kako sa nezrelim muskarcem?

Maričičak....moraš to sve njemu reći, a i mamama da vas malo ostave na miru,
nema potrebe da igraju oko njega ko da je daleko bilo nepokretan...zato i jeste
takav......pozdrav i hrabro....raščisti tu situaciju dok još imaš vremena....pozzz...:)

Sta da kazem njegovoj mami?
Nemojte mu vise prati i peglati kosulje i svu garderobu i to rucno... ja cu...:whistling:
Nemojte mu uvek servirati jelo itd...
Nije to neko opsesivno trcanje ali vidis da coveku odgovara i da nece da se suoci sa obavezama koje beba donosi... i takodje je svestan da onda sva moja paznja ne bi bila usmerena samo na njega...sto mi smeta a i negde imponuje, jer volim da budem mnogo, mnogo voljena...:lol::heart::lol:

A na pranje vesa zvizduces jel..znaci ta porodicna obaveza ti se bas i ne dopada..jaoo..i ti hoces da pravis decu..ccc maricicak..sve mi je jasno..sve je s njim u redu :D

Pa za pranje vesa sluzi ves masina... ja ne perem rucno ves... sem ponekad, u ekstremnim situacijama... a on svaku majicicu i kosulju posle jednog nosenja svrcne i kaze "e, to ide na ruke." ... a ja kazem "e, to pere tvoja mama na ruke."...:lol::lol::lol:... ha, ha, ha... salim se ja... osetljive stvari se peru na ruke ali on preteruje a i ima s kim i onda ide sve na ruke...:dontunderstand:

I ti onda reci da je nama zenama lako?:lol:

To sve pada u vodu kad dodje dete..znaci jedno 90% svog vremena cete malo posvetiti njemu..cisto da se zna.:D.dakle kad budete ziveli samostalno..nezavisno od roditelja..kuvanje..pranje..peglanje..sredjivanje gajbe..posao..moze bebac..i pre toga malo procitati stivo o bebama.:D.
Ja recimo pojedinim stvarima ili patikama ne dozvoljavam iko da im pridje..aj sto su skupe..vec kvalitetne i ne moge se vise naci..tako da volim to sam odrzavati i istina da puste boju tako da se treba odvojeno prati na ruke ;)

Mi zivimo zajedno... vec skoro 3 godine... i svesna sam tih 90%...
Problem je sto mu mama pere sve majice(zamisli tu situaciju-pamucne majice) i kosulje pere rucno...
Ali ima leka za sve, ja mu kazem ostavi ja cu... pa kad on ode na posao a ja ih sve u masinu....:super::lol:;)

Mi zivimo zajedno... vec skoro 3 godine... i svesna sam tih 90%...
Problem je sto mu mama pere sve majice(zamisli tu situaciju-pamucne majice) i kosulje pere rucno...
Ali ima leka za sve, ja mu kazem ostavi ja cu... pa kad on ode na posao a ja ih sve u masinu....:super::lol:;)

Maričičak...znaš iz gore navednog se vidi draga moja da tebi baš i ne smeta mnogo što
je njegova mama spremna da sve opere....e kad bi bila duh pa da to radi a da je ti ne
gledaš...verovatno se onda na ništa nebi žalila......:roll:
Reče još nešto što mi je palo u oči......voliš da budeš mnogo voljena, pa to volimo svi
smo ko kaže da bi bila manje voljena kad dođe dete....e iz svega toga bi ja zaključila da
si i ti jednako razmažena kao i on....i da ni ti nisi spremna za tu obavezu zvanu beba...jer bi onda znala, da vaša ljubav ako je ima možete biti još posvećeniji jedno drugom i više se voleti, a ne suprotno...........znači, moraš da sama sa sobom prvo razdvojiš, šta ti u stvari hoćeš...pa onda da ideš, dalje....i čekaš bebu....a to je od prilike u vreme kad obuje sazrite........sretno......pozzzzzzzzz.........:):):)

Maričičak...znaš iz gore navednog se vidi draga moja da tebi baš i ne smeta mnogo što
je njegova mama spremna da sve opere....e kad bi bila duh pa da to radi a da je ti ne
gledaš...verovatno se onda na ništa nebi žalila......:roll:
Reče još nešto što mi je palo u oči......voliš da budeš mnogo voljena, pa to volimo svi
smo ko kaže da bi bila manje voljena kad dođe dete....e iz svega toga bi ja zaključila da
si i ti jednako razmažena kao i on....i da ni ti nisi spremna za tu obavezu zvanu beba...jer bi onda znala, da vaša ljubav ako je ima možete biti još posvećeniji jedno drugom i više se voleti, a ne suprotno...........znači, moraš da sama sa sobom prvo razdvojiš, šta ti u stvari hoćeš...pa onda da ideš, dalje....i čekaš bebu....a to je od prilike u vreme kad obuje sazrite........sretno......pozzzzzzzzz.........:):):)

