sin Juga
Veoma poznat
- Poruka
- 10.053
Ахаха, цитат Блера поводом рата у Авганистану.We don't negotiate with terrorists.
После неколико година је променио плочу говорећи ... hearts and minds...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ахаха, цитат Блера поводом рата у Авганистану.We don't negotiate with terrorists.
To je koncept smisljen u Londonu, napasti centar zla, ako hoćeš da ga se oslobodiš....Трајна жеља свих најгорих људи на свету!
Москва ће бити слободна гандијевским методама.To je koncept smisljen u Londonu, napasti centar zla, ako hoćeš da ga se oslobodiš....
Moskva ce biti slobodna kada nestane London, ali i pola sveta s njom.
Тајван је Кина.
Једна земља, два система.
Ако државни апарат у Пекингу жели да грађанима Кине на Тајвану отме слободу деловања, грађани Тајвана имају право на отпор, попут грађана Тексаса који су се побунили против сулудих одлука у Вашингтону.
Baš evo čitam kako Gardijan obevaštava narod o Putinovoj izjavi da, ako se zapad umeša u Ukrajinu, prva meta je London....mislim da je to fake news....Gardijan to ne bi napisao jer ih zabole za narod...
Nebitno. Jel ti to namerno ?
1.) Amerika priznaje 1 Kinu.
2.) Šta će Kinezi iz Kine biti na Tajvanu i šta će Kinezi sa Tajvana biti Amerima !
Трајна жеља свих најгорих људи на свету!
Ахаха, цитат Блера поводом рата у Авганистану.
После неколико година је променио плочу говорећи ... hearts and minds...
Породица није живи штит.Својевремено је Адем Јашари, након напада на полицију се повукао у своју добро утврђену кућу.
Јако дуго је био забарикадиран, и чланове своје породице је држао као живи штит како наша војска и полиција не би реаговале.
Опсада је трајала јако дуго, док се није ступило у акцију.
Како се борити против тероризма у ситуацији када терористи користе цивилно становништво као живи штит?
Сад..шта је разлог био, не морамо да знамо, али да се Јашари склонио у своју кућу где је био опкољен, и где није дозвољавао да жене и деца напусте кућу месец дана, то се сигурно десило,Породица није живи штит.
Уколико му је стало до њих, не бих их држао таоцима.
Није то био разлог.
Да, зависи од опасности.Сад..шта је разлог био, не морамо да знамо, али да се Јашари склонио у своју кућу где је био опкољен, и где није дозвољавао да жене и деца напусте кућу месец дана, то се сигурно десило,
а питање не мора да се односи на чланове породице, већ, генерално, на цивиле, било да су то цивили у позоришту, насељеном кварту, кући, згради, улици, пољани, Думи, Скупштини, Сабору, Собрању, авиону, камиону...
Да, зависи од опасности.
Дали су му месец дана да се опрости, и преда. Предао се, или би сви страдали...
Где су му деца данас?
Nikad mi nece biti jasni 100tine zarobljenih da ne skoce na par naouraznih bolida iako znaju da ce biti streljani
Страх је јачи.Nikad mi nece biti jasni 100tine zarobljenih da ne skoce na par naouraznih bolida iako znaju da ce biti streljani
Strah,pa ja imam takav bes da bi ih zubima klao da sam vezan,ono bar jednom bih odgrizao nosСтрах је јачи.
Доминација ватром.
И умним капацитетом нереда над редом.
Психологија.
Психопатологија.
Психозе.
Ja sam pocastvovan sto imam privilegiju da sam u drustvu takvih filozofa poput tebe pa makar i na ovoj net razdaljini i sto si mi posvetio post,hvala ti sto postojis!!!Лако је имати план док седиш на дебелом дупету пред компјутером. Свако има план пре него што добије метак у главу.
Ja sam pocastvovan sto imam privilegiju da sam u drustvu takvih filozofa poput tebe pa makar i na ovoj net razdaljini i sto si mi posvetio post,hvala ti sto postojis!!!
Кућа забарикада,Својевремено је Адем Јашари, након напада на полицију се повукао у своју добро утврђену кућу.
Јако дуго је био забарикадиран, и чланове своје породице је држао као живи штит како наша војска и полиција не би реаговале.
Опсада је трајала јако дуго, док се није ступило у акцију.
Како се борити против тероризма у ситуацији када терористи користе цивилно становништво као живи штит?