gost 149754
Poznat
- Poruka
- 8.473
no, jel tema kako saopštiti roditeljima ili naš stav?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
no, jel tema kako saopštiti roditeljima ili naš stav?
Nas stav!
Samo niko nije odgovorio na moje pitanje: Sta biste uradili da vam dode VAS sin od 23 godine i saopsti da se "ozbiljno" zabavlja sa zenom od 42 g...?![]()
Nas stav!
Samo niko nije odgovorio na moje pitanje: Sta biste uradili da vam dode VAS sin od 23 godine i saopsti da se "ozbiljno" zabavlja sa zenom od 45 g...?![]()
pa nek se zabavlja, ko mu brani
nek se ženi ako oće
njegova stvar
jedva čekam da imaju po 23
pa nek rade šta oće
PA valjda bi rekla da hoces da upoznas snajku ili tako nesto...
![]()
pa sad...zavisi...s 23 godine malo je rano da upoznajemo snajku...
trenutnu djevojku ok, stalnu djevojku ok...mada, sto da me upoznaje sa ama bas svakom....
nisam ni ja caleta i kevu upoznavala sa svakim svojim deckom...
PA dobro recimo da hoce da se zeni...?![]()
dobro si cicak primetila, po tvojim
Danas mi javila da jos nece da kaze njenimatako da sam bezveze otvarala temu
![]()
Mda, sad demonstrira svoju nezrelost i klinački strah od roditelja. Ok, kontam da oni neće pasti u nesvest od sreće ali još gluplje je da krije od njih nešto tako značajno. Jer dok se okrene, proći će nekoliko godina i doći će u situaciju da svi znaju istinu osim njih. Zrelost je biti dovoljno hrabar i stati iza svojih izbora i htenja, i nema veze sa godinama. Koliko ljudi od preko 50 godina nema petlju da preseče i ostavi bračnog partnera, napusti ili promeni posao, ispuni svoj san i upiše školu slikanja?
I još nešto. Da li je ona spremna za život u dvoje, što je po meni isto što i brak, čim delite krevet i hleb i perete gaće zajedno vi ste muž i žena. Nevezano za njegove godine, da li zaista želi da živi sa njim? Jer vrlo brzo će od zajedničkog života stići do zajedničke dece i zajedničkog kredita za auto. Da li je spremna za tako nešto?
Превелика разлика по мени...То није генерацијски јаз, то је ''Велики кањон''U pitanju je moja drugarica.
Ide za praznike kuci i zeli konacno da prvo kaze , a zatim upozna roditelje sa deckom. Problem je sto decko ima 45 i stariji je 22 od nje/nas.![]()
Danima pricamo na tu temu. Zna i njen brat za tu vezu ( jedva je preboleo, klasican stariji brat) i ni on ne odobrava ali ako su oni resili, sta on moze u tom je fazonu.
Nazalost, podvlacim nazalost, radi se o ozbiljnoj vezi. Zajedno su vec duze vreme, on (odmah da naglasim zbog mogucih raznoraznih komentara) nije ozenjen vec 15 god.
Jedan brak iza njega, bez dece. Hoce da zive zajedno, a i ona je zagrejana za tu ideju. Znaci pripremaju se da uplove u tu varijantu, ona i dalje studira, roditelji ce verovatno da polude, pogotovo sto su patrijarhalni i obrazovanje im je jako bitno, to su jos otezavajuce okolnosti.
Mi ( drugarice) joj savetujemo da stisne zube i da kaze. Mozda ce u pocetku da se protive, ali morace da se pomire sa njenom odlukom. Pre ili kasnije.
I da ne radi se o sponozoru, covek radi ko profesor , da ne padne i to nekom napamet![]()
PA daj onda i nama posalji tu sliku tetovaze...![]()
Zalosno ili smeshno...jadna ona , pa zar misli da oni to vec ne znaju...e, stvarno...danas i bundeve pored kojih prodjesh na pijaci, tikve, rastinje usput pricha i ne moze da izdrzi da ne ochepi, a da ne progovore ljudi...
...mozda se oni nadaju da od toga nema nishta pa cute...ko zna
Nas stav!
Samo niko nije odgovorio na moje pitanje: Sta biste uradili da vam dode VAS sin od 23 godine i saopsti da se "ozbiljno" zabavlja sa zenom od 45 g...?![]()