NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Interesuju me vasa misljenja i iskustva.
Mislim kako ostvariti prvi kontakt,sta reci ! ! !
otpozadi. na prstima. necujno. i onda, u brzom skoku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, da eto odgovaraju ti oni shto su p i c h q videli u mroslom milenijumu
budesh li njih slushao daleko cesh dogurati
nego na konto teme, meni nikad nije bilo jasno zashto tip ne mozhe prici odmah devojci koja mu se dopadne, uz osmeh i lagano spushtanje ruke niz ledja (al pristojno ) reci joj da mu se dopada njen osmeh/ochi/ona , bla bla, reci joj to shto misli i produzhiti dalje uz "samo sam hteo to da ti kazhem"
i lepo mamac bachen, odesh na neku pristojnu razdaljinu odakle joj se osmehnesh i odakle mozhesh da posmatrash kako reaguje na tebe i to je to, ako je riba zainteresovana stavice ti to do znanja
i teren za dalju akciju pripremljen :
zenama treba pricati ono sto zele da cuju!!!
Uvek sam to radio i svaka je bila moja, sve sam dobijao!
(treba nik da promenim u don juan![]()
![]()
)
Ja mislim da je najbolje, da se prilazi devojci kada je u grupi sa drugim devojkama, a ne kada je sama. Dakle, pitanje bi trebalo glasiti "KAKO PRICI DEVOJKAMA".
jednostavno bwe, pridješ i kažeš - ja se tebi ĐAM a ti meni?
i onda nastaviš konverzaciju....
ako riba prevrne očima i neće da priča, onda beži glavom bez obzira...
prvo desna noga pa leva pa ako se ne padnes i ravnoteza nije narusena ponoviti fazu jedan tj. prvo desna noga pa leva ... i onda hop cup na kalup cetr babe jedan zub !
- bro vece ja doso, sta se radi devojke
ta na na na ... i eto smekera
Sreće što nisi muško. Ne bi se ti lako omrsila.![]()
možda, ali kada bih mrsila, mrsila bih sa čistom krtinom od dobrog buta bez žila i hrskavice da mi zaseda u grlu i što je naj bitnije, moj mrs se ne bi smejao - trihihihi ili tripipipi![]()
Poslušaj starijeg i shvati da nije dobro za žeMske da se mrse krtinom. Meso mora da bude jako ŽILAVO.![]()
ma toliko sam uspela i sama da naučim, nego samo pričali o tome "kako prići devojci", ja sam iz muškog ugla govorila o mrsu![]()
Iz muškog ugla je bolje da ljulja nego da žulja.![]()
o5 je aktuelna ova ''glupava'' tema?? pa kad ce vise postati jasno ovima sto pitaju da prvo treba da stisnu mudda i da se odvaze da pridju... dzaba im bre i 101 prica, fazon, koji ce oni 1000 puta premotati i modifikovati u glavi gledajuci u neku godnu cicu, kad ce se u*****tti kada budu trebali nesto da konkretno urade... u tome je osnova, da se opustis, lepo iskuliras malo i pridjes joj, prvi put mozda i nece proci najsjajnije, ali polako, isto kao i sa svime drugim, sa povecanjem broja ponavljanja stices rutinu...
naravoučenije: ne hebe lep nego uporan?![]()
naravoučenije: ne hebe lep nego uporan?![]()
o5 je aktuelna ova ''glupava'' tema?? pa kad ce vise postati jasno ovima sto pitaju da prvo treba da stisnu mudda i da se odvaze da pridju... dzaba im bre i 101 prica, fazon, koji ce oni 1000 puta premotati i modifikovati u glavi gledajuci u neku godnu cicu, kad ce se u*****tti kada budu trebali nesto da konkretno urade... u tome je osnova, da se opustis, lepo iskuliras malo i pridjes joj, prvi put mozda i nece proci najsjajnije, ali polako, isto kao i sa svime drugim, sa povecanjem broja ponavljanja stices rutinu...
Mislim.. u sustini nije glupa tema. Komentari (oko 90% komentara) su veoma gluplji. Komentari koji nemaju uopste neke veze sa temom, 5 strana beskorisnih stvari.
Jer ako neko ne zna i ima problem sa ovim, smatram da je izvanredna stvar PITATI. Slozices se samnom da nemamo prava da sudimo nekog po tome.
Svako ima nekih problema u polju posla/zdravlja/ljubavi i odlicna je stvar pitati. I mene da ovo muci, prva stvar sto bi radio, jeste da bih pitao.
Kljuc i jeste prici toliko puta, da se naviknes na to (iako strah nikada nece prestati), i da jednostavno budes drustvena osoba. A ne da "pridjes" da "smuvas" devojku. Jer kad budes drustvena osoba, i izgradis neke kvalitete, podrzis ih sa super pricama, prirodno ces privlaciti devojke (hteo to ili ne).