- Poruka
- 48.510
I još samo nesto, izvini na direktnosti
Da li misliš da je na mestu da ti sa 50 godina neki starac odlučuje šta ćeš da radiš?
Da li misliš da je na mestu da ti sa 50 godina neki starac odlučuje šta ćeš da radiš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno tako.gledaš samo da se izvučeš iz svega toga.
Nisam znala! Još se deru na mene što ih zovem za gluposti, imaju oni "prave" slučajeve...Samo zapamti jednu stvar i insisitraj na njoj uvek, ali uvek. Policija je u zakonskoj obavezi da reaguje svaki put, ali svaki, na svaku pritužbu, žalbu.. podnesak. To što oni ne žele, to je njihova stvar, ali moraju. Ljudi ne znaju, pa odustanu, kad ovi počnu da im objašnjavaju. Ne znam kad si prijavljivala, ali zakon se malo promenio, pa se shvata ozbiljnije. Nadam se da je tako i tamo gde ti živiš.
23h mislimKad počinje jeftinijav tarifa struje?
Da onda uključiš i ideš spavati?23h mislim
Ili 22h
Zavisi od pomeranja sata ne znam tačno ali ili 22 ili 23h
Posle 24h ti je jeftina tarifa struje u srbiji. Do 7 ujutro... Zato te i budi da skuvaš i opeglaš po jeftinoj23h mislim
Ili 22h
Zavisi od pomeranja sata ne znam tačno ali ili 22 ili 23h

Ah to nije dobro ali ima rješenja i za to. Kako je u Hrvatskoj jeftinija tarifa od 21 ili 22( zavisi o dobu godine) trebali bi s time upoznati Aleksandra Vučića koji ne bi mogao podnijeti da je nešto u Hrvatskoj bolje i odma bi naredio promjenu ure tarife. Zbog toga bi autorica teme mogla jednostavno pričekati jeftinije tarifu i ici spavati.Posle 24h ti je jeftina tarifa struje u srbiji. Do 7 ujutro... Zato te i budi da skuvaš i opeglaš po jeftinoj![]()
Gle može niti svašta, sad možemo o tome raspravljati ali nema rasprave da je čovjek iz nekog razloga pravo zaokupljen Hrvatskom, pravo opsesija, pa tako napiše mu se pismo gospodine presjedniče, nemojte da nemamo nešto što imaju ustaše i tako većVičić je debil nema tu pomoći.

Sve razumem,...ali ako imaš više štete nego koristi, treba se maknuti što pre.Svi joj savjetuju da ode, točno di? S kojim novcima? Ta samostalnost se danas diže u nebesa, je da se treba jednog dana odvojiti od roditelja ali brate tj sestro nije to tek tako. Ni financijsku, ni ionako ljudski, a nije ni praktic o previše, mada nije sreća ni biti d roditeljima.
Yes sestro ali opet sad se žali da je sama medju 4 zida, bit će tako još i usamljenija medju 4 zida, a naravno tu je i pitanje novca, tj ko će to platit. Naravno da je bolje nekada otići kad se ne može s roditeljima, zapravo dobro je nekada i kad se relativno može s roditeljima, npr mlada osoba ima dovoljna primanja i želi se osamostaliti, ili upoznao/ a jebnekoga i želi s njim/ om živiti.. U ovom slučaju ne vidim ništa od toga, pi meni ona malo pretjeruje u vezi svog oca. Trebalo bi malo poraditi na nervima i pogotovo prihvaćanju života, neprihvaćanjee zaista nešto grozno.Sve razumem,...ali ako imaš više štete nego koristi, treba se maknuti što pre.
Dok još ima neke svrhe i 'fajde.