STa ja znam, ja bih ga razumeo...

Pitao bih ga samo jel mu dala u guzu...
Jasno je da svako ima svoje misljenje-roditelji kao i ta devojka, da krenem od pocetka.Ali devojka treba da zivi svoj zivot. Ukoliko smatra da je njen izbor dobar, a naravno, roditelji smatraju da nije, jer su realniji od nje, njihova ljutnja i nezadovoljstvo sigurno nece dovesti do toga da ona raskine svoju vezu.Pa samim tim sto krije vezu od pocetka znaci da negde, u podsvesti, voli zabranjeno voce.
Medjutim, ne kazem da je ona nemoralna ili da radi nesto lose. Ne. Verujem da je u pitanju ljubav, ne znam zasto to dovoditi u pitanje,ali prosto zavisi sta je za nekoga ljubav i da li ce isto misliti o ljubavi sada i za 10 godina.
Nazalost, hocu da kazem da ce SIGURNO biti sukoba izmedju nje i starijeg decka, kao sto ce biti sukoba i izmedju nje i njenih roditelja. Oni se sigurno nece sloziti a negiranje ce dovesti do veceg jaza medju njima, a sa druge strane moze da je zblizi sa deckom, ali na pogresnoj osnovi. Ona negde u podsvesti verovatno i trazi tu podrsku i zastitu od decka, cim je izbor stariji muskarac.
Nije lako i nece biti lako roditeljima, a njateze ce biti njoj, ubedjena sam. Ona zeli da udovolji roditeljima, ali i sebi, sto je prirodno.
E sad-a ko njoj garantuje da sutra, ako POSLUSA roditelje a ne sebe, ako upozna nekog ko joj je blizak po godinama, da sa njim nece imati probleme druge vrste, a ne po pitanju godina? Mozda ce i tada roditelji da se protive vezi ali eto, ona je bila dobra cerka pa se udala po njihovim kriterijumima...to nije preduslov za srecu...svima nma sleduje sreca odnosno sudbina po onome ko smo i sta smo, kakvi smo.Ne treba osudjivati devojku ako se zaljubila u starijeg, desilo se, mozda je to bilo jace od nje, ali razumem i roditelje, svako bi bio tuzan zbog takvog izbora.
Ipak, smatram da je ne treba gusiti i odvracati od takve veze, jer ce biti kontraproduktivno, a ne daj boze, devojka bi mogla da krivi roditelje citavog zivota ako joj se oni direktno budu mesali u nesto sto ona smatra svojom srecom.
Nazalost, prica je tamni vilajet, pogresice ako ne proba, a kajace se ako proba i obrnuto...
Ponavljam, najvise patnje osecace ona, jer to je njen zivot i ako nesto krene po zlu, najbolje sto moze da se desi iz takvog iskustva jeste da izvuce pouku-zasto, kada, kako i s kim...ubuduce,
U svakom slucaju, srecno!