Nisi me dobro razumela... prija mi njegova ljubomora... jer zeli da me ima samo za sebe... toliko me voli... valjda...:lol::lol::lol:... ne bih ja bila manje voljena od strane njega... vec on od mene zbog bebe(to on misli)... razumes... ma sredice se to sve valjda... mora jednog dana...a i ja malko preterujem... ma ni sama ne znam...:lol:

A to za mamu, pa Bogu hvala da mi ne smeta... smeta mi to sto kad ja necu, on odnese njoj... a ona onda kaze:"vazi, to cu ja rucno."... a mozda i ona folira...:think: jednom sam je videla da vadi neke kosulje iz masine...:shock:... moracu to raskrinkati kao profesionalni detektiv...:cool:... ima da upadnem u kupatilo i kazem:"stoj, provaljena si!":rotf::rotf::rotf:

Nisi me dobro razumela... prija mi njegova ljubomora... jer zeli da me ima samo za sebe... toliko me voli... valjda...:lol::lol::lol:... ne bih ja bila manje voljena od strane njega... vec on od mene zbog bebe(to on misli)... razumes... ma sredice se to sve valjda... mora jednog dana...a i ja malko preterujem... ma ni sama ne znam...:lol:

A to za mamu, pa Bogu hvala da mi ne smeta... smeta mi to sto kad ja necu, on odnese njoj... a ona onda kaze:"vazi, to cu ja rucno."... a mozda i ona folira...:think: jednom sam je videla da vadi neke kosulje iz masine...:shock:... moracu to raskrinkati kao profesionalni detektiv...:cool:... ima da upadnem u kupatilo i kazem:"stoj, provaljena si!":rotf::rotf::rotf:

E, draga moja to sto ti prija njegova ljubomora, sada i sto misliš da te kao tako mnogo
voli.....pazi samo da ti to ne izađe na nos.....niko se nije usrećio sa ljubomornim mužem
pa nećeš ni ti veruj mi na reč. Da tačno je da to prija sada, dok ste još, što bi se reklo taze, ali kasnije za 10-tak, godina veruj smučiće ti se, jer ljubomora, nije ljubav, to je bolest......al stvarno. Znači dobro razmisli....šta ćeš sa tim. A što se tiče bebe, kad dođe, nećeš ta ti manje voleti, nego ćeš samo imati manje vremena za njega. Bar dok beba malo ne poraste, mada se sve može uklopiti da svi budete sretni....samo ljubomora je loš drug, prijatelj, saveznik.....kako god....i sretno.........:lol::lol::lol:

:mad::mad:....zašto bi se izobličila, kad žena vodi računa o sebi u trudnoći uopšte
nemora da se izobliči.....ja sam rodila troje dece, nikada se nisam ugojila više od
10 kilograma, i olično sam izgledala.......vodila sam računa i o strijama pa ni njih
nemam....znači može ako se pobrine za sebe da bude jedna lepa mama sa bebom
i da se samo diči sobom i svojim izgledom............:lol::lol:

To verovatno ima veze sa izoblicavanjem stomaka i intimnih delova tela. Znam neke devojke koje su ostale mrsave i na prvi pogled su se i prolepsale posle porodjaja, a ipak su znale da su se izoblicile i bile su time preokupirane.

:-|:-|...takvima treba terapija, ili te ja ne razumem....sta su se i kako izobličile,
nista lepše nego videti lepu, skladno građenu mamu i bebu....a ako neka od
njih ima problem....brzinski na kosultacije stručnjaka.........:(:(:(

