Kako saopstiti roditeljima?

U pitanju je moja drugarica.
Ide za praznike kuci i zeli konacno da prvo kaze , a zatim upozna roditelje sa deckom. Problem je sto decko ima 45 i stariji je 22 od nje/nas.:roll:
Danima pricamo na tu temu. Zna i njen brat za tu vezu ( jedva je preboleo, klasican stariji brat :lol: ) i ni on ne odobrava ali ako su oni resili, sta on moze u tom je fazonu.
Nazalost, podvlacim nazalost, radi se o ozbiljnoj vezi. Zajedno su vec duze vreme, on (odmah da naglasim zbog mogucih raznoraznih komentara) nije ozenjen vec 15 god.
Jedan brak iza njega, bez dece. Hoce da zive zajedno, a i ona je zagrejana za tu ideju. Znaci pripremaju se da uplove u tu varijantu, ona i dalje studira, roditelji ce verovatno da polude, pogotovo sto su patrijarhalni i obrazovanje im je jako bitno, to su jos otezavajuce okolnosti.
Mi ( drugarice) joj savetujemo da stisne zube i da kaze. Mozda ce u pocetku da se protive, ali morace da se pomire sa njenom odlukom. Pre ili kasnije.
I da ne radi se o sponozoru, covek radi ko profesor , da ne padne i to nekom napamet;)

Prvo ONA mora da razgovara sa svojima

Onda ON mora da im otkloni svaku sumnju da će voleti njihovu ćerku

Pa stvarno... roditelji ko da su pali sa Marsa... Pa meni je keva od moje neprežaljene odvalila kako joj drago što njena ćerka konačno ima dečka, iskoristila dok je ona bila u prodavnici. Mislim, keva nije bila ni malo neozbiljna - ćerka joj imala 25 i bila starija od mene dve godine...

Ma hajde,da je sponzor pa i da bude s njim...ovako nek bezi od njega,koji ce joj :D

Od 18 do 28 nek traži sponzora, posle može samo workera sa gradjevine :lol:

Ovo su snovi seljanki koje su došle u BG a mi ne volimo ljanke.
Istini za volju Srbija nikada kroz svoju istoriju nije spadala u red zemalja sa boljim imovnim statusom pa su se opet ljudi uzimali.
Sad imamo gomilu neudatih baba - šminkaju se, doteruju, trčkaraju po parkićima radi fitnessa ali nekako zaborave da je stasalo 1992 godište
girl_flag_of_truce.gif

Poslednja izmena:
U pitanju je moja drugarica.
Ide za praznike kuci i zeli konacno da prvo kaze , a zatim upozna roditelje sa deckom. Problem je sto decko ima 45 i stariji je 22 od nje/nas.:roll:
Danima pricamo na tu temu. Zna i njen brat za tu vezu ( jedva je preboleo, klasican stariji brat :lol: ) i ni on ne odobrava ali ako su oni resili, sta on moze u tom je fazonu.
Nazalost, podvlacim nazalost, radi se o ozbiljnoj vezi. Zajedno su vec duze vreme, on (odmah da naglasim zbog mogucih raznoraznih komentara) nije ozenjen vec 15 god.
Jedan brak iza njega, bez dece. Hoce da zive zajedno, a i ona je zagrejana za tu ideju. Znaci pripremaju se da uplove u tu varijantu, ona i dalje studira, roditelji ce verovatno da polude, pogotovo sto su patrijarhalni i obrazovanje im je jako bitno, to su jos otezavajuce okolnosti.
Mi ( drugarice) joj savetujemo da stisne zube i da kaze. Mozda ce u pocetku da se protive, ali morace da se pomire sa njenom odlukom. Pre ili kasnije.
I da ne radi se o sponozoru, covek radi ko profesor , da ne padne i to nekom napamet;)

Kad god sam bila u životu sigurna u svoju odluku, došla sam pred roditelje, posedala ih za sto i rekla - takva i takva stvar, ja želim to i to .....
Možda im nije bilo prijatno u tom trenutku, ali ljudi se naviknu na sve .....

Back