Kako se nosite sa odbijanjem?

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.104

Nije lako, ali nije ni tesko. Zavisi od osobe koliko sam se polomio oko nje.
---------------------------------------------------------
Može da ima veze sa slabom društvenom interakcijom. A i ne mora to da bude razlog da tesko pada odbijanje. I da imate cest bogat socijalni zivot ne mora da znači da će te uvek naci odgovarajuću osobu za sebe za prilaz i muvanje. Svako ima slobodu izbora kao i sto ste i sami odbili direktno ili indirektno neku osobu. Da neko nadje odgovarajuću osobu je tesko. Razlog mali grad nema mladih. Veliki grad navodno izbora za svaki dan da se bira, ali ne ceka svako na nas. I kad se neko nadje i pomisli se napokon onda se to izjalovi.

Za mene su fatalne vaspitacice ispostavilo se posle dugogodisnjih napada na neprijateljsku teritoriju. Nenormalne stvari.
I naravno, Ivane i Jelene.
Uglavnom bila je jedna Ivana. Decko joj je klasicni debil sitni lovator ljakse. I odbije me. E sad necu ja (ona i dalje nece ali ni ja sad necu). 😂

Može da ima veze sa slabom društvenom interakcijom. A i ne mora to da bude razlog da tesko pada odbijanje. I da imate cest bogat socijalni zivot ne mora da znači da će te uvek naci odgovarajuću osobu za sebe za prilaz i muvanje. Svako ima slobodu izbora kao i sto ste i sami odbili direktno ili indirektno neku osobu. Da neko nadje odgovarajuću osobu je tesko. Razlog mali grad nema mladih. Veliki grad navodno izbora za svaki dan da se bira, ali ne ceka svako na nas. I kad se neko nadje i pomisli se napokon onda se to izjalovi.
To je vežba. Pokušaj - greška. Što više grešaka, to se lakše nosiš sa njom. Ako me 5 devojke odbije, naučio sam kako izgleda biti odbijen i ne primam to k srcu.

Nikada se nisam uvrijedio ako me djevojka odbije,i ja sam odbijao i bio odbijen.Neće jedna hoće druga i ćao,neće druga hoće treća.Zakon velikih brojeva.

Back