Muci me vec neko vreme ovaj moj problem koji cu probati da objasnim. U vezi sam skoro 2 godine, oboje imamo po 30 godina. Super se slazemo u svemu, osim u vidjenju buducnosti, sto je veoma bitna stvar... Naime, ja svoj buduci zivot sa svojim partnerom zamisljam kao porodicni zivot, sa detetom, ili decom, gde ce mo oboje planirati i raditi na izgradnji nase porodice.. Ali on je potpuno drugaciji, o buducnosti uopste da i ne razmislja, a o deca se i ne spominju. Njemu sve to predstavlja veliki teret u zivotu, plasi ga i sama pomisao da bi nesto moglo da se promeni. Ako ga pitam kako se zamislja za 5 godina kaze da nema pojma, i da ne zeli da razmislja o tome. A inace zivimo zajedno. Jednom kada sam nabacila neku temu o deci izbedacio se i rekao je da ne voli o tome da razmislja, i da ne moze da se zamisli kao otac. A inace sve vreme izgleda kao da sam ja starija od njega, iako imamo iste godine, kao da ja hocu neke cudne stvari za koje je jos rano, kako on kaze. Plasi ga pomisao da mozda kupimo zajedno neki stan na kredit (sada zivimo kao podstanari). Sve u svemu ponasa se kao neko kome je 20 godina, i jos se ponosi time, ok, super je to, ali neke stvari bas ne mogu ni previse da cekaju. Ne znam sta da radim. Kad god smo pricali o ovome zavrsilo se na tome da se sve nastavlja po starom, jer je to njegov karakter kog ne moze da promeni, jer kako kaze kad bi dobio decu i osnovao porodicu osecao bi se kao zatvorenik i ne bi bio srecan. A ovako mu je kako kaze super. i na kraju se svodi na to da ja prihvatam sve to kako je, mada mi se cesto mota po glavi pitanje: i dobro, sta ako ovako potraje jos 10 godina, i ja se zateknem sa svojih 40 bez dece i sama, i razidjemo se jer ce mo se kad tad smoriti od takvog zivota. Nemam pojma, ne mislim da su deca smisao svega, ali valjda sto sam zensko pa imam majcinske nagone i razmisljam cesto o tome. A opet tesko mi je da ga ostavim zbog toga, jer ga volim, i stalno mislim da ce se malo po malo promeniti. sta vi mislite o ovom? da li treba uopste da razmisljam o ovome, ili da pustim da stvari idu kako idu, pa ce se videti?

Mozhesh da poprichash o tome sa svojim muzhem ili sa nekom osobom u koju imash puno poverenja.Kazhi slobodno svom muzhu da bi zhivot roditelja bio glup bez dece.Ne znam zaista kako drugachije da ti pomognem.Ja nikad ne bih volela da zhivim sa nezrelim mushkarcem, zato vishe volim zrelije mushkarce od sebe, nego nezrele, inache sam josh mlada za momke.

Muci me vec neko vreme ovaj moj problem koji cu probati da objasnim. U vezi sam skoro 2 godine, oboje imamo po 30 godina. Super se slazemo u svemu, osim u vidjenju buducnosti, sto je veoma bitna stvar... Naime, ja svoj buduci zivot sa svojim partnerom zamisljam kao porodicni zivot, sa detetom, ili decom, gde ce mo oboje planirati i raditi na izgradnji nase porodice.. Ali on je potpuno drugaciji, o buducnosti uopste da i ne razmislja, a o deca se i ne spominju. Njemu sve to predstavlja veliki teret u zivotu, plasi ga i sama pomisao da bi nesto moglo da se promeni. Ako ga pitam kako se zamislja za 5 godina kaze da nema pojma, i da ne zeli da razmislja o tome. A inace zivimo zajedno. Jednom kada sam nabacila neku temu o deci izbedacio se i rekao je da ne voli o tome da razmislja, i da ne moze da se zamisli kao otac. A inace sve vreme izgleda kao da sam ja starija od njega, iako imamo iste godine, kao da ja hocu neke cudne stvari za koje je jos rano, kako on kaze. Plasi ga pomisao da mozda kupimo zajedno neki stan na kredit (sada zivimo kao podstanari). Sve u svemu ponasa se kao neko kome je 20 godina, i jos se ponosi time, ok, super je to, ali neke stvari bas ne mogu ni previse da cekaju. Ne znam sta da radim. Kad god smo pricali o ovome zavrsilo se na tome da se sve nastavlja po starom, jer je to njegov karakter kog ne moze da promeni, jer kako kaze kad bi dobio decu i osnovao porodicu osecao bi se kao zatvorenik i ne bi bio srecan. A ovako mu je kako kaze super. i na kraju se svodi na to da ja prihvatam sve to kako je, mada mi se cesto mota po glavi pitanje: i dobro, sta ako ovako potraje jos 10 godina, i ja se zateknem sa svojih 40 bez dece i sama, i razidjemo se jer ce mo se kad tad smoriti od takvog zivota. Nemam pojma, ne mislim da su deca smisao svega, ali valjda sto sam zensko pa imam majcinske nagone i razmisljam cesto o tome. A opet tesko mi je da ga ostavim zbog toga, jer ga volim, i stalno mislim da ce se malo po malo promeniti. sta vi mislite o ovom? da li treba uopste da razmisljam o ovome, ili da pustim da stvari idu kako idu, pa ce se videti?

