubertet
Pa eto ko one su neke..A zato nas toliko ganjaju hahaha,imaju potrebu za nama muškim ahhaha.Ne ganjamo mi više toliko koliko one nas haha
sve zavisi od tvog samopouzdanjaKako se nosite sa odbijanjem?
Nije lako, ali nije ni tesko. Zavisi od osobe koliko sam se polomio oko nje.
---------------------------------------------------------
Može da ima veze sa slabom društvenom interakcijom. A i ne mora to da bude razlog da tesko pada odbijanje. I da imate cest bogat socijalni zivot ne mora da znači da će te uvek naci odgovarajuću osobu za sebe za prilaz i muvanje. Svako ima slobodu izbora kao i sto ste i sami odbili direktno ili indirektno neku osobu. Da neko nadje odgovarajuću osobu je tesko. Razlog mali grad nema mladih. Veliki grad navodno izbora za svaki dan da se bira, ali ne ceka svako na nas. I kad se neko nadje i pomisli se napokon onda se to izjalovi.
A nisu sve to su ove po klubovima.A što im fali toliko muška pažnja?.Osjetiš tačno da dosta djevojaka to fali a neka muška pažnja,sigurnost briga.Pa eto ko one su neke..
sta ako te odbiju njih 30?tad si kvazimodoTo je vežba. Pokušaj - greška. Što više grešaka, to se lakše nosiš sa njom. Ako me 5 devojke odbije, naučio sam kako izgleda biti odbijen i ne primam to k srcu.
Zato sto je to tesko naci.A nisu sve to su ove po klubovima.A što im fali toliko muška pažnja?.Osjetiš tačno da dosta djevojaka to fali a neka muška pažnja,sigurnost briga.
Što?Kako misliš?Dosta je nas mladih momaka čak i duplo manje od djevojaka iz generacije u generaciju hhahah.Zato sto je to tesko naci.
Pa znas sta,muskarac je vidi polugolu i konta ova je samo za sex.Što?Kako misliš?Dosta je nas mladih momaka čak i duplo manje od djevojaka iz generacije u generaciju hhahah.
Ja sam samo primjetio da su dosta njih nekako razočarane kako one vole reći u muškarce,usamljene i nesretne hahha i onda to prikriviaju oštrinom i odbrambenim stavom.
Ma lako ja izlazim na kraj sa odbijanjem, navikao sam.Kako se nosite sa odbijanjem?
Nije lako, ali nije ni tesko. Zavisi od osobe koliko sam se polomio oko nje.
---------------------------------------------------------
Može da ima veze sa slabom društvenom interakcijom. A i ne mora to da bude razlog da tesko pada odbijanje. I da imate cest bogat socijalni zivot ne mora da znači da će te uvek naci odgovarajuću osobu za sebe za prilaz i muvanje. Svako ima slobodu izbora kao i sto ste i sami odbili direktno ili indirektno neku osobu. Da neko nadje odgovarajuću osobu je tesko. Razlog mali grad nema mladih. Veliki grad navodno izbora za svaki dan da se bira, ali ne ceka svako na nas. I kad se neko nadje i pomisli se napokon onda se to izjalovi.
, nepoznat teren!HahaMa lako ja izlazim na kraj sa odbijanjem, navikao sam.
Problem nastaje kad me ne odbije - ne znam šta ću dalje, nepoznat teren!
Što je i u mnogim slučajevima tako.Misliš danas momci neće toliko da se vežu jer bi "provod".Dok bi većina mladih djevojaka htjelo ozbiljnu vezu,pažnju,brigu sigurnost i ljubav.A danas to ništa ne dobijaju pa je očajnički moraju tražiti od muškaraca?Pa znas sta,muskarac je vidi polugolu i konta ova je samo za sex.
A neke cure odbije ako je fin,pazljiv.Što je i u mnogim slučajevima tako.Misliš danas momci neće toliko da se vežu jer bi "provod".Dok bi većina mladih djevojaka htjelo ozbiljnu vezu,pažnju,brigu sigurnost i ljubav.A danas to ništa ne dobijaju pa je očajnički moraju tražiti od muškaraca?
ma takvi su većinom posesivni i preblagi,a treba između kako nam i vjera nalaže hahaha.Ne reče mi što je teško doći do muške pažnje?A neke cure odbije ako je fin,pazljiv.
Pa ako mu je stalo do cure,posvetit ce joj paznju.Ako nije,djeluje hladno.ma takvi su većinom posesivni i preblagi,a treba između kako nam i vjera nalaže hahaha.Ne reče mi što je teško doći do muške pažnje?
Onda nauči lekciju da u nečemu grešiš.sta ako te odbiju njih 30?tad si kvazimodo
Pa treba između,niti preblag niti preoštar.Ma problem je danas što je nama momcima sve dostupno,ne treba ti ni pola muke da imaš djevojku ali kakvu hahaPa ako mu je stalo do cure,posvetit ce joj paznju.Ako nije,djeluje hladno.
Lahko je vamaPa treba između,niti preblag niti preoštar.Ma problem je danas što je nama momcima sve dostupno,ne treba ti ni pola muke da imaš djevojku ali kakvu haha
ali cini mi se da sam to prevazisla,pa sada to posmatram kao prostu razmenu informacija muskarac-zena ciji je produkt dogovor ili ne,a ne da tu neko nije u redu.Znaci dve osobe,obe su u redu,samo nije postignut dogovor.Što nam je lahko?hahaLahko je vama