Ja sam u takvoj vezi bila 3.5 godine i na kraju sam raskinula sa njim, bez obzira na jačinu ljubavi koju sam osećala i na to što činimi se ni dan danas ne mogu da se pomirim sa tim da mi nismo zajedno.

Bolje je takav odnos završiti, nego se posle dvoje dece pitati ''zašto ga nema kad nam treba''.

U principu, on je iskreno rekao da nije zainteresovan za takav vid budućnosti, što u principu samo tebi treba da bude signalno svetlo da razmisliš o svojoj budućnosti sa njim.

Nije to nikakva feministička priča, žene zaista ranije sazrevaju od muškaraca, i to je normalno i prirodno. Zato se u najvećem broju žene udaju za muškarce starije od sebe. Neudata žena od 30 godina je taman na nivou zrelosti Neoženjenog muškarca od 40. Time neću da kažem da razlika u godinama treba da bude 10 godina, jer u braku brže sazrevaju, nego ako su samci, i sve je to individualno, ali prosek je tu negde.
Kažu da je razlika od oko 5 godina optimalna kod mlađih parova, a stariji već i sami vide ko je koliko zreo.

Proslo je pola godine od otvaranja ove zanimljive teme, bas me zanima da je missmoon
a) u petom mesecu trudnoce
b) nasla novog decka
c) zabavlja se sa ovim, ali ne dve nego sada 2,5 godine

A opet tesko mi je da ga ostavim zbog toga, jer ga volim, i stalno mislim da ce se malo po malo promeniti. sta vi mislite o ovom? da li treba uopste da razmisljam o ovome, ili da pustim da stvari idu kako idu, pa ce se videti?

Hellen je lepo rekla u odgovoru 135, a ja cu da ponovim... Svako ima vrline i mane. Uzmi njegove mane i stvari koje te nerviraju pomnozi ih sa 5, ako jos uvek pozitivne stvari pretezu onda je to covek za tebe. Dosta zena misli da ce im se muz promeniti, i promeni se, ali ne na onaj nacin na koji su one zelele.

30 godina jesu ozbiljne godine i treba razmisljati vise nego sa 22 i donositi vazne zivotne odluke, ali opet nije ni poslednji voz, ako ces ziveti 90, da li trebas patiti dve trecine zivota zbog prebrzo donete odluke? Imam prijateljicu koja je `68, a decko joj je `73 i otprilike je isti slucaj kao i tvoj i razvlace se nekih 7 godina upravo iz razloga sto je ona pre 5 godina imala 35 i mislila da joj je kasno da cini ostrije rezove, a on je jos uvek neodlucan, i opet nije kasno, samo je malo komplikovanije...

I uopste razlika u godinama (ili nedostatak iste) su bitni. Ovde se iskopaju pozitivni izuzeci ako je razlika preko 10 ili ona starija od njega, ali normalno je da su muski stariji od zena 3-6 godina, ako nije tako onda neka se zene od 29 ne cude sto njihovi momci od 25 vise razmisljaju o maturantkinjama i brucoskinjama (jer to rade njegovi ostali drugari) ili ako zena ima 40 i htela bi da se seksa 10 puta mesecno uspe naterati svog muza od 55 da to obave jednom...

Ne slazem se da treba busiti kondom i lagati ga da si trudna, ali neke vrste testova da se vidi da li je on zaista za zajednicki zivot nisu na odmet. Recimo da se slazes da ne uzimate kredit za stan, ali da mu kazes da umesto 12 dana u Egiptu provedete 7 u Crnoj Gori, a da za ostatak para kupite ves masinu koja ce vam trebati u zajednickom zivotu ili da umesto mobilnog od 200 kupi onaj od 150 evra, a da za ostatak kupite cipelarnik... Tako mozes da vidis da li on ima i najmanju zelju za zajednickim zivotom ili je on jedan egoista i mamina maza kom ti sluzis samo zato sto je cuo da muskarac od 30 mora imati devojku da ga ne zezaju da je derpe ili da se citav zivot druzi sa desankom...

genetika je cudo..tako da ne mislim da sa takvom osobom treba roditi dete ..otac moga deteta na primer najmanje sto treba je da bude normalan i da nadasve zeli to dete..eto.mozda i nisam u pravu ali ja tako mislim..

Taman posla! Nisam htela da kažem da rodi sa njim! Tako bi imala dva deteta na vratu!
Nego da nađe zrelog muškarca, pa ako želi dete, ima sa kim će ga i roditi i odgajati.

Back